vec je na servisu.sutra prekosutra je kod mene
pozz ljudi de mi recite da li se u vas nakupilo prasine ispod display-a???i da li neko ima kakvo upustvo kako da rastavim telefon pa da ocistim prasinu? trazio sam po netu al nigdje nish nisam uspio naci!
###1410989180026
vec je na servisu.sutra prekosutra je kod mene
Meni su novu maslu stavljali kad su mjenjali zvucnik.To mogu sa sigurnoscu potvrdit.Ocito kad se jednom rastavi da to vise nije to pa stave novu...mislim da kopce popucaju i onda se sve rasklima...jbga
evo uputa za rastavljanje
link
kolko vidim, puno tog je jednostavno zalijepljeno i treba dobar dio maski zamjenit novim, kao što je zrmi napisao
ipak, ak netko bude rastavljao, nek napiše iskustva
@zrmi, jel zvuk sad ok, jesu ti rekli što su točno radili ?
ajm d gad dem futmasaž master
Da nov je zvucnik i maska donja ocito ali sad vidim kad upalim kameru 3 mrljaste fleke jedva primjetne.Kako pomicem kameru tako se i one setaju. Plus toga na displayu mi je jedna prljavstina ostala.Probat cu ja to ocistit ako ga budem znao rastavit
Nepada mi napamet ovo rastavljat kad malo bolje pogledam...ide tu puno toga novo.Reklamirat cu ga nanovo...
Zadnji uredio HCSC : 17-02-2011 u 18:56 Razlog: spojeni postovi
Zamolio bih nekog od vlasnika da mi napise koliko je zadovoljan svojim mobitelom i koliko brzo mu otvara stvari, npr. lista fotografije i slicno, zbog ipak losijeg procesora... Takoder, kakva je kvaliteta fotografija? Ne mogu se odluciti izmedu tog (plus mu je dobar ekran i sto je dobar za muziku, minus los procesor), C5-03 (losiji ekran, ali brzi procesor) ili SE Vivaz Pro (koji ima najbolje karakteristike i odlican dizajn, ali SE-i su po meni nekvalitetni i cak sam ga i mislio neko vrijeme uzet, ali su me odgovorili komentari vlasnika tog mobitela u njegovoj temi).
mob radi ok, listanje fotki je po meni ok, slike su fenomenalne...
ali, iskreno, za taj cijenovni rang, moja preporuka je sony ericsson x10 mini pro, to je onaj sa full qwerty tipkovnicom
kupio sam curi takav, nokija je od njega znato odskače samo po pitanju gps-a
sve ostalo je odlično na tom mobu
mene na x6 najviše živcira vidljivost pod suncem, ispočetka me živciralo i to što je sam mob s obzirom na to kolko košta, dosta loše napravljen
plastike se dosta uvijaju i sav je neki škripav
ajm d gad dem futmasaž master
Gdje se na ovom mobitelu nalazi screen saver???????Lad odem u theme i idem na opcije uopce mi nedaje opciju za screen saver.
Kakav screen saver? Baterija bi ti se ispraznila u roku od nekoliko sati kad bi ekran stalno gorio.
Bookmarks