Uninstall pa ponovo install pa vidi kaj veli. Ja sam imo jednom problema s aplikacijom pa mi je ova metoda pomogla.
Evo vec sigurno tjedan-dva facebook aplikacija mi neradi upocetku se uopce nece logirat pa to pokusavam jedno 5o puta i ako se slucajno ulogira cim krene otvori home page i odma sam ode na log out. Zna netko rijesenje? inace verzija aplikacije je 3.3.3. ako se ne varam
Uninstall pa ponovo install pa vidi kaj veli. Ja sam imo jednom problema s aplikacijom pa mi je ova metoda pomogla.
Hmm, a možda imaš problema sa konekcijom? Pogledaj jel si spojen na Wi-Fi (jel radi internet da drugim aplikacijama), iako mislim da najvjerojatnije nije do toga, al svejedno provjeri![]()
One day, sky went blue...
spojen sam na wifi a i imam megabyte na mobu ono s tarifom, isto tako probao sam obrisat i ponovo stavit jedno 3 puta :/. nesto citam na netu da je to mozda jer je iphone JB i da se to dogada ako imam onaj biteSMS. ja to nemam al je JB
ko će ga znat kaj se tu dešava, 'ba ga vrag. Aj, kad izađe JB za iOS 4.2.1 napravi update na njega i JB. Ili ak imaš SHSH za neki iOS noviji koj se da Jailbreakat...
![]()
One day, sky went blue...
Izbrisi ga prvo iz telefona, spoji na itunes, sync. Onda idi u itunesu na AppsLibrary (s lijeve strane gore, a ako nema onda u postavkama omoguci) i isto tamo izbrisi. I tek onda probaj ponovo instalirati
iPhone 5s 16 GB
nema mi ga medu appslibrary ? O.o Sta mislite da probam stavit neku stariju verziju facebooka nesto citam po netu pa se to dogada dosta ljudi al tek sa ovom novom verzijom tj od 3.3.1 pa nadalje..
Meni se desavalo da ne zeli sliku uploadat. Rijesenje je jednostavno, izbrises aplikaciju, ugasis mobitel, upalis mobitel, instaliras aplikaciju, logiraš se. I radi.
da nece ni meni gad sliku uploadat...probam ovo
Bookmarks