ok , a gdje ste vi jos vidjeli htc desire hd u ponudi za 1000kn uz pretplatu ?
u tmobileu mozda ? aha , da definitivno , mozda ako sam se stavio na listu 2009.
u vipu ?
neznam cemu toliko izbacivanje kompleksa prema tele2
brat je pretplatnik vec godinu dana , i nikada nikakvih problema nema , ja sam na bonovima vec 6 mjeseci naspram vipa , i moram rec da mi je potrosnja srezana za 100% ako ne i vise ...
to sto neznate , neumijete ili ste nesposobni kontrolirati racune , mislim da je to zaista samo vas problem ...
inace , da ne bi mislili da sam nekakav fanatik teleta , zaposlenik sam tmobilea ...
Zadnji uredio Lorodrins : 04-02-2011 u 18:06
ne komentiramo cijenu desire HDa, nego ovu akciju.
i nitko ne prigovara cijenama kod tele2, nego usluzi. to sto ti i tvoj brat nemate problema ne znaci da mi ostali isto tako nemamo problema. brat ti je godinu dana pretplatnik, a ja sam cetiri godine na pretplati kod tele2 i jos sam prije toga uz Vip pretplatu imao i tele2 bonove. tako da mislim da sam ipak malo kompetentniji za ovu raspravu.
u redu , reci mi jednu akciju gdje je u ponudi desire hd za 1000kn ?
ni jedna ?
u redu ...
znaci , bolje je da daju samo hd za 1000 bez jos jednog moba za djabe , nego da mi daju nekog plasticnjaka , jos rozog , FUJ ! GAMAD !
Ljudi niste mi ni najmanje jasni.
Za 1k kn dobijete odličan mob i još jedan na poklon i onda prigovarate. A šta bi vi? Da na poklon dobijete iphone 4 ili još jedan Desire HD?
Dajte malo realnosti.
Imaš još koji vic? Ovaj je bio dobar. 300kn na dvije godine s trajnim nalogom, za desire hd? How yes no...
Ti i tvoj brat puta 3, e toliko sam proveo kod tele2, prvo na pretplati pa na bonovima. A četiri godine paralelno koristim vip i tele2. Problema s tele2 je bilo uvijek, sa signalom, SZK, nacionalnim roaming-om, nedostupnošću pod punim signalom, internetom i sl.
Računi mjesečni su mi ispod svih tele2 ponuda. Tako da su ti primjeri redom promašeni.
NHF
nemojte se svađati, nego mi recite... jel dobio tko šta pametno?
Pa ako pod "pametno" mislis kvalitetno onda je po meni to malo nerealno ili u najmanju ruku ako I netko dobije nesto kvalitetno to je onda rijetko. Zna se koji je cilj ove akcije. Rijesiti se starih mobitela,mozda dobiti kojeg novog korisnika. Sumnjam da im je cilj nagradjivanje " vjernih" korisnika. Netko je dobio pinkasti LG, pa pokloni curi,zeni ili ljubavnici. A sta bi bilo da je dobio Emporu?
I ja imam Tapatalk na Flipotu :-)
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Isto tako niti ja...nikakav trajni nalog. Puno puta se u sustavima znaju desiti greške ili ti hrpe toga bude naplaćeno (ko meni jedan poziv 600 kn) pa ti lijepo sve to skine s računa pa se sad nateži okolo s njima... Račun u ruke pa ga ja platim kad i kako
A glede ove akcije opet napominjem... bolja je neg da nije ništa ali da sada opet treba trčati zbog toga na pretplatu...njet!
ok, akcija je sama po sebi ok. i taj HTC je u redu, jeftiniji nego kod drugih..zapravo sve cijene uredjaja kod telaca su malo nize nego kod ostalih.
nije problem toliko u cijenama uredjaja, nego u mogucnosti izbora.
kod tele2 mi se nikako ne svidja taj izbor...ili jeftino smece ili vrhunski uredjaji(odnosno preskupi)....nema sredine.
kod njih ili mozes nesto kupiti do 500kn ili za preko 2000kn.
ako i imaju nesto izmedju, u pitanju je neki precijenjeni krs, kojem cijena na bonove iznosi jednako koliko i uz pretplatu.
znaci tu je najveci prblem, jer ne cijene pretpplatnike u odnosu na korisnike na bonove.
prije tele2 bio sam pretplatnik i tmobilea,a i vip-a. kvaliteta usluge je nemjerljiva...znaci ni sa jednom akcijom mene vise ne bi privukli da im potpisem ugovor na 2 godine. zapravo nece me privuci niti jedan od tih operatera.
kod njih sam 2x po 18 mjeseci i jos jedan ugovor od 2 godine....brdo problema ali i ugodnih stvari. ne vrdim da kod drugih operatera ne bi imao poteskoca kojih sam ima sa telcima, ali kod drugih se problemi drugacije rijesavaju...sve djeluje profesionalnije nego kod T2. vip ima vece cijene,a nema niti neke ponude koje ima t-mobile, ali kad imas problem, njihova SZK je genijalna.
i da, kod telaca su mobiteli generalno jeftiniji,ali kod tmobile-a, korisnici uvijek dobiju nagradu za to sto su korisnici, pa uredjaj uvijek ide za cijene puno nize nego sto su u cijeniku.
tako da.... definitivno moj izbor je Tele2 da, ali na bonove..nikakve akcije me na pretplatu vise nece navuci.
a akcija ko i svaka druga, u redu je ...ko hoce na pretplatu, zasto da ne iskoristi priliku da mami, tati i li babi pokloni novi telefon. bar je ustedio 200-300kn
cim se ceka 24h na povratnu informaciju,onda se cini da se kalkulira nestozasto se odmah ne dobi sms?
mozda ko uzme skuplji,gratis dobije bolji..![]()
gidi jap!
netko je rekao da je dobio htc touch pro 2
sad, koliko god to stariji(neki mobiteli bili) ja se ne bih žalio a htc-a, na xperiu ili dobar stari SE w960, ima tu onh starih mobitela koje bih bez problema koristio i dalje, e sad, da nije stvar u činjenici da pokupiš i kanticu malu za nagradu možda bi i došlo do razmišljanja uzeti još ovu pretplatu, ovako, teško.
dalje, i dalje ih smatram boljima od t-mobilea. kkoliko god tele2 bio nesređena mreža, barem im monopol nad tim mobitelima i tarifama nije maksimalno razvijen kao kod t-mobilea, stoga hajde.
mene stvarno zanima tko je što dobio, ako je još tko uzeo nešto tijekom ove ponude, neka napiše
Bok, vidim da ste se jako uzbudili što se ove ponude tiče.. Moje iskustvo.. Kupio sam uređaj Nokia 5288 kao poklon šogoru i razmišljao sam kao i vi (dobit ću neko djubre na poklon, tipa Nokia 2220 ili nekaj slično) međutim uletjela je Nokia e75. Meni dosta![]()
ja najvjerojatnije sutra idem po desirea hd...pa cemo vidjet kaj me potrefilo![]()
Jel lockana ta Nokija E75?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
I vi odma' gledate najskuplje...tarifa 300...
Ja samo vidim ovaj HTC Desire HD za 1800 čuna u tarifi 150 i meni to dovoljno...nigdje nisam jeftinije mogao pronać isti mob (čak ni u oglasniku)...a dodatni plus je dodatni mob - DHD dekodiram na VIP, a bonus mob iskoristim za Tele2 i eto gaKud ćeš bolje ponude
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Hahaha!
Produžio sam pretplatu, uzeo Desire Z i dobio LG GT350 PURPLE.
Zadnji uredio ravilov : 18-02-2011 u 14:07 Razlog: oglasavanje nije dopusteno, pa ni u sali
Za informaciju, ja sam uzo LG GT540 na produljenje pretplate za 595kn, a drugi sam dobio LG GT350 aqua.
Tamo sam u ducanu poslo SMS i odmah mi je došao odgovor, a drugi mobitel stigao na kućnu adresu.
Nije niti Desire HD zaključan...a dobio HTC Touch HD...well beskorisno, ali dat će se fino prodat![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Znači LG GT350 imaju na bacanje.
Ja sam isto odgovor dobio nakon 1 minute.
Dobili Nokiu 6700 classic kao dodatni mobitel. Jebenica!
Za 400kn i pretplatu 100 dobili Motorolu FlipOut i tu Nokiu.
Što se mene tiče - super!
Zna li tko jel još traje ta akcija?
Itko
Bookmarks