Da li daje normalne znakove života kad se spoji na punjač? (to znači da prikazuje bez problema onu animaciju dok traje i kada se završi punjenje baterije)
pozdrav
ja sam novi na ovome forumu
stavio sam temu na red-gsm ali niko mi nije pomogao
zato moli vas za pomoć
imam jedan problem a to je da navedeni mobitel nemogu upaliti a baterija je skoro pa puna,stavio sam i drugu bateriju pa opet ništa
pomislio sam da bi mogao biti softwer?
hvala
Da li daje normalne znakove života kad se spoji na punjač? (to znači da prikazuje bez problema onu animaciju dok traje i kada se završi punjenje baterije)
ne nažalost neznam kaj da napravim
POzdrav ,, imam isti problem u vezi tog mob,, nisam mogao upaliti par dana ,, onda odjednom upali od prve ,,radio par minuta i opet zasteka i ugasi se !!,, i kad pokusam upalit pise mi molimo sacekajte !,, da li ima kakvu caku il sta vec ??
U tvom slučaju bateriju mobitela možda treba samo potankuti direktnim spajanjem 5V na kontakte u trajanju od 30 sekundi i onda juj vratiti u mobitel pa pokušati spojiti punjač, ponavljati postupak dok ne započne punjenje baterije.
Ako imaš multimetar onda ponavljaj spajanje na kontakte baterije dok ne dođe do 3,12 ili 3,15V jer ispod toga jako rijetko počinje punjenje.
A ovo je čudan slučaj i nije baš slično prvom. Prvo mu napuni bateriju do kraja (ako je moguće) i ako uspije biti upaljen dovoljno dugo da uneseš *2767*3855# možda mu full reset pomogne da se oporavi. Ako ne pomogne pokušaj do servisa na dijagnozu.
Bookmarks