desire je bio došao ali je vraćen dobavljaču jer je imao softversku grešku (neznam koju)..
i9000 bi trebao doći ovih dana, i x10 mini.. a početkom veljače nokia C7..
n8 i ostala ekipa smartphonea dolazi poslije 14.2.
što se tiče simpa paketa, sve je rasprodano osim lg a140 i one nokie c1..
još se nezna... ovisi o dobavljaču... ali navodno da neće tak brzo doći..
OK to je info za Desire, a što s ostalim HTC-ima? Pa nije Desire jedini...
za sad je![]()
Za sad znači - dok traje akcija, ili za sad - idućih nekoliko mjeseci?
Mislim, iz principa ne želim dati 2000 kn za HTC preko oglasnika ili u dućanu, kad tu moram produljiti ugovor i imam hrpu plus klub bodova. Ali T-mobile mi sve otežava![]()
krajem veljače bi trebao doći desire hd..
Ma taj mi je fakat velik... a vidjet ćemo...
Mislim ,preporučuju mi ljudi i Samsung i9000 (valjda je to taj), ali on mi nije nešto hot...
Tek onda? Prvo je najavljivan za Bozic, pa iza Nove, pa do kraja 1.mj...Iz Intelkoma je bila vijest da ce doci tijekom 1.mj...U svakom slucajuza T-mobile.
Ne znam zasto im toliko treba za neki mobitel da ga dobiju. Otkad je Desire HD u ponudi Vipa..T-Mobile Austrija, Njemacka ga vec isto imaju valjd od prije nove...Mi kao da smo na marsu.
da hi i ja pohvalim
bio sam pri početku akcije u Tcentru u pazinu i rekao ja bi mikro sd od 8 giga
teta rekla imamo samo M2 od 4 ili sd od 2
pa reka nemi treba ma2 ni manja kada sada je od4 u mobitelu, a ona reka da od 8 ne drže niti da nenaručuju i uputila me je da vidim u vipu ili di drugdje.. a ja njoj rekao nene tu u tcomu je 50% popusta na sve i otišao doma..
toliko o tcomu kao dobrom operatoru i monopolisti kada nemaju niti memoriske veće od 4 gige,
ajde da je rekla imali prodalo se ona kaže da nemaju hi niti hi ne drže![]()
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
ne kužim šta je sad s tom akcijom od 50%, dođem u tmobile centar nemaju ništ od ovih boljih mobitela. jel, sigurno neću potpisivat ugovor s tcom za neki jeftiniji mobitel kad imam već neki koji me služi ok. jel netko zna da li će dolazit pri. nokia n8 ili htc desire...
Piše tu za desire, došao, imao kvar, vratili sve, ne znaju kad bude opet
A meni se sad već pomalo sviđa samsung galaxy s
Danas sam ugrabio Samsung Galaxy S i9000 preko web shopa. Nokiu N8 nisam htio više čekati kako mi ne bi pobjegli ovi drugi modeli tako da sam izabrao Samsunga. Nudilo mi je još Nokiu C7, iPhone 4 16 GB, Samsung i8700, HTC Desire i još neke, ne znam napamet. Platio sam ga 200 kn uz Mrak tarifu i bodove...I da mi se ne svidi, bio je džaba pa mu se može progledati kroz prste.
![]()
I ajfon je bio preko web shopa??
Tak sam ja jednog ugrabio u 10 mj
Trebao si njega uzet,prodat I onda novi galaxy za 2 soma piknut
Sent from my Desire HD using Tapatalk
I što bih dobio time? Cijena rabljenih je podjednaka, ali je zato iPhone skuplji u slučaju da uzimam novi (548 kn vs. 198 kn) tako da ne vidim logiku. Ovaj Galaxy je isto novi...
Inače, SZK uopće nema pojma koji mobiteli se nude preko weba! Na ovaj ovdje popis zaboravite. To što kod nekih mobitela stoji info da nije dostupan, ne znači da stvarno nije! Stvarno su muljatori.
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-00...&sort=NV&sve=1
Ako nekoga zanima C7, osim u web shopu, navodno u Splitu ima nekoliko komada.
Meni su danas u szk rekli da nema desirea i neće više dolaziti...a uzela sam ga preko weba. Dok ga je bilo, već je sve otišlo
E a ja bi Desire HD
I 15.2 idem po njega![]()
ma prvo sam zvala szk, rekli da nemaju. onda sam išla na web i normalno naručila
danas me evo i zvali iz t-centra da je došao desire (bila sam zapisana), ali sam rekla da sam ga jučer uzela.
nadam se da neće biti problema s preuzimanjem pošiljke, u mailu piše da moram osobno preuzeti, a ja sam doma tek od 5 popodne (a moji su cijeli dan doma)
Navodno bi se akcija mogla produžiti ili će biti još neka akcija iza ove, ali nisu provjerene informacije. Vidjet ćemo...
Bolje I'm se ne blanirat ako nece uredaja biti..ali ako dodu..super..
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Danas stigao Desire zeni nakon 30 dana cekanja.....![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
I....sto nas ceka sutra?![]()
? Ili produzenje akcije u kojoj nece i dalje imati niti jedan posten mobitel?
![]()
Bookmarks