Funkcionira kao i svaka druga navigacija...pokreneš, odabereš vožnju, šetnju ili nekaj drugo, uneseš odredište i on te vodi do te točke, vrlo jednostavno.
USB imaš u bilo kojem computer shopu ili u Mobisu.
Kako funkcionira ta navigacija, na pretplati sam, uz produzenje dobila nokiu povoljno? Niti nema u paketu USB, gdje ga ima u zg. jeftino kupiti?? Pomoc!!
Funkcionira kao i svaka druga navigacija...pokreneš, odabereš vožnju, šetnju ili nekaj drugo, uneseš odredište i on te vodi do te točke, vrlo jednostavno.
USB imaš u bilo kojem computer shopu ili u Mobisu.
-=watch your six=-
Dali trosi novce?? Koliko bi trebao kostati, pitala sam ovdje u jednom ducanu i dode 80kn, ima li gdje jeftinije???
ne ako se ne spajaš online, tj ako update karata radiš preko kompa.
pa pitaj u nekom drugom dućanu, pogledaj na webu...
-=watch your six=-
Ja kada sam uzeo 5230 nije bilo karata nego ih se sam mora skinuti... najprije instalirati ovi maps u uređaj pa pomoću njega kada se konekta sa kompom i internetom skinuti karte za pojedine države... imao sam već usb bluetooth pa sam sa njime to napravio tako da nisam bezveze kupovao kabel ali 2 GB sam morao uzeti jer karte bar pola GB za malo više zemalja uzme...
Ukratko, u mobu nemaš karte nego ih moraš skinuti i obavezno staviti offline u mobitel da ti se odmah ne konekta na net!
Zadnji uredio mosorka : 10-01-2011 u 15:17
Ne možeš od w760 staviti jer je kartica od m2 standard a tebi treba (nova ili korištena) minimalno 2 GB mala SD kartica. Uglavnom, objasnim ti preko PM (private message) da ovdje ne pišemo trakavice a moderatori da brišu!
USB kabel imaš na ebay-u za oko 2 USD.
Zadnji uredio domy_os : 11-01-2011 u 15:39 Razlog: spajanje postova
Imaš negdje i u t- centrima a i karticu kupiš u malo boljim dućanima s tehnikom gdje su i cd-i itd...imaš 2 GB po 60 kn cirka... Ako imaš laptop onda ti mora biti negdje označeno imaš li bluetooth a na kompovima sumnjam. Imaš usb kabel ili usb bluetooth kupiti... proguglaj malo po netu o svemu tome.
Nazalost dok ne platim zaostale racune, ne mogu dobiti mob. Nadam se da cu to rijesiti dok traje ponuda 50 posto kod t-mobile, i da ce jos biti u ponudi taj mob. Hvala ti na ponudenoj pomoci!!!
Maher, probala sam navigaciju, odnosno moj polozaj, sa integr.gps-om, i spojio se za nekih 5-6 min. Dalje nisam isla jer sam bila bez auta, ali mislim da ce biti ok. Dali mozda znas sta je nekakav listic koji sam dobila u paketu, od ovi-nokia,muzik store, ima pin i rok trajanja do 6mj. Mislim da je za skidanje muzike, ali neznam kako bez da trosi net??
Taj listic ne vrijedi za Hrvatsku, pitala sam.
Zadnji uredio mosorka : 31-01-2011 u 16:41
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Pronasla sam na nokiinim stranicama opsiran korisnicki prirucni, ne kao ovaj sta je u paketu. Sada bih htjela isprintati samo dio gdje je objasnjena navigacija ali neznam kako, jer prirucnik ima preko 170 stranica, pa da ne isprinta sve????? Zna li tko????
CTRL + P
i odabereš stranice koje želiš isprintati
Imam jedan problem, probala sam navigaciju šetnja, vodio me relativno tocno, ali nisam cula glasovno navođenje vec vibraciju. A glasovno navodenje sam skinula preko ovija, jer su mi rekli da to nije u mobu. Kada sam ucitavala glasovno navodenje, na ovi prozoru je pisalo da je prebacen u mob, a mob mi nije nista javio ni trazio potvrdu. Tako da sumnjam da glas.nav.imam. Kako cu to vidjeti?????
Imho, glasovna navigacija radi ako definiraš destinaciju tj. rutu kuda da te navigira, a ne u free ride modu. Meni se čini da si ti samo upalila navigaciju i to je to.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jesi li u setingsima odabrala jezik?
Kako odabrati jezik??? Hoces mi pomoci?? U mobu??
mob mi je na eng, ne da mi se prebacivati na hr, valjda ćeš se snaći:
u ovi mapsu, options, settings, navigation, drive guidance, kad to otvoriš pojavi ti se lista jezika i kar onih koji su spremljeni u uređaj je neka ikonica
nemam sad kraj sebe touch telefon, ali izbornik je 99% isti (vjerojatno nemaš options nego ikonicu neku dole lijevo ili u sredini)
Bookmarks