Tko bi rekao da Facebook ipak ima neke koristi
Napisao zadacu, idem corit![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Ja bi 3210 to mi je bio prvi i najaci mob
Zato jer sam ja svog zeznuo pa mi to palo na pamet da ga "popravim"![]()
Two beer or not two beer
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
seven beer
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
mogli bi se dogovoriti za jedan reaktor...![]()
Možemo i za bačvu onu(10 litara ima)![]()
Taman čitam temu iPhone 4 vs. ostali, čitam par stranica, i htjedoh se ubacit kad ono
OT: Odoh večerat, tuš, malo igranja igrica na mobu (postao sam ovisan o njima) i spavanac za zadnje rano ustajanje u tjednu
![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
...
gad demit mozak mi je stal, kak se točno zove ona naprava sa kuglama koja se njiše oko osi!!?? (lol?)
Neznam zašto ima tak nekih tvrdoglavih ljudi (tvrdoglavijih od mene!). Pobogu...
Dosadno mi je pa idem spavat
Sutra ujutro turpijam, a bole me ruke (kad bi znal od ceg...)
One day, sky went blue...
Newtons craddle.
Slušam muziku, gledam slušalice i tako...
EDIT: Ne! Žiroskop se zove.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
umm mislim da ne
znači ima kuglu gore i dolje na štangi, a na sredini štange 2 ruke sa po dvije kugle koje se slobodno vrte....da znam kak se zove, linkal bi ti sliku sa gugla hahahaha
edit - je je, 3 litre ima![]()
@vert: daj nacrtaj to kaj misliš, pa stavi sliku... možda se onda netko sjeti kaj je to...
(ako to, uopće postoji)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A, kugle...
Mislim da znam na što misliš...
Ali, nemam pojma kako se zove.
nije žiroskop lol
http://img441.imageshack.us/img441/2130/83257301.jpg
evo XD
Bookmarks