Sve piše na web stranici operatera.
Ovak..
1.riknula bljeskalica.. (i u kameri i kao flashlight)
2. tjedan dana nakon toga i kamera (stisnem na nju i pojavi se crni ekran)
3. ne kuzi kada mu ustekam slusalice (kod protresanja dobi ali i izgubi kontakt)
4. otkazuje mu touch.. znaci mob se ne zaledi........ jer pritiskom na home tipku on uredno pokazuje onaj odabir ekrana ali mu touch ne radi.. (svaki put ga moram resetirat)
5. resetira se sam od sebe (na manje od sekundu se pojavi plavi ekran i onda se resetira)
ja mislim da je riknula ona ploca na koju se sve to spaja.. kada pisem npr poruku kako mob naginjem tako nekad ne primi touch.. ista stvar sa slusalicama kada ga malo lupim ili tresem dobi signal al ga opet kod pomaka izgubi.. (fkt je nemoguce da su riknule i kamera i bljeskalica i ekran i onaj utor za slusalice) E, i da .. napravio sam sve one hard resetove factory resetove itd itd ugl to nis ne pomaze i od toga sam odusto.. ocito je da problem nije softverski..
mob je star 3 mj. kupio sam ga novog prek njuskala al sam slucajno bacio garanciju u smece..
di da ga otfuram na popravak? molim nekoga ko ima vipovu garanciju da pogleda dal gore pise kaj za kakav servis... fala
Zadnji uredio marin9 : 27-01-2011 u 20:40
Sve piše na web stranici operatera.
fala freak..
zna neko do cega bi moglo bit ovo sve ???????? i kolko bi mogo doc popravak ??
Vjerojatno je otišla matična... 600kn naviše?
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
nevjerovatno.. otiso do agram vip servisa i kazu nova maticna 2000 kn......... OMFG
A novi zapakirani Desire u oglasima 2200 kn :S
ma nije moguce da je presveti desire prolupao na android sustavu?
inace ontopic-maticna je uvijek skuplja od mobitela-zvuci smijesno al tako je........
Jesu ti rekli oni u Agramu da je riknula maticna ili si samo pitao koliko kosta? IMHO, taj kvar nema veze sa maticnom. Ili ti je ispao flex iz konektora ili je napukao. U bilo kom slucaju ne smije biti vise od 1000kn.
Bookmarks