Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 193

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ni jednom nisam rekao da je nevažno, nego da masa GHz neće pomoć tome da mobitel bude brži ako ostatak nije pravilno balansiran, ali imaš potpuno pravo o tome da ne bih trebao dalje pisat. Ja na sreću imam poprilično praktičnog znanja i službenog obrazovanja iz tog područja, pa ako ti misliš da sam u krivu ili da je to moje osobno mišljenje, a ne jako dobro zasnovana činjenica...šta da ti kažem

Ali da, nisam te baš trebao prozivat zbog tog šta se ne slažeš odmah s tim, tu ti se ispričavam, ko šta vidiš moj sig nisam tu da flejmam.
    Zadnji uredio Corunir : 27-01-2011 u 02:39
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.532, Nivo: 24
    Bodovi: 10.532, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
    Ni jednom nisam rekao da je nevažno, nego da masa GHz neće pomoć tome da mobitel bude brži ako ostatak nije pravilno balansiran, ali imaš potpuno pravo o tome da ne bih trebao dalje pisat. Ja na sreću imam poprilično praktičnog znanja i službenog obrazovanja iz tog područja, pa ako ti misliš da sam u krivu ili da je to moje osobno mišljenje, a ne jako dobro zasnovana činjenica...šta da ti kažem

Ali da, nisam te baš trebao prozivat zbog tog šta se ne slažeš odmah s tim, tu ti se ispričavam, ko šta vidiš moj sig nisam tu da flejmam.
    slažem se s ovim!
    android je po meni neupotrebljiv na mobu koji nema bar min 1GHz i 256rama...zato ga konkretno nisam nikad prije ni kupio dok nije dosao desire...koji opet zna zastekat(strza se malo, nije to sad nesto posebno) nekad (skrolanje korz meni, skrolanje po stranici, izmedzu homepageova i sl...)! dok razlika na ios izmedzu 600MHz i 1Ghz skoro pa nista! ali to je stvar optimizacije kako je kolega naveo...ista stvar je i npr sa MacOs

frendov wildfire...pa to je uzas kolko je sporo...ali opet s obzirom na cijenu i sto nudi ispada da je sasvim ok mob!
    Second place is the first loser!!

Zatvorena tema

Slične teme

1. [n70] nTorch i ostali programi
    By dodo_88 in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 11-11-2007, 12:02
  2. ICQ i ostali IM na symbianu
    By KaKaV NeReD in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 31-08-2005, 23:43
  3. SMS - AutoCleanUp i ostali sms problemi