Join Today
Zatvorena tema
Stranica 8 od 8 PrvaPrva ... 4 5 6 7 8
Prikazujem rezultate 176 do 193 od 193
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo kad svi komentiraju iphone4 vs. ostali da podjelim s vama iskustvo svoje impulzivne kupnje. Imao sam iphone 3g, prodao ga kad mi je dosadio, u međuvremenu se malo koristio Nokiom E72 i androidom (vrlo kratko... vidio u jednog prijatelja Motorolu Milestone, pa posudio istu od jednog drugog prijatelja) i sad mi je T-mobile produljenje došlo kao naručeno.

Uglavnom, nakon nešto malo razmišljanja ipak sam se odlučio za iphone4 i otišao do t-mobile-a kad ono tamo hladan tuš. gospodine iphone4 se čeka oko 3 mjeseca. Tu je trenutno stala rasprava oko bilo kakvog iphonea, jer niti pod razno ne dolazi u obzir da čekam 3 mjeseca za bilo koji telefon (da mi se nudi Salma Hayek i kaže tvoja sam ako me pričekaš 3 mjeseca onda bi možda čekao, ali za telefon come on).

Uglavnom, izbor je na kraju pao na LG Optimus 7. I sad će vjerojatno dio ljudi napraviti kiselu facu i reći pa koji luđak se sa ip4 prebaci na lg7, ali ono što me fasciniralo kod lg7 je upravo kvaliteta izrade. Nikada nisam nosio futrole, covere, bumpere i ostale oklope u koje ljudi redovito pakiraju svoje mobitele, jer mi jednostavno uništava estetiku mobitela. ip4 je predivno izrađen, staklo je odlično, feeling je odličan, ali čak sam se bio pomirio da ip4 moram obući u nešto (u konačnici bi ga vjerojatno samo spakirao u koznu futrolu) jer bez obuće ip4 kod pada sa stola moze otici na nekoliko malih ip4. Lg7 mi djeluje tako čvrsto, muški, robusno napravljeno da sam ostao zadivljen i na kraju odmah odlucio kupiti taj mob.

Ostaje mogući problem nedorečenosti wp7 sustava, ali iskreno me čak i veseli malo učenja na nešto posve novo... vidjet ćemo, a u najgorem prodam ga za koji mjesec

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvar je vrlo jednostavno, Apple voliš ili ne voliš i to je to, ja sam svoje vremeno srao po ajfonu, a danas ne mogu zamisliti dan bez ajfona i appleovih gadgeta, tako da, eto, to je sve relativno

Prodao PC kupio Imac, prodao laptop kupio MacBook, jednostavno, ili ga voliš ili ne voliš, tak je i sa I4, većina koja je imala 3G ili 3GS sad ima i I4, rijetko tko je kupio nešto drugo.

Prebacivanje slika preko bluetotha mi je bilo zanimljivo dok sam imao samsung d500 ili siemens S55 itd itd...da nejdem dalje
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

3. 'Hvala' kažu:

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to stoji sto kazes.. ili volis ili ne volis... ali da je prebacivanje slika i ostalih fileova BT-om nekad bilo zanimljivo, daleko od toga..to je potreba i svaki dan nekom nesto prebacujem.. od pjesama do pdf fileova...

btw. nikad nisam koristio sa mobom BT sluske koje iphone po defaultu jedino podrzava kad je BT u pitanju... tako da je meni ta opcija potpuno bespotreba kad je BT u pitanju...
    "all in one"

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne sluzi bt na ajfonu samo za slusku..
    Ja prebacio sve kontakte i poruke na dhd,ahaaaa

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    po defaultu da

samo sam se osvrnuo na komentar da niej vazan BT prijenos podataka uopce...
    "all in one"

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @irmascher - Shvaćaš na šta sam ciljao, da određeni nedostaci posotoje, ali opet, pitanje je sad samo koliko kome to smeta i za što uređaj koristiš.

Meni iphone4 nije radi šminke, ja razvijam svoje aplikacije za njega, onaj ko ga koristi samo da bih ga pokazao nezna to,da ima puno skupljih i ljepših mobitela od samog Iphone4, ali činjenica je da je postala potreba imati iphone4, ali to je opet stvar društvai xx stvari još.

Recimo meni je iphoneov bt trenutno koristan iz jednog potpuno drugačije razloga.

Zadnji uredio therrlu : 26-01-2011 u 17:58

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma sve ok... savrsenog mobitela nema i tocka... i i4 i dhd i SGS imaju dosta nedostataka iako slove sa sam vrh mobilne industrije, ali mnogi proizvodaci te mane i namjerno naprave da imaju sta ispravljat i dopunjavat dogodine u sljedecoj generaciji...

svaki skuplji mobitel je sminka na svoj nacin, samo ovisi kako kome... nekome je i3 nekome nokia n900... ja prvi sam uzeo Legenda umjesto Desire najvise zato sto je od metala u puno bolje/ljepse izgleda... 400mhz jaci proc i pola incha veci display mi ipak nisu bili vazniji...
    "all in one"

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U ovoj temi se ne može ne ispast fanboy ili hater, ali vidim jednu stvar koju ljudi jako često koriste i jednostavno ju moram komentirat. Frekvencija procesora nije OMG faktor koji određuje brzinu mobitela. Android nije loš/sporiji sustav od iOS-a nego je neoptimiziran, ali tojednostavno mora tako biti. Svako računalo, kao i mobitel je skup komponenti i na konačnu brzinu velik utjecaj ima ona najslabija. Generički operacijski sustav kao što je Android ili na pravom računalu Windows je rađen na umu s tim da je računalo na koje će biti instalirano optimalnog hardvera. A to skoro nikad nije stvar, jer ljudi biraju komponente tako da se mogu kur*it, ali ozbiljno. Tipičan primjer: Najbrža grafička kartica, najbrži procesor, ali spora memorija i/ili hard disk. Posljedica, računalo nije puno bolje od puno jeftinijeg a izbalansiranijeg računala. A pitate se zašto su Mac računala generalno brža s naizgled mnogo slabijim hardverom? Jer su perfektno izbalansirana, a operacijski sustav je rađen za malu kombinaciju komponenti, što omogućava izvlačenje maksimuma iz njih. Najbolje je objasniti na primjeru odjela. Prosječno građen čovjek si da napravit odjelo po mjeri, a neki Apolon si kupi neko konfekcijsko u Varteksu. Odjelo rađeno po mjeri će savršeno pristajati i naglašavati prednosti/skrivati nedostatke, dok će ono rađeno da bude univerzalno zapravo narušiti izgled našeg dragog Apolona. Ista situacija je s iPhoneom vs. ostali. Slabiji ali balansiran hardver s badass odijelom, dok drugi imaju po svačem superioran hardver sa slabom karikom i zato im odijelo ne pristaje. Eto ga, gotov info blok
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
    U ovoj temi se ne može ne ispast fanboy ili hater, ali vidim jednu stvar koju ljudi jako često koriste i jednostavno ju moram komentirat. Frekvencija procesora nije OMG faktor koji određuje brzinu mobitela. Android nije loš/sporiji sustav od iOS-a nego je neoptimiziran, ali tojednostavno mora tako biti. Svako računalo, kao i mobitel je skup komponenti i na konačnu brzinu velik utjecaj ima ona najslabija. Generički operacijski sustav kao što je Android ili na pravom računalu Windows je rađen na umu s tim da je računalo na koje će biti instalirano optimalnog hardvera. A to skoro nikad nije stvar, jer ljudi biraju komponente tako da se mogu kur*it, ali ozbiljno. Tipičan primjer: Najbrža grafička kartica, najbrži procesor, ali spora memorija i/ili hard disk. Posljedica, računalo nije puno bolje od puno jeftinijeg a izbalansiranijeg računala. A pitate se zašto su Mac računala generalno brža s naizgled mnogo slabijim hardverom? Jer su perfektno izbalansirana, a operacijski sustav je rađen za malu kombinaciju komponenti, što omogućava izvlačenje maksimuma iz njih. Najbolje je objasniti na primjeru odjela. Prosječno građen čovjek si da napravit odjelo po mjeri, a neki Apolon si kupi neko konfekcijsko u Varteksu. Odjelo rađeno po mjeri će savršeno pristajati i naglašavati prednosti/skrivati nedostatke, dok će ono rađeno da bude univerzalno zapravo narušiti izgled našeg dragog Apolona. Ista situacija je s iPhoneom vs. ostali. Slabiji ali balansiran hardver s badass odijelom, dok drugi imaju po svačem superioran hardver sa slabom karikom i zato im odijelo ne pristaje. Eto ga, gotov info blok
    po čem je to andorid sporiji? ne trza, aplikacije lete... ne vidim kako nešto može brže raditi? štoperica brže odbrojavati??

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U ovoj temi se ne može ne ispast fanboy ili hater, ali vidim jednu stvar koju ljudi jako često koriste i jednostavno ju moram komentirat. Frekvencija procesora nije OMG faktor koji određuje brzinu mobitela. Android nije loš/sporiji sustav od iOS-a nego je neoptimiziran, ali tojednostavno mora tako biti.
    = Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
    po čem je to andorid sporiji? ne trza, aplikacije lete... ne vidim kako nešto može brže raditi? štoperica brže odbrojavati??
    Nije napisao da je sporiji nego da je neoptimiziran,što je potpuno istina, a to nije isto, android je sve više razvijen i sve se više razvija, no ako se pita za mobile os, tu je iOS bog i batina
    Koristio sam android par mjeseci, i stvarno se svašta da napraviti s njime, koncepcije niti malo ne zaostaje, ali fali mu nešto, da bi bio dobar kao iOS, drago mi je kad postoji konkurencija i kad čovjek može birati.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HW se ne može mjerit s Desireom.

Malo argumenata nikad ne škodi...

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče AMOLED ekrana, meni je totalna katastrofa. Ono što ne mogu na njemu nikako prožvakati su preintenzivne i nerealne boje koje mi nikako ne sjedaju. Retina zaslon je u tom segmentu neusporediv!
    Bom Chicka WahWah

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam se potrudio objasniti što laičkije, ako ti i dalje nije jasno... možda malo obrazovanja? Ovdje ne branim iOS i ne pljujem po Androidu, nego upravo suprotno, opravdavao sam Android i objašnjavao zašto vaši silni gigaherci ne znače puno ako nisu dobro iskorišteni. I s tugom vidim Cionna dva posta dalje kako opet priča o frekvencijama i oveclockanju :S. Rasprave što je bolje/lošije me uopće ne zanimaju.
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam se potrudio objasniti što laičkije, ako ti i dalje nije jasno... možda malo obrazovanja? Ovdje ne branim iOS i ne pljujem po Androidu, nego upravo suprotno, opravdavao sam Android i objašnjavao zašto vaši silni gigaherci ne znače puno ako nisu dobro iskorišteni. I s tugom vidim Cionna dva posta dalje kako opet priča o frekvencijama i oveclockanju :S. Rasprave što je bolje/lošije me uopće ne zanimaju.
    Pa sta pricas onda?
    Ja sam samo naveo sto pise pod specifikacijama mobitela, i rekao da je Desire po HWu bolji.
    Sad ti i dalje tupi kako ti je to nevazno jer je tebi nesto sasvim 10. bolje....
    Tema mi se vec gadi, cisto flejmanje i ovo je maltene usporedba iOSa sa Androidom..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ni jednom nisam rekao da je nevažno, nego da masa GHz neće pomoć tome da mobitel bude brži ako ostatak nije pravilno balansiran, ali imaš potpuno pravo o tome da ne bih trebao dalje pisat. Ja na sreću imam poprilično praktičnog znanja i službenog obrazovanja iz tog područja, pa ako ti misliš da sam u krivu ili da je to moje osobno mišljenje, a ne jako dobro zasnovana činjenica...šta da ti kažem

Ali da, nisam te baš trebao prozivat zbog tog šta se ne slažeš odmah s tim, tu ti se ispričavam, ko šta vidiš moj sig nisam tu da flejmam.
    Zadnji uredio Corunir : 27-01-2011 u 02:39

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.532, Nivo: 24
    Bodovi: 10.532, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ni jednom nisam rekao da je nevažno, nego da masa GHz neće pomoć tome da mobitel bude brži ako ostatak nije pravilno balansiran, ali imaš potpuno pravo o tome da ne bih trebao dalje pisat. Ja na sreću imam poprilično praktičnog znanja i službenog obrazovanja iz tog područja, pa ako ti misliš da sam u krivu ili da je to moje osobno mišljenje, a ne jako dobro zasnovana činjenica...šta da ti kažem

Ali da, nisam te baš trebao prozivat zbog tog šta se ne slažeš odmah s tim, tu ti se ispričavam, ko šta vidiš moj sig nisam tu da flejmam.
    slažem se s ovim!
    android je po meni neupotrebljiv na mobu koji nema bar min 1GHz i 256rama...zato ga konkretno nisam nikad prije ni kupio dok nije dosao desire...koji opet zna zastekat(strza se malo, nije to sad nesto posebno) nekad (skrolanje korz meni, skrolanje po stranici, izmedzu homepageova i sl...)! dok razlika na ios izmedzu 600MHz i 1Ghz skoro pa nista! ali to je stvar optimizacije kako je kolega naveo...ista stvar je i npr sa MacOs

frendov wildfire...pa to je uzas kolko je sporo...ali opet s obzirom na cijenu i sto nudi ispada da je sasvim ok mob!
    Second place is the first loser!!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AMOLED je odlican ekran, meni osobno odgovaraju takve boje i izgleda mi fantasticno no istina je da su boje debelo preintezivne da su nerealne i da npr. žuta izgleda ko černobilska biljka, a ne ko normalna žuta boja. Ako usporedujemo kvalitetu i realnost prikaza na ekranu AMOLED nije bolji. Druga je stvar sto se tebi meni ili nekom petom moze vise svidati...

A ova usporedba velicine ta dva telefona mi je presmijesna, pa razlike izmedu 3gs-a i Desirea su toliko minimalne da ih jedva vidis...evo upravo stoje jedan pored drugoga i ak je nekome to prednost onda stvarno, kupi gd55 i uzivaj, a ove ostavi na miru.

Nego da se vratim na usporedbu i4 protiv ostalih - osim sto ovo moze ici u nedogled po principu "svaki cigo svoga konja hvali" konstantno se pokusava jednoj strani objasniti da je onaj drugi telefon bolji... nije i nikad nece biti. Niti ce Desire tj androidom upogonjeni telefon biti bolji od iPhonea niti ce ikad iPhone biti bolji od Androida.

Zato jer, pokusajte shvatiti, ne postoji savrseni telefon - evo meni je kod Desirea prestrasna ova standardna boja - drek smeđa. I sad ce netko reci kakve to veze ima...pa ima jer je MENI odvratna

Kupi koristi, komentiraj ako mozes pomoci svojim komentarom i pusti da svatko kupi sebi najoptimalniji telefon. Ionak nas deru ko ovce sa cijenama telefona cemu jos raspravljati koji je bolji kad smo svi razliciti po pitanju potreba, mogucnosti i želja?
    Zadnji uredio Ico : 27-01-2011 u 11:15 Razlog: obrisan dio koji vodi ka vrijeđanju! suzdržite se takvih komentara ili trpite posljedice!

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TEMA SE ZATVARA ZBOG VELIKE KOLIČINE OFF TOPICKA.
    KADA SE SAV OFF TOPICK UKLONI, TEMA ĆE PONOVNO BITI OTVORENA ZA DALJNJU RASPRAVU!

... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

20. 'Hvala' kažu:

Zatvorena tema
Stranica 8 od 8 PrvaPrva ... 4 5 6 7 8

Slične teme

1. [n70] nTorch i ostali programi
    By dodo_88 in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 11-11-2007, 12:02
  2. ICQ i ostali IM na symbianu
    By KaKaV NeReD in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 12