ovak, obzirom da sam to prosla relativno nedavno, i da sam bila sve samo ne tipicna bridezilla (oke, imala sam neke fiksacije koje su MORALE biti po mome al za sve ostalo me bas bilo briga) moram te upozoriti, koliko god lezerni bili oko pristupa prici zvanoj vjencanje, pripremite se na zivcane slomove
prvo, cijene su apsolutno bezobrazno prenapuhanepocevsi od najmanjih sitnica pa sve do najkrupnijih stvari. i neumoljivo rastu iz godine u godinu. zato nema neke svrhe da ti ja govorim koliko sam i gdje nesto platila, kad se cijena vec vjerojatno triput promijenila :/ navise.
ono sto je sigurno - van zagreba cijene su manje! definitivno restorane gledajte u okololici Zagreba, imas ih kod mene u Sevstetama hrpu, imas ih na onom potezu prema Jaski, Buncic u D.Selu i Vrbovcu..
ja sam, recimo s vjencanicom prosla UPOLA jeftinije samo zato sto sam je uzimala u Vrbovcu. u istom identicnom salonu u Zagrebu cijena joj je bila dupla. samo zato kaj je to Zagreb :/
necu ti lagati, ceka vas velik torsak. istina da se danas gotovo svi "pokriju" s darovima, ali ima puno stvari koje se moraju unaprijed poplacati..
dobio si moj pm, baci pogled tamo.. i na druge teme, ne samo onu linkanu..
gud lak. iako sam sa svojom svadbom bila jaaaaako zadovoljna, fala, nikad visei da se razvedem i nekim cudom ponovno idem udavati, nikad vise necu raditi pir!
previse je to zivaca i novaca za jednu noc u zivotu
e, da, i jos jedan mali savijet - ako zelis subotu i ako je zelis ove godine.. ups, bojim se da ce vam biti cupavo. ljudi danas sale, muziku, fotografe kapare cak do 2 godine unaprijed!
mi smo se isto sjetili krajem sijecnja da bi se zenili u rujnu, ali mi smo bas htjeli petak zbog datuma. di god da smo dosli na razgovor za salu, svima, bas svima su subote bile odavno zauzete. tak da pazi.. velika ti je vjerojatnos da ako i ulovis salu, neces uspjeti imati zeljeni bend, ili zeljenog fotografa i sl.. odlucite sto vam je najbitnije od te tri kljucne stavke (nama je bend bio) to prvo kaparite, a onda trazite ostalo prema tom datumu.

i da se razvedem i nekim cudom ponovno idem udavati, nikad vise necu raditi pir!
Odgovori uz citat
Bookmarks