desire nemaju...
x10 onda..galaxy s otpada onda jer nema ledicu:/
Helou! Ubacujem se u temu jerbo trebam novi mob i htjela bih iskoristit tih vražjih 50% popusta+12000 bodova... bitno mi je da ima dobru kameru, bljeskalica pod obavezno i da mogu surfat, otić na fejs i skinut npr msn il tak neš za chatat (idem u hospitl za mjesec dana). ajfon se čeka min mjesec dana, a i nekak mi je prenapuhan... nokiu n8 naravno nemaju trenutno, galaxy nema bljeskalicu... ostaju mi se x10 i desire, s tim da sam zaboravila pitat za desire cijenu,al mis da su tu negdje... i nokia c7... koji od njih ima najbolju kameru i koji je najmanje kompliciran, pošto ja nisam neki tehno frik?
desire nemaju...
x10 onda..galaxy s otpada onda jer nema ledicu:/
da, sad sam vidla da ni to nemaju... ponuda im je extra!!! :@ hvala... e!! a nokia e72? jel puno lošija od se?? one brojke tamo meni niš previše ne znače :S
To je odlican uredaj,ali za sms,mail i pozive..osobno ga koristim..
Ali x10 je bolji/neusporedivo po pitanju neta,multimedije,ekrana,fotkanja/videa..sve ovisi sto ti treba..na tvom mjestu bi x10uzeo
Sent from my Desire HD using Tapatalk
onda hvala, Smogovac!![]()
zanima me jel može Nokia C7 i Iphone4 vrtiti flash, tj jel može otvoriti igricu na fejsbuku? to me već par mjeseci zanima![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
c7 se i meni sviđala ali kad sam vidio slabu kvalitetu fotki i videa odustao... pošto vidim n8 u problemima (t-mobile) čekam i dalje. Još su u igri galaxy S ili x10. Ne srljam brzo sada![]()
išao par puta u t-mobile i kažem kako bi produžio pretplatu i da imam e71 i jel imaju neku zamjenu i niš nemaju od boljih mobova, samo su mi nudili neke bzvz, jedini kaj valja da imaju je e52 i omnia7, pa sad neznam opće dal da produžujem ili čekam neko bolje vrijeme, ovo sam samo htio jer je kolko-tolko dobra akcija 50%... kaj vi mislite dragi forumaši![]()
Omia7 je odlican mob,ali t mobile ju ima po smijesnoj cifri+niti nije 50%
Ja nebi nis uzeo..bude jos akcija..nemoj nes uzet ako ti ne pase..
Ja sam na ajfon naletio jucer I uzeo,kaj ces
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Mogu se bolji mobiteli dobiti ali uz novi ugovor. Za produženje ne baš (tek nakon akcije)
da skužio sam to, ma budem upiknuo ajfon ak će biti, a ako ne budem čekao nekaj bolje, dobra mi je ova e71![]()
Pozdravljam ekipu!
Ja sam Dinko i ovo je moj prvi post.
Vidim da se stvarno kužite pa bih vas nešto pitao.
Naime planiram iskoristiti akciju u T-mobileu 50% a uzeo bih nešto od smatrphonea.
Uzeo bih i tarifu i mobitel koristio za internet.Sad,zanima me koliko se uopće može koristiti internet(znači pregledavanje nekih stranica,forumi,mail) na mobitelu.Vidio sam da se na iPhoneu može zumirati stranica-da li je i kod drugih tako?
Druga stvar,planiram ga povezivat s računalom i koristit umjesto mobilnog interneta(koji bih odjavio) da li je ovo uobičajeno i što mobitel mora imati(je li to Data modem što piše u specifikacijama)?
Ovo me zanima jer sam vidio da npr. SE X10 nema Data modem pa mi je malo čudno.
Molim vas za pomoć jer se ne kužim previše,a do sada sam koristio mob za razgovor,poruke i nešto multimedije.
evo nabavio danas iphone 4 mislim da ću si ga ostaviti da vidim koja je fora, a onda kad dođe htc desire hd još i to piknuti hehe![]()
Bookmarks