Aaaa, a briga me, sam da mene ne zovu xD
Pa koliko sam shvatio samo te evidentiraju i pregledaju...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Aaaa, a briga me, sam da mene ne zovu xD
One day, sky went blue...
Bar nisam taj dan u skoli![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
da, ovo je bas yebenica. zovu te, a nemas blagog pojma o icemu.
ma uf.
uopce ne zelim razmisljati o tome. dodje li do tako neceg, muza cu si opizdit toljagom po glavi da mi ne moze prturijeciti i u takvom stanju nas otpremiti preko granice, u sigurnost.
odrastala sam uz rat, danas vidim sto je to "mojoj" drzavi donijelo da sam dovoljno svjesna da mi to nista ne znaci.
dom je tamo gdje je obitelj. patriotizam mi je nepoznat pojam.
uostalom, k'o da je bitno. 2012. je tak i tak blizu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
.![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Doso doma i opet mi stari nis ne vjeruje kaj mu velim. Ja stvarno ne razumjem... On sve mora provjeravat, to nije normalno! Sta god mu ja kazem nece mi vjerovat -.-' nek ide vrit![]()
Luna sva sreca da je takvih kao ti bilo malo 91..
Otkad te znam samo kukas..treba se snaci+jos se nisi odselila,sta cekas?
+lezim,sjebao leda na treningu..://
Sent from my Desire HD using Tapatalk
snaci se u ovoj drzavi? ah, yebiga, nije bilo slobodnih adezejovaca kad sam se udavala.
sredi mi vizu i idem odmah
btw, davno je dogovoreno da se taptalk mice.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ponavljam treba se snaći)
Nemoj čekati da ti se sve servira i kukat po netu..
Mozes ti to,držim fige..
+i dalje lezim..disk mi sugavi izašao..sram ga bilo)
ne kukaj.
moj muz mora na operaciju kicme. isto diskovi, neka ukljestenja, pomaci, stajaznam.
a mladji je od tebe.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
moja stara je prosla vec 3 operacije kicme..
muz mi je bio na MRu i kod neurologa, sad u veljaci ima dejt s neurokirurgom pa cemo vidjeti, ali neurolog nije bio optimistican, jer su odstupanja prevelika od onoga sto oni "toleriraju"
nit je imao saobracajku ikad, nit je nesto gadno padao, k'o klinac u osnovnjaku je trenirao kosarku..
otkud ovo, nemamo pojma.. s tim da to njega vec godinama muci, imao je i oslobodjenje od vojske na temelju toga..
al sad je bas postalo gadno pa se napokon odvukao na MR
ja se samo nadam, ako vec mora pod noz, da ce se to rijesiti prije kolovoza..
nejdem radjat sama![]()
Moguce da ima veze na kakvom madracu spava..
Mog starog je takodjer preporodio neki super hi-tech jastuk..onaj koji reklamiraju na reklamama (isti princip) samo nije ista tvrtka.
Al to ako nemas dosta para za terapije, jednostavnije je otic na operaciju....
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni je ovo od borbi to znam...
Svako malo izađe..danas 180kg na mrtvom dizanju i kvrc..)
Osj. Se ko invalid...
gle, ajt ne lupetaj.
kod ukljestenja kakva je imala npr. moja mama, plus popratne dijagnoze vezane uz osteoporozu, artritis i slicno njoj su predvidjali da niti hodala ne bude, tako da postoje stvari koje se ne rjesavaju skupim terapijama i ubermadracimamadrac me kostao vise od bracnog kreveta, tak da sumnjam da spavamo na nekom srotu
![]()
Smogi, kaj treniraš?
Tajlandski box 6god. Prije toga skok u dalj 5god. Prije toga sica i karate
Sad samo rekreativno+teretana,služio da kod nas profi sport u banani,ako nisi fudbalerili cro cop
![]()
Kičma nije nekaj s čim se čovjek zaje*bava. Tak je moj otac mislil i evo, danas ima šarafe u kičmi koji ga drže na okupu.
OT: Išao na natjecanje iz geografije, nadam se prolasku na županijsko![]()
Doma sam, jedem tortilje, njamek...
kakvi diskovi, jaooo!!! Ko da studirate medicinuJa znam da mene ledja bole konstantno
a jos sam zivahan
![]()
Bookmarks