Eto, opet ja. Nakon testiranja, tu sam da svoju muku podijelim sa vama. Dakle mob došao sa servisa sa novom (jačom?) baterijom.
1.Napunio sam ga sinoć oko ponoći
2.Budilica zvoni u 4.30,mob stavljam u džep i tijekom dana sa njim radim slijedeće....
3.Mobitel je ovaj put imao SIM karticu u sebi i bio u normalnoj upotrebi (pozivi ukupno 4:23 minute, 6 SMS poruka, 2 posjeta Facebook-u ukupnog trajanja max 5 minuta)
4.Mob cijelo vrijeme u džepu na dnevnoj temperaturi
5.U 18:00 sati mobitel se dere da je prazan i gasi se (dakle baterija na nekih 15%),stavljam ga na punjač
6.U 18:48 baterija je napunjena!!!!!
PA TKO TU KOGA YEBE? Pa zar je moguće da se mobitel od nule do 100% napuni za 48 minuta?
Zar je moguće da i ova "jača" baterija ne može izdržati 20 sati,budimo realni, NIKAKVOG korištenja?
Kolike su šanse da je mobitel (kao uređaj) na neki način neispravan?
Znam da su tvornički deklarirane vrijednosti trajanja baterije SF,ali ovo je stvarno previše kratko,ili se varam? Pazi, proizvođač kaže 365 sati standbya u 2G mreži(ok ovdje ionako nema 3G pokrivenosti) i 6 sati razgovora u 2G mreži.
Ako sada usporedimo stadby, tih 365 sati (15,2 dana) sa mojih nešto manje od 18 sati (gotovo standby) rada,ovo meni zvuči kao da je netko gledao previše Star Trek epizoda dok je pisao karakteristike baterije.
Sada još bolji dio; kaže netko u Motoroli -6 sati (360 minuta) razgovora. Ma daj me nemoj ....t. Ja sam razgovarao nešto više od 4 min (slovima: četiri minute) 0,15 sati.
Ljudi recite da sam ja lud,al ovdje nekaj fakat ne štima.
Bok!!!

Odgovori uz citat
. Dakle mob došao sa servisa sa novom (jačom?) baterijom.

Bookmarks