Jel ti uopće radi net preko wlana? Možda ti je router krivo podešen i ne dijeli internet vezu spojenim uređajima. Kreni od toga, testiraj makar preko nekog drugog moba wlan net, ako ti nije pri ruci C7.
Striko mi ima ovaj mob. I kada idemo na ovi store preko wlana udjemo u akaunt ali javlja gresku,server nedostupan ili nesto slicno ne sjecam se sada.
Mob je kodiran na telenor i kada ulazimo na ovi preko telenor interneta a ne wlana radi.
Zna li neko kako rijesiti problem?
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Jel ti uopće radi net preko wlana? Možda ti je router krivo podešen i ne dijeli internet vezu spojenim uređajima. Kreni od toga, testiraj makar preko nekog drugog moba wlan net, ako ti nije pri ruci C7.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa kad sam na wlan rade sve ostale stranicesamo to nece...
EDIT: Kako da namjestim da kada okrenem mob na stranu da se i ekran zarotira? Sad nesto ne radi,a kaze mi striko da je radilo
EDIT2: napravio sam,radi OVI..skinuo sam neke stvari i super jenema puno kao na Android marketu ali ja bih rekao da nista ne hvali. A problem sam rijesio kad sam isao u internet podesavanja i dodao negdje pristupne tacko posto je bio samo Telenor i tu sam dodao Wlan
Zadnji uredio stevan94 : 17-01-2011 u 23:37
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Bookmarks