Izgleda da ce trebat veci kavez :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bilo bi zabavnije kada bi svako mogao svakog ignorat, a ovako neki imaju povlastice pa nemogu biti ignorarni
OT: Prokleta X8mica me zafrkava. Nikak da uspijem stavit xRecovery!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Povlastice su zakon.![]()
Jutrance becari
Cekam postara, opet... Paketi... Jos 4 moraju doc![]()
One day, sky went blue...
Red je da se smeće pospremi u garaži... i dvaput zaključa na izlasku.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Neznam jel se to meni samo cini, ili se ovde sve manje i manje pise
Jos ni traga ni glasa postaru...![]()
Nemoraš svaki puta pisat da čekaš poštara, čekam ga i ja dva tjedna pa nijednom to nisam napisao.
Budi strpljiv, dobit ćeš paket kad-tad. Ko da ti isporučuju novi auto![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Kavez je djelomicno gotov![]()
OT: Cekam rucak.
dosao mi je poziv za vojsku
btw odoh u skolu,pozdrav
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Odi u vojsku,*ebeš školu.
@ cionn: Ovo ti sastavljaš gotov proizvod a ja mislio da si ga sam napravio...
Brze je bilo kupit, a nisam ga ja kupovao..
OT: Cekam da pocne tekma, taman cu stic na drugo poluvrijeme
Ne možeš vjerovat koje gluposti su bile nominirane i osvojile nagradu na ovom Zlatnom Globusu. Već vidim ponovljenu priču na Oskaru.
Ok ljudi, nis ne pitate, al mislim da sam nagovoril nekak starog da mi uzme iPhone... Na kraju je ispala ta strka zato kaj je mislil nekaj skroz krivo, i onda dam ga ja prosvjetlil... Al nikaj sigurno jos, kolko ga znam, stigne se on predomislit...
Smuc, sorry, evo moro sam![]()
Zna li tko koliko treba tramvajem od Getaldićeve do Branimirove (Cinestara)?
Odo spavati...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nvm xD
Buraz upravo dobio neki poziv za nekaj...![]()
Sto nije vojska u Hrvatskoj neobavezna??
Bookmarks