Programi za povezivanje između PC i mobitela znaju doći u konflikt ako ih imaš više instalirani od razni proizvođača.Trebao bi deinstalirati sve a onda instalirati samo od nokie.
e ovako
spojim mobitel, uđem u nokia ovi suite, update
nakon 10-ak minuta napravi se backup, počne se update-at, a odjednom piše da nije više priključena, a je,....i tako mi je 5-6 puta bilo, a baterija je puna...
zna li itko uzrok, a i rješenje problema...
Programi za povezivanje između PC i mobitela znaju doći u konflikt ako ih imaš više instalirani od razni proizvođača.Trebao bi deinstalirati sve a onda instalirati samo od nokie.
probaj sa nsu: http://europe.nokia.com/support/down...-update/how-to
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
jbg, ništa ne pomaže,al hvala svejedno...
još nisam ništa rješio...kada uđem u "upravljanje uređajima" piše mi uređaj nije ažuriran, a u opcijama mi ne nudi da ga ažuriram. PoMoĆ!!!!!!!itko?????
resetirati komp
izbrisati pc suite i drivere......
ponovno ih instalirati
resetirati telefon
ukljuciti profil-opcenito
baterija mora biti pubna naravno....
i preko NSU instaliraj novi software....
ako neide probaj jos i productcode promijeniti-jel ti kad ustekas mob kaze da ima novija inacica za tvoj mob?
sve sam izbrisa i ponovno instalira par puta, i pc suite i sve nokia drivere....
Kad ga uključim u komp piše da postoji nova verzija software-a (sad je 12.3 a nadogradnje je 40), i pc suite počne skidat nešto, nakon što skine počne se updateat i na 20-ak % piše connection lost...
a kad ga idem preko wlana updateat uopće mi ne nudi opciju updateanja, a pričitao sam da bi trebao ponuditi....
Čekaj malo, ako se ne varam tamo ti i piše kako će ti izbaciti poruku kako je izgubljena veza između mobitela i PC, pričekaj koje vrijeme i vidi dali će ti preć tih 20%
HC4L
eo da puno ne pričam, stavit ću par slika
ova 4 koraka što pišu sam ponovio par puta no uvijek isto
zajebi ovi
deinstaliraj ga
instaliraj PC SUITE
i preko njega napravi update
imas tri koraka i to je to
ne diraj mob i proci ce update.......
kad instaliram pc suite piše da preko njega više nije moguće raditi update i da instaliram nokia OVI suite
to mi je prvi glas...ja neki dan instalirao najnoviji software na e71..........
ma mora moc......
nekad taj ovi zajebava
poslušaj velidara ili probaj i sa hard resetom uređaja
HC4L
izbrisao ovi suite i instalirao pc suite, opet ista poruke"nije moguće bla bla, instaliraj ovi suite". instaliram ovi suite, opet ista greška kao što sam maloprije napisao. Instaliram Software updater izbaci mi istu poruku kao i ovi suite....
dođw mi da ga bacim od zid.....grrr
nesto krivo radis
imas li kakvih vaznih podataka na telefonu?
ako imas napravi backup
onda lijepo napravi hardreset i ako onda nece stvarano nesto krivo radis
evo ja sad preko pc suite reinstalirao software bas da se uvjerim.....i radi..................
probat cu sa hard resetom....... nemam što krivo radit, u pc suitu za win7 nokia n95, soft update mi izbaci onakvu poruku....
napravio hard reset....sada mi počne updateat i u pc suitu ali opet prestane nakon nekog vremena....
50 kuna u ruke i lokalnom majstoru i to je to.......
stavi ga na updejt i kad ti tako izbaci onda probaj ovako ostavi program upaljen,njega ne diraj ,iskopcaj mobitel,izvadi bateriju,vrati bateriju ,ponovo upali mobitel,kad se potpuno upali tj kad dodje do stand by-a onda ga ponovo spoji , odaberi pc suite mode ili kak ti vec pise i klikni na u redu u programu i onda bi ti trebalo nastaviti, tak je i meni nedavno radio probleme na nokiji n95 8gb i nokiji e 66 i ovaj nacin je pomogao
opet ništa, hvala na prijedlogu
Sigurno radis nesto pogresno! Nemoguce da nijedan nacin ne moze...
Preko NSU bi trebalo raditi. Ili probaj na nekom drugom kompu![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Probaj sa starijom verzijom PC suitea
Verzija 6.82 download
Izvor verzije
Neće, ništa, opet sve isto.
Nema veze, zaboravite, izgleda da je nerješivo (@stevan94, neradim ništa pogrešno). Ostat ću na ovoj verziji firmwarea, valjda onaj nema toliko prednosti
imas mozda win7 64?
neman, win7 x86 je trenutno
Bookmarks