Našao sam pjesmu koju ce vrtit idućih 5 dana. Odsvirao sam je već...![]()
Joooj, kak je vama lepe kad mene nema... Pa to je milina... Vise necem pisat kak ocem iPhone, sad cem samo pisat koji su mi planovi.. Ne, cek malo.. Pa ja i pisem o tome.. Jbga onda, briem da ste oslobodjeni te tememozda pisem kak ocu bebu
pa ocu, sam nemam kak ju dobit.. nemrem ju posvojit, treba mi bracni partner
OT: kod frendice, ne osudjujte![]()
One day, sky went blue...
Našao sam pjesmu koju ce vrtit idućih 5 dana. Odsvirao sam je već...![]()
Napokon novi Family Guy.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Odluka je opet pala, ako Bog da, dolazi opet novi clan obitelji![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
dan
kuham juhu![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Jednu preradu jedne stare pjesme. Inače sam addicted o dobrim kompozicijama pametno složenim s jakim akordima i karizmom. Ovo je jedna od takvih.
OT: Ustao,popio kavu,pročitao novine i onda idem bratu upalit motor. Od ljeta ga nije palio i vrlo vjerojatno neće ni upalit preko svog akumulator pa će radit kablovi. *ebeš motor bez kurble.![]()
Drugi dan, novi mob
Sad krecem odma sa rootanjem pa nekim custom ROMom i tako...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Cini ti se.
Tastatura je fenomenalna. Velicina tipki, gumirana je i 2 tipke za programiranje mi se jako svidja.
No mogli su sa desne strane izbaciti FN i Shift kako bi dobili na mjestu i povecali enter i space..
Daj meni kupi obični Desire kad si u šopingu.![]()
Neću ja te Z, HD, MP3 i 4G, nije žvaka za seljaka![]()
Ma evo moze cim se opet vratim u Bec![]()
oT: Igram Blur![]()
na školi se pojavio grafit - staroslavenski simbol "Sunčano kolo", ono
mislili smo da je to neki sotonistički ili punkerski grafit, ali staroslavenski
mora da su to profesori izgrafitirali![]()
Oprao bicikl.
Past će danas neka vožnjica
Moram i učiti...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dosel sam doma, bil kod frendice (vec javio, joj da), i tak... Sutra opet skola, i doso mi jedan paket iz... Nekud... Jos par paketa iz kine, i to je to
![]()
Na putu doma.
Slusam HRT 2 i cekam Ivicu.
Poslje cu morat i ja nekaj za skolu radit...
Ivica prvi!![]()
Dosao sa treninga.
Vidio frajera od 190 i 120 kg koji je obukao dres od Kobe Bryanta i tamo je haklao..Strasno, taj se jedva kotrljao po terenu.
OT: Idem malo modat moje mobitele![]()
Nekaj sviram gitaru, i vidim da vecinu pjesama koje ocem svirat nema nit tabova, nicegaa kaj bum sad -.-
spam spam..
jos neznam kaj da sviram...
Stari ce si uzet fotic novi, a mene ko Hebe, nema iPhone za mene -.-
Koeficijent na Hrvatsku 1.01. Mislio sam metnut iljadarku i zaradit za gorivo al reko,neću...
Ajmo naši!
Budu li me nezivcirali ko protiv Rumunjske,ima da odem gore i pretučem ih ko vola u kupusu...![]()
Gle tko to govori...![]()
Bookmarks