Zanima me koji je rok za vracanje/mjenjanje pokvarenog mobitela u t-mobileu. Jer u roku od 2 sata sto sam koristio svoj galaxy s je crko i uopce vise ne reagira na nista
Sad me zanima dali ce mi oni to odmah zamjeniti ili prvo slati na servis pa da cekam mjesec dana?
trebali bi odmah novi dati..do 8 dana je cini mi se zakonski rok..
nije istina
zamijeni se na licu mjesta,ukoliko je u ovom roku,u protivnom,ide u servis..imam xx iskustava sa time..naravno ako se postavis..ako si curica,izvozat ce te..
Zadnji uredio ravilov : 14-01-2011 u 11:51 Razlog: wtf? spojeno
Rok za zamjenu mobitela u t-mobileu je 3 dana.
Ukoliko ga donese u roku 3 dana, i prodavac se uvjeri da mobitel nije ispravan, duzni su ti odma dati novi uredjaj.
Nije rok 7 dana
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
8 dana je rok ako si ugovor sklopio na daljinu... znači telefonom, putem interneta i kod prodajnih zastupnika. Ali nije uvjet da je uređaj neispravan.
Ako je mobitel neispravan, a ugovor je napravljen u t-centru - rok je 3 dana, odnosno 72 sata.
i ne samo novi, ako zeli novce natrag isto moze dobit. ali i popust, obzirom na blamazu. Stoji u zakonu o zastiti potrosaca
EDIT: Spliff: ovo sa 3 sata nije u skladu sa gore navedenim zakonom
Kažem vam,8dana prema zakonu,ne obazirem se na t-mobile![]()
davno sam to citao..odi na str za zastitu potrosaca..
meni kad su radili probleme,pozovem se na njih,kao kontaktirao sam ih ovo ono..da vidis..brzinom munje doletava lova ili dr. proizvod bilo to turbo sport,t-mobile,vip,technomax ili nesta drugo![]()
Dosao ujutro prvi na red, kazem crko mobitel, ne zeli se upalit, ona proba, kaze "pricekajte sekundu" i donese mi novi, i ponovno nekih 156 tisuca papira da i ja otisao doma sa novim mobom![]()
Ovo nije skroz točno, spliff ti je napisao kada to vrijedi. Samo preko ugovora sklopljenih na daljinu. Cionn, tu ti je članak pa si traži. I ja sam bio u sličnoj situaciji, imao na standbyu i prijatelja odvjetnika (ne nekog na studiju nego pravog odvjetnika, pa mi je objasnio da sam tu ja u krivu, na sreću je trgovasc bio pun razumijevanja pa mu nisam ni morao prijetiti), ali na žalost to što tvrdiš se ne može primijeniti na mobitel kupljen u tmobileu. Na sreću, mnogi su trgovci neobrazovani, odnosno ne znaju da to nisu obvezni i čim im se zaprijeti potrošačkim kodom, zakonom o zaštiti potrošača ili koječim se uplaše i predaju.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Zakon o zastiti potrosaca kaze tvoja prava, mislim da je "razumni rok" propisan zakonom o kupoprodajnom ugovoru.
ALI, ako ti neko stane na zivac (ko meni MOBIS electronic servis) onda dobijes mobitel po izboru, sa razlikom u cijeni (i NOVOM garancijom naravno) nakon 6 mjeseci. Doduse ovi u ducanu su mi morali dat, i malo mi je bilo zao, iako su i oni mucki sutili dok ja nisam izvadio mail od inspektorata
Dakle, ako cemo konkretno o T-mobileu: frend je nakon 7 mjeseci (5+2 na servisu) dobio novi iPhone 3GS (i ispriku od T-mobilea), zahvaljujuci meni, iako su ga dvaput odhebali dok je govorio da nije kriv za mob.
tada sam saznao jos jednu stvar: U slucaju kvara (banalno, mob ti padne u vodu nakon mjesec dana, posusis ga dobro, rikne, ali ima tragove vlage) PRODAVAC je DUZAN dokazat da je drzao uredjaj u povoljim uvjetima (i to PRVIH sest mjeseci garantnog roka je teret na prodavacu, jel jebga, treba da oksidira ak je stajal na vlaznom). Na to sam mu izvuko novi mob
![]()
zakonski rok vam je 8 dana nemojte dezinformacije siriti
Gle, ako ćemo tako, rok nije ni 8 dana, već 7. Ali samo za ugovore sklopljene na daljinu:
Članak 45. (1) Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u ovoj glavi Zakona potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od sedam dana.
A ti sad daj protuinformaciju zašto je 8 dana
meni je protu info udruga za zastitu potrosaca i navedene trgovine koju su mi uz malo problema vratile lovu ili zamijenile ajtem iza 3 dana![]()
ali UGOVOR...ali kada je mobitel u pitanju onda je 7 dana...tako su mi rekli i u tmobileu i u vipu...i ne jednom...
a u vipu sam i mijenjala mobitel 2x...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Imam osjecaj da cu ja i 3. put mjenjat mobitel...![]()
Pojasni se čovječe!
I ja isto od ponedeljka imam Galaxy S, pa me zanimaju tvoji simptomi
Evo i ja bi molio malu pomoc ako netko zna kakva je situacija sa iphon-om tj.reklamacijom neispravnog proizvoda , danas napokon uspio nabaviti svoj primjerak 4 kad ono doma , raspakiro ga i umetno micro sim i pravac itunes da si sinkam aplikacije tj.da ga aktiviram i poslije se idem igrat i otkrim da mi ne radi home tipka (toliko dugo ceko da me na kraju zajebe tipka home) pa me zanima - receno mi je u slucaju kvara da cu dobit novi uredaj ali da prvo moraju poslat ovaj na servis pa da im servis odobri novi uređaj ili ipak da tražim novi uređaj odmah jer zakonski koliko ja znam trebo bi dobiti novi uređaj jer cu ga u ponedeljak tek ici reklamirat a to je u ona 3 (7) dana sto je po zakonu
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Bookmarks