Možeš probat ovo: rootan mob-instaliraj Market Access-napravi Google Checkout account-odaberi neki drugi provider u Market accessu i kupi.
Ne znam jel će upalit, ali mislim da bi trebalo.
kako bi se mogla kupiti i instalirati app koje nema na našem marketu za kupiti? znam da zemlje eur. unije imaju.
radi se o navionics mediterreaean aplikaciji.
http://www.appbrain.com/app/marine:-....mediterranean
Možeš probat ovo: rootan mob-instaliraj Market Access-napravi Google Checkout account-odaberi neki drugi provider u Market accessu i kupi.
Ne znam jel će upalit, ali mislim da bi trebalo.
Možda je jednostavnije skinuti krekanu aplikaciju(ne treba root) samo skneš i instaliraš. Nije da potičem pirateriju ali kada ti bezveze komplicirajz tko im kriv.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Sry nisam znao da je nema.
Onda jedino root ili kontaktiraj proizvođača, objasni situaciju. Možda izađu u susret.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
imam t mobileov g2 touch ( hero ) koji sam prebacio na origigi htc-ov rom. nekako mi se neda rootati.
znači se ne može se preko google accounta uzeti app i instalirati bez rootanja moba?
Bookmarks