Pa sto nije bilo govora da je u 2.2.1 updateu mobitel puno brzi nego sa lag fixom?
pitanje.. molim za pomoć..
Imam samsung galaxy s
Kako staviti neki lag fix bez recovery i download moda..??
Imam softwer 2.2.1 Englesku verziju.. ali ne mogu uci u recovery i download mod..
Jel zna netko neki način bez recovery moda koji je siguran i radi na ovoj verziji..??
Molim za pomoć..
Hvala
Pa sto nije bilo govora da je u 2.2.1 updateu mobitel puno brzi nego sa lag fixom?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Brzi nego koji softwer sa lagfixom?? Gle malo je brzi nego 2.1 i 2.2, ali lagfixevi daju duplu brzinu.. drzao sam u ruci galaxy sa lagfixom i sa darky- jevim ROM - om..
To je neusporedivo.. Ali ja ne mogu nista bez recovery i download moda..
A nitko nece da i kaze... a ja tulav za android..
Ajd ako netko zna kako mogu poboljsat uredjaj molim da mi kaze
pozz
Postoji rješenje i za dobiti recovery/download mode, samo treba čitati i uložiti malo truda.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=785201
Ja sam u roku 2 sata odkad sam kupio mobitel ga uspio brickati ali ono totalno, i to nravno uz pomoc ovog tutorijala, uopce nije davao nikakve znakove zivota, pa sam ga odnijeo u t-mobile i zamjenio ga...
A ja sam pomoću tog tutoriala dobio 3-button recovery, čak ga više puta radio, i nikada problema...![]()
evo, kad sam dobio novi mob, on je vec serijski imao 3 button recovery...cudno...
ja sam isto preko ovog tutoriala dobio 3buttonrecovery...bez ikakvih problema
Bookmarks