Što drugo reći nego da izgleda fenomenalno. Nadam se da će uskoro biti i više detalja o novom sučelju.
Pune specifikacije:
![]()
Dakle, konačno su predstavili i taj famozni tablet. impresivno izgleda, honeycomb mi se čini vrlo ugodnog sučelja. Specifikacije su skroz ok, tegra dual core, bla bla, sve je jasno.
Ovaj honeycomb me više privukao nego tablet, no vjerujem da će ovaj tablet otvoriti vrata svima koji se misle uključiti u proizvodnju tableta temeljenim na android sustavu. Jer, honeycomb i je napravljen prvenstveno zbog tableta.
evo slika, informacija...
i naravno, preview honeycomb-a.... SLUŽBENI!
Što drugo reći nego da izgleda fenomenalno. Nadam se da će uskoro biti i više detalja o novom sučelju.
Pune specifikacije:
![]()
fascinira i dodatni accessories
![]()
1 GB DDR2?! Pa zar vec ddr2... sad ce jos i ddr3... instalirat cemo Windowse pomalo na ovo -.-
Malo više slika: http://www.engadget.com/2011/01/06/m...irst-hands-on/
Istina! Ali mislim nebi bilo lose spojit mis na tablet i bacit na CoD hehe. Edit: (Pisem gluposti ofc)
Jučer je bilo predstavljeno nekoliko tableta sa Win7, a još će ih biti i više do kraja tjedna tako da se nema smisla mučiti instalirati Win na Android tablet. Uostalom, Android je puno bolji OS za tablete.
Baš dobro mi izgleda. Jel se zna kada dolazi u prodaju i po kojoj cijeni?
PREDATOR
Ova verzija je za US tržište. 3G verzija dolazi u ovom kvartalu dok će u 2. kvartalu biti moguć (hardverski!?!) upgrade na 4G. Cijene još nisu objavljene.
Europska verzija se nije spominjala![]()
...evo quick reviewa s CES 2011 by CNET...
...mogu reći da sam veoma impresioniran uređajem, smatram da će biti najjači tablet na tržištu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Wild, naravno da neće... ipad je ipak najjači... kako to mislim? tako. zašto? zbog zato. zato jer je to ipadi to je to, gotovo.
Naravno, šalim se. najjači marketinški je ipad. a što se svega ostalog tiče, to je manje važno.![]()
Službeno je potvrđeno da postoji WiFi model i da bi trebao izaći u travnju (barem u Argentini). http://www.engadget.com/2011/01/08/m...la-latin-amer/
eto i "making of" videa
sa ovim cu se bez dvojbe sloziti,sudim po svom iskustvu sa galaxy tabom i ipad1..
vjerujem da striko stiv nece nista preustiti slucaju i da ce ipad2 sve popapat kao i jednica
nije mi jasno,zkj ostali ne uloze toliko u marketing,pa da budu najjaci?aha,konkurenciji ipak nije cilj sto vise uredaja prodat..
+spec su i vise nego obecavajuce..ali vidjet cemo kako to u praksi radi,jer na ovoj snimci zapravo nista ne vidim..demo video me ne zanima![]()
honeycomb nije izašao uopće još, još je u fazi testiranja i izrade. na ovom tabletu je instaliran sa ograničenim funkcijama, samo za preview.
Zašto ne ulažu toliko u marketing? Iskreno, motorola se oporavlja od katastrofalnih rezultata i gubitaka, sa kojima su bili suočeni kroz zadnjih par godina. zašto se samsung ne bahati sa svojim tabom, to ne znam, no znam da je kod motorole problem financijska situacija. no mobilna divizija se sada odvojila, logo su promjenili, a što se tiče marketinga... to ćemo vidjeti. No motorola je uvijek u americi bila top top, i svi su ameri motorolu imali. malo malo pa u nekom američkom filmu vidim neku od motorola, tako da i ne bi baš rekao da nisu ulagali baš u marketing. Mislim da je važnije svojim radom pokazati kvalitetu i pozitivan pristup unaprijeđenju firme, pa onda krenuti sa marketingom. jer, đabe marketing ako napraviš smeće od proizvoda. Oprezni su, i to je ok. U europu se vraćaju i 3. i 4. kvartalu 2011. godine, planiraju proširiti ponudu, a to već najavljuju i sa Atrixom koji će biti dostupan u drugom kvartalu u UK pod ekskluzivom orange mreže. Također, i ovaj tablet će doći i u europu, pa je to pokazatelj da su počeli voditi malo drugačiju politiku, te da će vrlo vjerojatno krenuti i sa marketingom. ovaj making video od paje dosta pokazuje kako se otvaraju, krenuli su sa teaserima, bit će nešto od svega. A i sumnjam da je Steve Jobs najpametnija glava na ovom planetu. Onoliko koliko je motorola napredovala u zadnjih godinu dana, Apple nije napredovao za cijelo svoje vrijeme postojanja.
Oporavak je dug i trajan proces, ne podcjenjujem ipad, pa ni njegovog budućeg nasljednika, nego se veselim konkurentnosti na tržištu, koja će nam donositi pregršt novih i high tech uređaja.
Bit će dobra rekalama...
Lijepo je vidjeti kako su uvjereni u uspjeh svog tableta i ne boje se konkurencije![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Meni je to ismijavanje applea od strane moto presmijeh
Vec je bilo ono prcanje prije par mj. Kao najava za tablet, pa milestone jos prije..
Meni to nebi palo na pamet..pokupio bi se u lab I radio na sto boljem uredaju I pustio korisnike da kazu sta valja..jer nakon ovakvih reklama kad te netko potuce 3x u prodaji uredaja..vise nije smijeh)
Sent from my Desire HD
Nešto očito u Motoroli rade kako treba jer Droid je još uvijek najprodavaniji Android i uređaj koji je u SAD-u počeo val Androida.
Ovo sa 3x prodajom je žalosno ali istinito. Može motorola (ili Samsung, HTC, LG ili neki kinez) napraviti 10x bolji tablet ili telefon, ali opet će Apple prodati više jer je Apple.
ma nisam nista rekao,odlicni uredaji..
ali po meni im takve reklame ne trebaju..mogu bolje od toga,jer samim time sto im je apple u svakoj dr. reklami ti govori koliko je dobar i jak...
Kolika se cijena ocekuje?
Bookmarks