Vecer,
evo dosadno mi je pa reko da i ja malo spammam
btw spremam se u teretanu![]()
Vecer,
evo dosadno mi je pa reko da i ja malo spammam
btw spremam se u teretanu![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Kaj znaci kada pored nekog imena pise * ili +?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Čistim inbox..
Tako mrzim brisat te poruke da je to nevjerovatno..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Da, Saw je komedija... Ovo je baš bolesno i uznemiravajuće. Pogledaj tek kad se porodiš.
Gledao sam to u kinu s curom. Smuchac, zabrinjavaš me, preporučuješ te limunadeJa sam mu na IMDB dao 6.
Ja ne vidim tu zvjezdicu pored tebe![]()
Україна
To ti je warning Cionn. Još jedna zvjezdica i ide ban na dva mjeseca![]()
Lijeepo.
Vec mi je pun inbox warninga![]()
OT: Pokusavam se sjetit di sam zagubio grickalicu..
@Points: naravno, to samo posebni mogu vidjet![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
* je posebno plaćen urok kojeg baca Milan, a + je neki "običan" urok.
OT: Razmišljam o narudžbi Oatmeal knjige. Izlazi oko mog rođendana... (nudge nudge, wink wink)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Poludit cu sa ovim svojim starim. Nevjerojatno... Stalno mijenja pricu... Prvo mu preskupo, kad ga uvjerim, onda nisam zasluzio, jel on tako misli, a sad mi to na kraju netreba... Koj je to cudak.. On mi nece kupit, a ionak cu sam placat -.-'
One day, sky went blue...
U bokte, zvjezdica! I'm so out of here![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
preporucio bi film buried,odlican je...vrlo napeto i takoder pulp fiction,al ko to nije gledao
odoh lec,noc
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Evo upravo se vratio iz Đakova i uzeo jesti knedle...Kupio tri vrećice za 50 kn na nekoj akciji u Lidlu.
Kakav vam je film End Of The Spear (Na nišanu koplja)? Ne znam kako ga prije nisam vidio jer je sad već stariji film... Prijatelj mi preporučio, neki dan ga pogledao i svidio mi se jer je avanturistički, tragičan, a i snimljen prema stvarnom događaju.
isuse kaj se dogodiolo s ovom skroz lijevo!?
pukam film![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Chataonica se pretvorila u temu za komentare o filmovima
Meni se Due Date svidio, glumac iz Mamurluka mi je predobar, ima stvarno par odlicnih scena gdje sam se do suza nasmijao, tako da preporuka svakome![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Imam ga al je kvaliteta smeće da većeg smeća nisi vidio pa ga nisam htio ni gledat. Skinut ću nešto bolje kvalitete pa ću pogledat jer sam već čuo da je super komedija tj. zato sam ga i skinuo već,al me tuga gledat kvalitetu snimke s nekog prvog moba s kamerom.
Inače nisam previše zahtjevan s filmovima pa su mi ocjene višlje nego kao kod drugih.
Pa reportaj,ionako ti ide ovih dana.
OT: Trebao bih ić spavat,a znam da neću zaspat bar sat vremena....![]()
Racunalstvo, zadaci u Wordu, opet prvi gotov...
Bilo buje zanimljivo danas...
Nadam se da mi stigla isporuka sa ebay-a :nestrpljiv sammm!!!!:
One day, sky went blue...
Kad si naručio? Ja sam posljednju pošiljku iz DealExtremea čekao punih 5 tjedana...![]()
Bookmarks