Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 28 od 70 PrvaPrva ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 676 do 700 od 1731
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na mojem nema vidljivih ogrebotina. Ako se gleda pod određenim kuten i pod određenim osvjetljenjem, vidi se koja crtica. Beznačajno po meni. Zaštita nije ništa bolja, iz mojeg iskustva, nego na desireu.

Držim ga bez ikakvog protektora u džepu, bez ključeva, kovanica itd.
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.096, Nivo: 21
    Bodovi: 8.096, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jer meni priča rend koji inače baš ne pazi na mobove da mu je pao par puta i nema nikakve crtice i stvarno ništa, ali ipak ima torbicu pa zato nema ogrebotina... ali iphone4 ima neki premaz preko ekrana zbog crtica i kučište je isto posebno? nemogu naći na netu točne spec od kučišta pa ako netko zna više, hvala

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i moje iskustvo sa ajfonom 4. Imam ga 2 mjeseca, 4.2.1 od prvog dana nažalost, itunes pita update yes no, ja onakav laik za ajfon reko yes i eto ti banane...

Čitam kako svima baterija traje vječno, pa to su neistine, moja izdrži odoka 30ak sati i počne cvilit da je prazna. Istina 3g i WiFi su stalno uključeni jerbo naš tmobile nedopušta da istovremeno jeftino razgovarate i surfate na netu preko mobitela tako da bi bez wifija popio siromašnih 250 MB paketa za cca pola dana. Dolaze i mailovi razni, puševi i ima tu i razgovora dosta. Sve u svemu, nadao sam se da će trajat i treći dan do predvečer uz takvo korištenje, ali valjda nisu još toliko sposobni (nemogu prežaliti stare T610 i T68, pa to se punilo nedjeljom).
    Signal mi je u istoj sobi, u istim uvjetima znao varirati od jedne do 5 crtica bez da ga uopće i diram? Pa sad ko je tu lud nemam pojma. Jednom mi je izgubio signal al to je to.. :S
    Zviznuo mi je jednom pošteno sa cca 1.80m visine na pločice. Posljedice? Na rubu maske sitna udubina (0.5 mm možda).
    Zadnja maska od silnog stavljanja na stol i valjanja u autu (Astra H nema pretinac di se mobitel može normalno stavit pa ga držim ispod ručne i leta mi lijevo desno malo pa malo... -.-) ima sitne 2 ogrebotine (mislim da bi trebao nabaviti zaštitu neku za buduće grebanje ako ga kanim prodat kroz mjesec dana).
    Koristio sam više manje sve jače mobitele zadnjih pola godine i mogu reći da je iPhone dosta visoko, definitivno među 7 najboljih.

+
    Kamera - nema nijednu opciju, ali radi svoj posao, što se tiče slikanja i snimanja. Oštre slike jasnih boja. Za mobitel više nego dovoljno. Jedino fali gumb tako da se možete sami uslikat (ne, prednja kamera je očajna i slike ispadaju otprilike kao na T610, cca 100 KB, nije ni čudo što joj treba pola sekunde da uslika sliku)
    iOS - jednostavan, brz, napravljen za glupe Amere, na principu YES i NO, nema treće
    tipkovnica - stvarno dobro izvedena, jednom kad se naviknete, ne griješite toliko često, sve je na svom mjestu
    razgovori - sve 5, bez pogovora, jasan zvuk, dobra slušalica, glasnoća, sve
    sklopka za vibraciju - za svaku pohvalu tko se sjetio, jednostavno, praktično, ko prekidač za svjetlo, vidi se jasno na čemu je, nema potrebe ulaženja u mobitel i paljenja ako ste na sastanku
    dizajn - elegantno izgleda stvarno, malo ga je teže uzet sa stola nažalost ali zbilja elegantno

-
    Bluetooth - ako nisam 50 puta htio razbit mobitel kombinirajući jer mi treba neka datoteka sa drugog mobitela... neshvatljivo, nezamislivo...
    iOS - koliko jednostavan i primitivan za glupe Amere, toliko mi i fali onih 100 stvari što bi htio, nemogu se trenutno sjetit, al recimo galaxy je imao pojačavanje vibracije amo reć...
    hardware tipke - android ima savršeno, 3 tipke, srednju ko na iphonu i još 2, jedna je opcije (dodatne opcije, postavke, "more"...), a druga povratak u prethodni izbornik, definitivno fale što god vi rekli
    iTunes - toliko nejasan program da to nisu istine. spojio sam ga s laptopom na putovanju a on mi je pobrisao pola iphona! htio sam stući i iphone i laptop
    brzi izbornik? - jel postoji nešto takvo? posred ekrana neki "widget" da uključim i isključim wifi, 3g,.. (rekao bih bluetooth da ga ima)...
    FM radio - nemojte mi samo reć da ga ne koristite nikad, znam, nisam ni ja dok se ne nađeš recimo u nekoj zabiti, tramvaju, busu, vlaku, a počinje tekma na koju kasniš prvo poluvrijeme, e onda shvatiš da si u totalnoj banani (opet sreća da naši operateri jeftino nude velike pakete interneta pa možemo kao i svi ameri slušati online radio)

Toliko od mene za sada, ima tu još mana, vjerojatno i dobrih stvari samo se ne mogu sjetiti sada..
    Za kraj samo pitanje. Koliko MB na sat troši slušanje nekog radija? Vjerojatno ima neku brzinu kojom se prenosi (tipa 64 kbps - znači nešto manje od 30 MB na sat)
    I još jedno, može neki link sa nekim objašnjenjem šta donosti taj jailbreak (pretpostavite da objašnjavate to 50-godišnjaku).
    Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima, pozdrav

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    LG g3
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.766
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.766, Nivo: 23
    Bodovi: 9.766, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bluetoth - skini Ibluenova
    IOS - dosta toga sta fali mozes naci u cydiji
    Tipke - meni uopce ne fale imas jednu glavnu koja sve prekida i vraca na home screen nije me nikad razocarala
    Itunes - istina debilana treba se malo poigrati s njim da skuzis..ima stvari koje i nemres skuzit ć
    brzi izbornik - sbsettings
    FM radio - nema receiver pa nista od toga ali preko neta mozes slusat sve nase stanice

Istina dosta stvari nemozes napraviti ako telefon nije jaibrejkan, ja ga nebi ni imao da nema te mogucnosti, uglavnom kad je jailbrejkan mozes stavljati aplikacije i dodatke iz cydie koje nisu dopustene u istore iz nekih nepoznatih razloga...tipa sbsettings koji je predobar ak nemas jailbrejk nista od toga, crackirane aplikacije i tako...

5. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.532, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kao sto je kolega iznad naveo....vecinu problema mozes rijesit kad ga JB-as....sbssettings su stvarno naj stvar ikad!to mi je najvise i nedostajalo na androidu...
    evo jedna dobra str zasto to napraviti

http://www.hackthatphone.com/4x/read_me_first.html

sto se tice grebanja...s ebaya narucis naljepnice za napred i iza za 1$ i ako se nesto i dogodi, sam stavis dr i bok! preporucljivo je imat i neku navlaku, bumper ili sl...ali naljke definitivno!
    Zadnji uredio hakiaj : 11-01-2011 u 17:15
    Second place is the first loser!!

7. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne mogu riješiti sljedeće stvari, pa ako netko zna kako riješiti bez jailba bio bi zahvalan. Imam 4.2.1 i ne želim tethered jb.

1. Safari: kako ga natjerati da mi prikazuje stranice ko na desktopu (ne volim mobile prikaz) po defaultu? Kako da otvara nove tabove u pozadini? Npr čitam neki članak i on ima 5 linkova. Ne želim da me, kada pritisnem open new window, prebaci na novi prozor. Nervira me da safari nema nikakve opcije.

2. App store? Ne da mi da skidam aplikacije vece od 20 mb preko mobilnog interneta. U opcijama nisam nasao gdje bi sectp moglo podesiti.

3. Postoji li način da se ugasi pojedina aplikacija? Neke igre mi se nakon nekog vremena znaju usporiti, kad restartam uređaj sve ok.

Inače, baterija mi obično izdrži oko 9 sati korištenja. Na desireu je trajala 4.
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ce3hel Pregledaj post
    Ne mogu riješiti sljedeće stvari, pa ako netko zna kako riješiti bez jailba bio bi zahvalan. Imam 4.2.1 i ne želim tethered jb.

1. Safari: kako ga natjerati da mi prikazuje stranice ko na desktopu (ne volim mobile prikaz) po defaultu? Kako da otvara nove tabove u pozadini? Npr čitam neki članak i on ima 5 linkova. Ne želim da me, kada pritisnem open new window, prebaci na novi prozor. Nervira me da safari nema nikakve opcije.

2. App store? Ne da mi da skidam aplikacije vece od 20 mb preko mobilnog interneta. U opcijama nisam nasao gdje bi sectp moglo podesiti.

3. Postoji li način da se ugasi pojedina aplikacija? Neke igre mi se nakon nekog vremena znaju usporiti, kad restartam uređaj sve ok.

Inače, baterija mi obično izdrži oko 9 sati korištenja. Na desireu je trajala 4.
    1. neke takve str imaju na dnu ili na vrhu link za desktop verziju, dr ne tako da zavisno o str...ili probat nekako drugacije napisat sami link (bas i ne radi), ovo za tabove nema rj, cak i dr browseri to rade...bas moras se vratit na pocetni tab
    2. bez JB nikako
    3.kad udzes u mulitasking izbornik, dugipritisak na app pa ti se pojavi minus koji kad stisnes ugasi taj app
    Second place is the first loser!!

10. 'Hvala' kaže:

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    3.147
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    za pod 1. imaš atomic lite koji je besplatan i dosta je brzi od safarija i jednostavniji...ima i verziju koja se plača ali meni nije potrebna pa neznam što se njome dobije

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Samsung Nexus S, SGSII
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Bodovi
    5.066
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.066, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mi moze netko reci s kojim softverom i basebandom dolazi iPhone 4 kada bih ga sad kupio

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4.2.1 i 03.10.01 verzijom BB-a.

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Samsung Nexus S, SGSII
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Bodovi
    5.066
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I pretpostavljam da se ne moze Unlockat? A Jailbreak?

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemože unlock. Jailbreak može al svaki put kad ti se ugasi moš ga upalit jedino preko kompa, to je onaj tethred.. Nadam se da će bit do kraja mjeseca i ovaj cijeli jailbreak za 4.2.1.. Kakva su vaša mišljenja?

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Samsung Nexus S, SGSII
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Bodovi
    5.066
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa sta vec nije stigao unthetered jailbreak, redsnow sa betom6 koliko sam vidio na redmondpie...

Pitanje jedno. Dali su i dalje duge liste cekanja za iphone?

Sent from my HTC Hero using Tapatalk
    Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nema jos JB za 4.2.1, trebao bi uskoro, sad nesto kao geohot nece cekati 4.3 ili 4.5 (koji bit trebao izaci 10.2.)
    iPhone 5s 16 GB

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma čekaju oni znaš šta...
    Zajebavaju, ili neznaju/nemogu ili je neka fora sa lovom u igri.
    Kad je trebao izać 4.2 rekli su da čekaju da izađe...sad je već vani 2 mjeseca i sad čekajju 4.3..ma daj, te fore mogu drugima prodavat...
    Malo su se zanijeli ...

Ja ću to riješit na drugi način
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Navodno za onaj iphone 4 verizon dolazi 4.2.5 firmware... pa sad ko je tu blesav, uglavnom svi čekamo da ga brejkaju, pogotovo mi koji smo zakinuti za sve..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post
    Navodno za onaj iphone 4 verizon dolazi 4.2.5 firmware... pa sad ko je tu blesav, uglavnom svi čekamo da ga brejkaju, pogotovo mi koji smo zakinuti za sve..
    Da, dolazi 4.2.5 sa novom funkcijom "Private hotspot".
    No mislim da ce se sada pocet djeliti updateovi, tj. da nece za sve modele izlaziti isti :/
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Da, dolazi 4.2.5 sa novom funkcijom "Private hotspot".
    No mislim da ce se sada pocet djeliti updateovi, tj. da nece za sve modele izlaziti isti :/
    Toe bljak -.- ocem imat za sve modele (ok, vecinu ) isti update
    One day, sky went blue...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ipak kako izgleda u iOS 4.3 ce to biti opcija dostupna za sve uredjaje

link
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa vjerojatno će od neke revizije fw-a ujedinti to sve u istu brojku, kako su sad napravili s iPadom. GSM iPhone će izgleda odmah dobiti 4.3 krajem drugog mjeseca.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Iphone 4 low res ikonice u statusbaru

Pozdrav svima, ispričavam se unaprijed ako je bilo slično pitanje negdje, ja nisam uspio naći...
    Imam iPhone 4 na IOS 4.0.2. (zbog tele 2 kartice i basebanda 1.59), skinem super temu sa cydie (za ios 4 HD) i sve izgleda odlično osim ikonica u statusbaru koje su loše rezolucije. Da li netko slučajno zna kako to rješiti, vidio sam kroz iFile u foderu UIimages od teme da postoje i ikone u višoj rezoluciji sa nastavkom na kraju imena @2x ili sl ali mi njih ne povlači u temi...
    Hvala unaprijed na odgovorima...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    iPhone 4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i kad ce taj unlock?

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2010
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    vip
    Bodovi
    2.030
    Nivo
    10
    Bodovi: 2.030, Nivo: 10
    Bodovi: 2.030, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    google maps me trenutno locira u Veneciji (3g signal dostupan, trenuna lokacija Prisavlje)...dal bi mi mi to trebalo biti smjesno ili bi se trebao zabrinuti??? :/ :s

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SmetcH Pregledaj post
    google maps me trenutno locira u Veneciji (3g signal dostupan, trenuna lokacija Prisavlje)...dal bi mi mi to trebalo biti smjesno ili bi se trebao zabrinuti??? :/ :s
    jesi spojen na wifi? mozda ides preko proxy servera cija lokacija je u veneciju pa te locira preko ip adrese...

ugasi wifi i probaj opet

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilo je rijeci da mogu ajfon ko ruter koristit pa me zanima kako posto od ponedeljka opet radim(pokrali me izgleda za slobodne dane)

+ Odgovori na temu
Stranica 28 od 70 PrvaPrva ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 871
    Posljednji post: 04-10-2015, 08:17
  2. Odgovora: 506
    Posljednji post: 22-03-2015, 01:10
  3. Odgovora: 242
    Posljednji post: 27-02-2015, 18:27
  4. iOS 5.1 - 5.1.1 - sva pitanja, update, jailbreak
    By EdgeD600 in forum iPhone firmware
    Odgovora: 139
    Posljednji post: 22-11-2012, 19:52
  5. iOS 4.2.1 - sva pitanja, update, jailbreak