dok ne razviju aplikaciju za Androidnije samo stvar jave, nego i certifikata i zastite.
jel ikako moguće napraviti da radi mPBZ na android uređaju.
U mom slučaju riječ je o HTC Desire.
nedostatak jave u nekim situacijama je stvarno hendikep....
pomoć molim
dok ne razviju aplikaciju za Androidnije samo stvar jave, nego i certifikata i zastite.
dobar grah daleko se čuje
navodno se proda 160 000 uređaja dnevno sa andorid os-om...
a za jos se ne prave android aplikacije za mainstream....
shvaćam da je tu security high priority, ali pa ne treba im mjesec dana i 100 000kn da razviju app za andoid lol..
zvao sam banku pa su mi rekli da im je ETA za android oko 2mjeseca....uzimajući u obzir godišnje odmore, vjerovatno neće prije jeseni...![]()
Uvijek možeš rootat i snimit ROM koji ima ugrađen Esmertecov Jbed i onda se koristi mPBZ aplikacija za HTC Magic.
Ja tako korsitim na Herou i funkcionira savršeno. ^^
jeli ikako to moguće ostavriti bez root-anja
Nije da sam probao, ali zvuci prilicno nemoguce bez rootanja.
Ja sam to probao na Touch Diamond2 (Jbed java ugrađena) iGalaxy S i9000 (rootana i ubačen Jbed java u system) i radi odlično sve dok ne koristiš neku Clean Cashe ili bilo koji cleaner, a onda ne radi mPBZ, vjerovatno se obrišu sigurnosni certifikati.
Razgovarao sam sa PBZ, rekli su da uskoro izdaju android verziju...Ne znam samo zašto su izdali prvo iPhone verziju, kad to Apple sr..nje nije vrijedno pomena.
Pozdrav
Postoji Jbed za skinut. Ugl, mzaba radi uredno na Tytn2, sad ne znam kakva je situacija s "normalnim" android mobovima.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Probao ja i JBED i jos neke Java frameworke, nijedan ne radi kako treba. Koliko sam ja skuzio, svi oni su izuzetno ovisni o verziji, podverziji i varijanti konkretnog OS-a, te je vecina radjena za 1.6 ili starije i jednostavno ne radi na 2.0+.
Koliko-toliko je radio samo neki kojem se ne sjecam imena, a za koji je trebalo JAR prije upotrebe konvertirati u APK preko nekog njihovog online servisa... Ugl, prilicno nespretno.
ček, jel postoji sada apk za mzabu i mpbz?
Zar te moramo moliti? Daj link i ne pravi se finMoram obnoviti ugovor s mPBZom, nadam se da će šljakati...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
dobre, naj zijati mam!
evo za 2.2.1
i ostali koji mi ne delaju, probajte na drugim verzijamaCode:http://rapidshare.com/files/442070087/2.2.1.rar
ak ni jen ne dela, ne poznamo seCode:http://rapidshare.com/files/442070814/jbed.rar![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Može li novi linkovi, ovi su mrtvi.
Nisam skužio da li mob treba biti rootan ili ne?
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Da, mora biti rootan. Meni ta kombinacija ne radi, Jbed se stalno ruši...
Meni ovaj jar konvertiran u apk radi najnormalnije
da li ima makvih vijesti o ovome jer lagano počinje živciratI?
Prilicno sam siguran da bi netko vec rekao da ima nesto novo...![]()
Zasad si pomogni s java emulatorom isto kako smo mi pomogli za mzabu.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
evo odgovora koji sam jucer primio...
Poštovani gospodine xy,
zahvaljujemo na Vašoj e-mail poruci.
Inačica aplikacije za Android OS je u razvoju te očekujemo da ćemo uskoro korisnicima omogućiti korištenje mPBZ-a.
Ukoliko želite, možemo Vas obavijestiti e-mailom kada usluga bude dostupna za mobilne uređaje s Android operativnim sustavom.
Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.
S poštovanjem,
Martina Marušić
stručna suradnica
Direkcija za kontakte s klijentima
Sektor za upravljanje distribucijskim kanalima
Adresa: Ribnjak 14, 10000 Zagreb
Tel: 01/ 63 60390 Fax: 01/ 485 26 24
E-mail: pbz365@pbz.hr, www.pbz.hr
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Napokon je izašla Android verzija: https://market.android.com/details?i...=search_result
Pa to je samo token, a ne aplikacija za mobilno bankarstvo.
Bookmarks