Nevidim sliku na iPodu, presitna je xD
A kaj sad ti mislis, da pisem bezveze? A i to neko mora..
I ja imam zadacu iz hrvatskog...
Tata ne odgovara na poruku u kojoj ja njega pitam jel bude kaj od pretplate...
Mogo bi napravit hrvatski za sutrakak si ocem iPhone 4, nemrem vam opisat...
Zadnji uredio georgy : 10-01-2011 u 17:52
One day, sky went blue...
Jesu i vama nestale ikonice na fejsu za inbox, notification i fb logo??
OT: Pustio vjeverice da malo hodaju po sobi, sad neznam di su.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nisu.
Pokušao napisati zadaću- ali odustao. Bitna je volja![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nope, sve je na mjestu
Ti si izgleda poseban slučaj
EDIT: Đorđe jel ti znaš kako se zove ona stranica gdje upišeš neku rečenicu i on ti ispod napiše sva slova u kružićima (kao u mom potpisu)? Čini mi se da si mi baš ti davno dao link za tu stranicu.. U principu treba mi samo zaokruženi broj 10 za potpis, neću vas više s tim gnjavit obećajem![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Očito jesam kada me i dalje nakon brisanja cookiesa zafrkava xD
EDIT: Za GT-R-a
ⓖ〶-ⓡ ⓝⓔⓩⓝⓐ ⓖⓞⓞⓖⓛⓐ〶ⓘ
Ima vise "formata" tih slova u kruzicima, sad idem nac samo tu tvoju desetku zaokruzenu..
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 10-01-2011 u 21:19
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dobro zamjeceno Smu
Nista, neda se tata, al je reko ak se popravim u ponasanju, da ce mozda uzet tu tarifu za obitelj i meni iphone (koj cu ja platit). Ah... Sad moram pospremat kucu -.-' al jbga, iPhone je iPhone!!!![]()
Cuo sam se ja sa starim **vo**lo*. Reko sam mu da ako smanjiš dnevni broj postova u četari s zilijun na dva do tri da ćeš dobit karticu s ograničenim sredstvima.
Sent via CSI Miami taptalk
![]()
Smuchac poludio
OT: Pokušavam skužiti koja je ovo riječ...Moj čisti um ne zna takve
Zadnje dvije zvjezdice su vjerojatno o i m, ali ostale ne znam
Odo spavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Istina. Danas sam malo luđi nego inače pa se eventualnim uvrjeđenim osobama ispričavam ovim putem.
Kad te uvati na fejsu pa ćeš doznat ostale zvjezdice.![]()
Zadnji uredio Smuchac : 11-01-2011 u 00:56
Živio bicikl! Jadni vi kaj vozite aute
OT: Spavanac
DOSLO POJACALO! WEEEEEE kak fensysad bujem sviral
Cekam i slusalice danas...![]()
Uplatio posljednji bon na svoj T-mobile račun. Bubnuo sam 25kn jer sutra od*ebavam te-mobajlovce pa nek im ostane za kafu.
Idem spavat,mlatnuo sam neke gemište preko limita za ručak...![]()
Moram priznat da ti imas bas, pa, zanimljiv pogled na svijet.
VIP je skup, TELE2 je skup, T-Mobile je bas super i genijalan... iPhone zakon, Android ne valja...
A dobro, sta god tebe veseli...
OT: spavam budan, jedva cekam otic doma.
Nešto sam bolestan. Spava mi se. Spremam se gledati 'Srpski film'![]()
Україна
Na T- mobile si potrošio
Došao iz škole. Skidam Flash Forward.
Ma niiisaaaaam xDD
Naso neki mali usb mis, fora1 funtu, samo! HAHAHAHA XD
Cekam da dobim jednu poruku...![]()
Super dan, novi profa iz geografije (ok i prosli je bio dobar...), dobio slusalice napokon, pojacalo, i narucio 3 komada onih mailh USB miseva, sebi, burazu i bratu... Zarada od 10 kn![]()
Bookmarks