Vidio onu reklamu za narukvicu koja revitalizira
Kakva glupost...
Istog treba osjetiš poboljšanje u ravnoteži- i onda pokažu neke "testove" na "običnim prolaznicima"
Gumena narukvica s metalnom kopčom i metalnim dijelom na kojem piše ime firme. I, koliko sam shvatio, pomaže na principu nekih frekvencija
Baš me zabavljaju takve reklame
Postoji li neka emisija kao ona koju je vodio James Randy- samo za ovakve reklame?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Moguce da ta narukvica ima magnet, a to onda pomaze.
OT:Laganini prema Cilipima pa za Zagreb![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nema ništa
Evo zgodne stranice.
Vani se daje povrat novca i firma prestaje s proizvodnjom, a kod nas se vjerojatno te vraćene počinju prodavati
Koja smo mi država...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hmmmm... Gledam po t-mobileu nekaj.. Jel bi se isplatilo uzet Tarifu za obitelj 300, iPhone 4 16gb, a da prodam mobitel i iPod?![]()
One day, sky went blue...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
1) Neznas kaj propustas
2) Pa? Ti svoj SIM zamjenis za micro, i sam ga ubacis u iPhone. Nek stari ima taj micro SIM...
Bolje ti uzmi iPhone. Malo mi je žao što sam uzeo Galaxy S- problemi,problemi, a ne da mi se updejtat, rootat i ta sranja. To ti je kad očekuješ sve na pladnju
Ako baš hoćeš Android, uzmi nešto iz HTC-a.. Ili čekaj Samsung Nexus S
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Necu android. Kraj.
A, sredil bum nekaj sa mikro simom
Sam, treba starog nagovorit... ma uspel bum ja vec, sam nesmjem zaribatnekaj cu mu utuvit kak mu to treba, bla bla...
![]()
fico- koje Skullcandy slušalice kupuješ?
Sutra u školu... A baš mi se sviđalo doma
Ajde, barem će Luna moći čitati naše "school report- ove"![]()
Bolje to nego "daily shit report"
OT: Gledam Super Trooperse![]()
Hahaha drito, pogotovo moje
One sa kvacicom, kak se vec zove... One crno sive... zakaj?
Da ti napišem da su bezveze i da radije kupiš neke druge![]()
Dubokoumno... Nema se para, recesija je.. XD
Nema više čmrljenja do 2-3 ujutro, mora se na spavanje
I nema više ustajanja u podne, nego u 6 ujutro
Uopće nemam filing da je škola sutra ujutro...
Vrijeme za spavanac, nisam uspio prodat Legenda, sutra idem poslje škole u posjet T-Centru u Savskoj da vidim šta ima da se malo raspitam.
Laku noć![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Neda se stari na pretplatu... On to mora racunat! -.-' velim mu kakve su cijene, al opet ne vjeruje da mu se isplati... Pobogu... Meni se iPhone isplati!!!![]()
Zbog praznika. Ni ja još nisam dobio pošiljkuDosadan sam
![]()
Україна
Prezivio prvi dan.
Ko bi reko da cu vec prvi dan pisat zadacu..
Bookmarks