moguće je samo je mobitel mako skuplji oko 200kn. Neznam zašto vam trajni nalog stvara problem kad vam je jednostavnoje plaćanje i bez provizije
Pozdrav svima,
Zna li netko da li je moguce uzeti mob u tarifi Sve za mene 150 BEZ trajnog naloga?
moguće je samo je mobitel mako skuplji oko 200kn. Neznam zašto vam trajni nalog stvara problem kad vam je jednostavnoje plaćanje i bez provizije
Nabijem ih i taj trajni nalog
Taman sam se ponadao da cu moc bez njega, pa da na brzinu rijesim neki mob jer su full jeftini trenutno![]()
Najmanji je to problem, al neznam bas da ce u nekoj banci htjet otvorit trajni nalog nekome tko nema stalni izvor prihoda![]()
I sad naravno misle da cu im dat 200 kn vise za mob kako bi ga bez trajnog naloga uzeo (i jos cekat neznam ni ja koliko da stigne jer bi uzeo iPhone 4, HTC Desire HD, N8, N97 Mini ili P1000 Galaxy Tab), a uzeo bi SZM 600, jer samo tu imam dovoljno za razgovore.
Znači zag0 uspješno si prebacia naplatu sa kreditne nečije, na svoj bankovni račun uz koji nemaš vezanu kreditnu karticu?
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Vec nekoliko godina imam trajni nalog na studentski tekuci racun...:-))
Ipak je moguce trajni nalog imat i bez stalnih prihoda![]()
Naravno da je moguce. Ja sam vec 4 godine na trajnom nalogu na tekuci. A studiram, nikad nisam ni preko SCa radio ni primao stipendiju![]()
ja isto godinama koristim trajni nalog, a student sam i nemam kreditnu karticu.
jedina loša stvar toga je što ti smiju povuć lovu prije uobičajenog ako potrošiš tipa 500% iznad prosjeka ^^
Ugovor moraš sklopit na kreditnu karticu.
Apsurd je u tome da možeš doći odmah drugi dan i reći da želiš da ti se trajni nalog prebaci na banku.
E prva liga, to te ja pitan... sad mi jedino preostaje da dodje mobitel napokon u centre da ga preuzmem.. ima li neko informaciju kad im stiže nova pošiljka?
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Zovu me jutros na mobitel , dobar dan dobar dan, jel to taj i taj ? ja kažem je, zovemo radi iphonea bla bla... i na kraju govori on meni poslat cu vam ugovore mobitel i sve to poštom, ja kažem dobro nema problema, samo ja neman kreditnu karticu pa će to preko nekog drugog ic a ugovor na mene !
govori on meni da to nemoze tako da su to promijenili 1.1.2011. na šta san puka i izjeba mu sve po spisku i njima i cekanju vec 2 miseca kod njih i 2-3 kod t-mobilea... napušite se jadnici vi i vaše tarife i ajfonovi !
Evo danas mi je prikipilo, uzea san HTC Desire HD, Apple sramite se !
Sad je Apple kriv![]()
kakve sad veze apple ima s tim?![]()
Hello! Zanima me kakva su vam iskustva sa računima (ako su stigli) vas koji ste uzeli ovih 50%. Ja mislim do kraja mjeseca se prebacit na vip sa teletine pa me zanima da li su računi onakvi kakvim se reklamiraju ili ima nekih caka? Mislim uzet SZM 150 ili 250.
HvALA!
@maggijuha
Evo ovdje se spominju neki racunu i nejasnoce pa ako ti se da citati:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=249161&page=99
Za sada sve OK.Došli računi za 4 pretplate i sve štima.
Bookmarks