Nisam igral CoD4 dugo no ownam vas sve ko peach-ke
U CoD2 vas sredim sa ugašenim monitorom.
E sad dosta baljezganja...
OT: :baljezgam:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma, dajte...
Razvalim vas u tetrisu kad hoćete![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ti zato ownaš u igri gdje 99% lowara igra sa automatskim puškama i gdje se spreja ko ludo, gdje za svaki kill dobiješ nekakav glupi killstreak i onda sa predatorom ili ac130 ubiješ sve oko sebe i kažeš da si "pro".
Jučer stavio MW2 na komp, odigrao 3 runde hardcore sd-a i izbrisao igru. CoD2 je skill, MW i MW2 su samo lakše verzije pravog CoD-a.
![]()
ja igram qscope metodom sa snipom, tu i tamo uleti onaj 'commando cut combo' (tac. knife, maraton, ligtweight, commando) a nekad i sa UMPom.
Meni je jadna dvojka, jer je prejednostavna, znas iza kojeg kuta ti izlazi protivnik, kuda se moze kretat, gdje kampaju, a i nervira me ona glupost kaj samo 1 ili 2 moze imat sniper i to najcesce imaju noobovi..
PS: ako u MW2 sprejas, dobis odma metak u bulju. Osim toga, nema puno glitcheva i jumpova kao na MW 1.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Danas mi krepo monitor, otišo osigurač.. Samo kupio novi, zamjenio i radi
I da, za ova zaokružena slova, trebam zaokruženi broj 10.
A što sad radim?
Odoh gledat Malcolma, malo uživat dok još mogu prije škole, trunem na ovom fejsu svaku večer.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
dal igra neko combat arms?
Razvalim ja sve vas u tetrisu i pacmanu, pogotovo tebe georgy![]()
Cod2 je retardiran, predosadan je...
One day, sky went blue...
Slusam Iz-a..
Sjecanje na Havaje![]()
I brat odlučio kupiti Android![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja dobio dobru ponudu za Legenda, ako ga prodam kupujem Desire![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Nemam kaj za radit, buraz je otiso kod frenda (al mislim, da igra komp.. ONO!)... Ebay postaje dosadan, jos cekam svoje stvari da mi dojdu...
A u utorak kao dobivam pojacalo za gitaru... A trebao sam dobit danas...
Kupio Wildfire- buraz zadovoljan![]()
Bas lijepo, sad meni kupi iPhone![]()
Daj novce i nema problema.
Koji iPhone?![]()
Još čekam pošiljku...
Україна
Gledam skijanje.
Ivica 1., pol konkurencije ispalo i gotovo svi za njim kasne 1.x sekundi![]()
Bookmarks