Trebao bih oprati bicikl...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Oprao ga
Vert- kaj? Apstraktna rečenica?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
imaš volju po zimi
meni pukle 3 špice dok sam se spustil s trga, skoro odletil u grabu, a pre zima je da bi to sad šarafil..
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nisam zimogrozan, ali i bolje da ga što prije operem nego da blato, voda i sol stoje na njemu
3 su ti pukle?!
S kakvog si se to trga spuštao?![]()
Oce ko CoD4?![]()
![]()
One day, sky went blue...
Malo provozao bicikl.
Čist, nečujan i brz- savršeno![]()
Šta radim? Dosađujem se i pokušavam pronaći stranicu gdje sam izradio potpis, da slova budu zaokružena, ali nemogu pronaći sad nikako..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Kako je toplo...
Past će neka vožnjica.
Pokušavam se sjetiti kad mi počinje škola.
Trebam stranicu gdje se to radi, znam da postoji jer sam preko nje to napravio.
Btw fkt je vani pretoplo, a moj bajs rastavljen![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
LIJENCINAAA!!a kaj fali sa sam copy-paste? Gosh...
Radim instruckije iz matke frendu, a ja na laptopu.
PITANJE!!! Frend oce narucit Alienware iz amerike, i sad na rate. Ja bi mu to placao, svaki mjesec, a sad, jel se to salje u Hrvatsku? I se moze sa Deviznim na rate? Placal bi prek paypala ba bi trebalo...![]()
Kaj misliš da te frend zajebe?
Plaćali bi Alienware iz SAD-a na rate prek Paypala?
![]()
I kao zadnje, Alienware je žešća glupost, čisti show off.
OT: uživam u praznicima dok još mogu![]()
Etoo me nazaaad![]()
Uff fino sam odmarao 7 dana, tj jos uvijek odmaram u Dubrovniku.
PS: imas resellera za Alienware stvari u Hrv tako da mozes preko njih sve rijesit.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Budemo vidli vec
ooo, cijon se vratia! VRATIO SE CIION! Diiii je bio? Vraatio se juuutrooos! DIIII JE BIO?
Ja kod kume![]()
Ne znaš tekst, fico
Ne ide "bio".
Uploadam nešto.
Koja poanta?
Vidi ga, nasilan postao...
Eto kad previše igraš COD![]()
Bookmarks