Join Today
Zatvorena tema
Stranica 4 od 8 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 182
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mlesic
    Oprosti ti ovdje mjesas kruske i jabuke! I niti jednom nisi naveo da je bonbon najpovoljniji samo ako zoves unutar 097 mreze!
    Za tih 90kn dobijes samo 300min. prema drugim mrezama i 300 sms prema drugim mrezama i to sa onim prokletim ogranicenjem dnevnog paketa.
    Ja po stoti put naglasavam da je taj dnevni paket cisti marketing jer dzabe tebi 9Gb/9000 sms/9000 min kad ti u vecini slucajeve ni 90% posto toga neces iskoristiti. A isto tako sigurno ce ti se desiti da ces morati jedan dan razgovarati vise od 10 min. prema drugim mrezama i onda opet ispadne skuplje nego tih 90kn.
    Samo jos jedna mala usporedba, i VIP i t-mobile su imali razne opcije 1000 min. unutar mreze ili prema jednom broju pa su unazad godinu-dvije sve to ukinuli i gadno poskupili! Zasto? Zato jer su uvidjeli da ljudi masovno to koriste a ne trose prema drugim mrezama gotovo nista.
    Tako ce ti i bonbon ukinuti taj dnevni paket jednog dana kad vidi da je skupio dovoljan broj korisnika i da mu se to ne isplati vise.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Play i C901, Lumia 820
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čuj @mlesic... sve je to ok tvoja teorija! Ali ta teorija malko varira...to ti je kao oni što broje kalorije i masnoće dok drugi uživaju u kolačima i mesini pa opet isto žive!
    Ja ne idem često u roaming pa mi tamo dodatni broj i bonovi po 20 eura ne treba. Za sms sasvim mi dovoljna tarifa čisto nužno javljanje. Drugo...vjerojatno ima uštede malko možda na bonbonu ali neću sada, hiljadu mu bubnjeva, na 24 mj. izbrojati razliku od možda 100 kn na kraju što sam u gubitku...kad se vanka ture cuge plate na tisuće do tada.
    Ovu nokiu 5230 sam prošle godine na flex tarifi 150 na 12 mj. uzeo za 1 kn na 12000 bodova. pošto se uvela ta tarifa za sve odmah sam mogao na flex 60 što i jesam. Dakle, na 12 mj. kredita ja sam po tarifama potrošio 2x150kn+10x60+120 kn frekvencije = 1020 kn da sam isplatio mobitel a još sam za to i RAZGOVARAO i SMS-ao a sam mobitel je tada došao 1300 kn u dućanu! Ja sam bio u debelom +.
    Ok, ne kažem da mi je trebao mob ali hebiga...jedan je život i želja mi ovako sada nabaviti nešto novo. Sada se po ovoj "akciji" 50% nudi xperia x10 za kunu i nije da mi treba ali pošto sam mobi frik želja mi je uzeti taj uređaj...i ako je žrtva mene da potpišem ugovor na 24 mj. + još godinu dana pola tarife a dobijem novi android telefon...meni to ODGOVARA! Ako ću uštedjeti, pijem manje vani u kafiću a više u stanu uz x10 aplikacije... Sve ima svoje a meni ovo odgovara kao i mnogima. Mobiteli su mnogima danas prestali biti samo sms i pozivi (jer tad malo njih bi bili pretplatnik već kupio neku kantu za 100 kn i bonovi) al ljudi danas žele dobar OS, mp3, HD i fotić sve u jednome...i gleda se kako za minimalno dobiti dobro, ugodno s korisnim!

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je prije sasvim bila ok računica - takva je bila i moja. Uzeo mob za 700 kn i pretplatu 2 godine 150kn/mj. Sada kada ima bonbon i pričanje džabe - više ova računica ne drži vodu...a bila je odlična do prije par mjeseci. Plaćao sma 50 lipa minutu na Knock-out, imao kući džabe samo uz uspostavu poziva...Ali, sada više ne plaćam uspostavu poziva, ne plaćam ni minutu razgovora...i tako prema cijeloj obitelji - a ne samo jednom broju.

Tko voli nek izvoli - netko voli egzotičnu čokoladu , pa plati za nju 100 eura. Netko voli kompjutere pa kupi novi komp od 12 000kn - iako mu realno ne treba...
    Kao što sam gore rekao, tko ima para nek izvoli. Ja bih isto volio najnoviji mobitel svakih 6 mjeseci i da ne mislim na cijenu. Ali bitnije mi je moći komunicirati mobitelom nego da on lijepo izgleda i da je najnoviji. Za slikanje imam fotoaparat, snimanje HD kamera, igre kompjuter i playstation postoje...

Jedino što hoću reći - a vezano uz ovu temu je da se ta 50 % akcija baš i ne isplati. Da to baš i nije jeftino i džaba. Da se nedobije bog zna šta puno minuta i sms-ova i gigabajta...a da je cijena poprilično masna (bar za moj ukus). Te mobitele za 1 kn ste već platili onim bodovima (18 000 kn je negdje bar 10 000 kn - jel tako?). Naravno da je i red da nešto dadu vjernom korisniku...ali to ste i zaslužili! A ne smatrate se sretnima i kako je operater dobar i kako vam je super! Pa naravno da trebate dobiti mobitel za 1 kn. Trebate biti ljuti što vam nisu dali 2 mobitela za kunu...!

Računi za mobitel su zrak - ništa! To nije voda, struja, plin, hrana...a računi za mobitel znaju biti veći nego režije. Meni su režije 350 kn u stanu - najbolje da mi mobitel bude isto 350kn!?

Ako zanemarimo cijene i popuste i sve - probajte tako odabrati operatera i tarifu, tj. gdje dobijete najviše minuta, poruka, gigabajta!

Meni su računi dosada bili 160-220 kn na tele2 KO150. Sada su mi računi 50kn/mj. A ne razmišljam koliko pričam. Pričam par stotina minuta mjesečno. Nemoram imati na računu da bi nazvao. Evo, meni je to znatna ušteda i dobitak ne sam financijski, nego i praktično - ne razmišljam o računu za mobitel, minutama, cijenama, dužini razgovora...

Kada to pomnožim s 4 - ušteda na kućnom budžetu je znatna!

Evo, to je moje iskustvo i doprinos ovoj temi - a to je kritika! Ovo totalno sniženje 50 % popusta nije ništa značajno. I dalje je skupo, u paketu se dobije malo! Naravno, nekome to možda odgovara - studentima sigurno ne odgovara, učenicima isto ne odgovara...Moja poanta je da treba imati para za iskoristiti tu akciju 50 %...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    T-mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.281
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaključak je da ne treba biti ograničen i govoriti kako je neka tarifa/mreža najpovoljnija, a druge su preskupe, a još k tome omalovažavati korisnike drugih tarifa.

Mjesečno napravim oko:
    - 100 minuta prema t-mobile mreži
    - 130 prema VIP
    - nešto sitno prema Tele2 (neka bude 20min)
    - nijednu minutu prema bonbon mreži.
    S tim da mi poneki razgovori budu po 30 minuta, njih oko 5 mjesečno.
    Pošaljem 200 sms poruka uglavnom na t-mobile.
    Prometa računam do 1GB, osim ako zaglibim tjedan-dva udaljen od kuće pa se može napraviti i više.

Uzeo sam i500 tarifu i prebacujem se na i300 nakon 4. računa, tako da ću računati za i300 i to bez 50% jer je to samo privremeno.

i300:
    Pošto imam malo manje od 300 minuta mjesečno, tarifa i300 mi to pokriva.
    Od 200 poruka njih 150 pokriva tarifa, a onih 50 platim još 20kn, jer realno 5 poruka dnevno u prosjeku pokriva moje potrebe.
    U tarifi imam 2GB iako trošim uglavnom do 1GB.
    Uz 10kn radijske frekvencije ačun mi po ovom izračunu iznosi 330kn.

Bonbon sa dnevnim paketom ali po redovnoj cijeni od 7kn:
    Dakle 210kn mjesečno dnevni paket.
    Mjesečno 5 razgovora po 30 minuta - 10 minuta mi je uključeno u dnevni paket, a po 20 plaćam dodatno - dakle dodatno 70kn mjesečno. Još ako uz taj od 30 minuta uleti još neki poziv prema drugoj mreži i to dodatno plaćam, a sigurno bi to bio slučaj tako da računam još po 5 minuta te dane - 18kn ukupno.
    Poruke u dnevnom paketu bi mi bile dovoljne (nikada ne pošaljem više od 10 dnevno).
    9000MB je overkill za mene, kao i po 300MB dnevno. To mi je totalno nepotrebno.
    Dakle - mjesečno bi na BonBon trošio oko 298, zaokruženo na 300kn.

Isplati li mi se za tih 30kn mjesečno zajebavati s bonovima i dnevnim paketima? Ja mislim da ne. I još uz to - nemam pogodnost uzeti gayfon 4 za 1kn ili 200kn i sl.
    U tih 2 godine koliko mi traje ugovor, potrošit ću 720kn više nego da sam na bonbonu (pod uvjetom da ne ukinu dnevni paket). Ajfon sam kod uzimanja ugovora dobio za 4000kn jeftinije nego u oglasniku.

Vi koji imate 4 osobe s kojima jedino komunicirate i oni su na bonbon-u - vama je stvarno odlično. Možete pričati do mile volje za 40kn mjesečno. I tu imate 57 minuta prema ostalim mrežama koje meni nisu dovoljne.

Ja ne mogu svojih 200 kontakt osoba natjerati da pređu na bonbon, niti mogu od raznih firmi/obrta/ustanova očekivati da će imati jedan bonbon broj samo za mene.

EDIT: a i neki dan sam izračunao mjesečne troškove za potrebe moje stare... ispalo je oko 3kn jeftinije na bonbon nego na Tarifi za sve 60 - i opet ne može uzeti nikakav mobitel za 1kn ili 100kn...

Zadnjih XX postova bi se definitivno trebalo prebaciti u onaj topic "usporedbe operatera"
    Zadnji uredio spliff : 05-01-2011 u 17:41

5. 'Hvala' kažu:

Veteran31 days registered5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    N 6310i ; se x10,v8 moto
    Operater
    bonbon; simobil;o2
    Godina
    45
    Bodovi
    5.841
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.841, Nivo: 18
    Bodovi: 5.841, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i mene zanima jel ima jos telefona?u zg prvenstveno

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mlesic...ma sve ok, nema ovdje uvreda Ja ti samo želim reći da nema šanse da bih za neki mob dao 2000-3000-4000 kn! Ni u ludilu, nije vrijedno toga jer pametnije laptop ili LCD dobar uzeti! max ovako na tarifama koje mi PAŠU do kojih par stotina kuna i to je to. Ali ne idem na skupe tarife zbog mobitela, uzmem ono što mi odgovara i još mob a da bih imao još i bonbon broj pa dodatno sebe u hlaćama zračio zbog koje kunice uštede...jednostavno ne ide. Ova ponuda od 50% sa 50% u prvih godinu dana tarife za mene je PRESUPER i na njoj ostajem dok ne bude nešto bolje od drugih operatera u smislu onoga koliko ja POZIVAM i točka... A svatko ko je na vip, bonbon, tele2 i da su sretniji tamo, ja ih podržavam. Ova ponuda je duplo bolja nego što je bila prije tjedan dana na t-mobile,s tim da je tada x10 mi koštao 1398 kn a sada kunu, dakle...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koji offtopic, bravo za aktere.

Meni danas stigli paketi naruceni preko webshopa, iznimno zadovoljan ovom akcijom i time što sam ju iskoristio.

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Nov 2010
    Bodovi
    3.683
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.683, Nivo: 14
    Bodovi: 3.683, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja ugrabio Nokia N8, preko veze, kako su mi rekli imaju vecu listu cekanja za N8, nego za iphone-om.
    Zadnji uredio zmalamuth : 05-01-2011 u 19:50

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Xperia Miro, Meanit Twin
    Operater
    Vip,T2
    Bodovi
    8.087
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.087, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vairy Touch II je doma na sigurnom. Tko je jamio, jamio je.
    Pitam se hoće li uopće išta doći više do 14. i spremaju li možda povećanje cijena nakon ovoga...znalo je toga biti poslije božićno/novogodišnjih akcija?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brzo ce se te zalihe obnoviti nekako mi se cini, daleko je 14.02. do kad akcija navodno vrijedi.
    Zadnji uredio Router : 06-01-2011 u 18:44

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    LG Optimus 2X
    Operater
    T-Mobile Mrak Tarifa
    Godina
    31
    Bodovi
    11.145
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.145, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Router Pregledaj post
    Brzo ce se te zalihe obnoviti nekako mi se cini, daleko je 14.02. do kad akcija navodno vrijedi.
    Pa daleko je,ali su rekli do 14.2 ili do isteka zaliha,tako da možda i neće biti obnove zaliha.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vjerujem da su se ovom akcijom između ostaloga htjeli riješiti zaliha "starih" mobitela...vjerovatno uskoro dolazi nešto novo iza 14.2....tak da je ovo vjerovatno bila rasprodaja između ostaloga!

14. 'Hvala' kaže:

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma joj, stavili su ovu totalnu rasprodaju jer su stvarno držali smeća od mobitela gore, sad to kad prodaju, obnavljat će ponudu.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo i promjena u webshopu!

"Sve naručeno možete platiti kreditnom karticom (American Express, MasterCard ili VISA), virmanom ili pouzećem, a dostavit će vam se u roku od 5 do 7 dana nakon što narudžba bude evidentirana. Kupac može kupiti samo 1 Simpa paket. Minimalni iznos jedne narudžbe je 90 kuna. U sve navedene cijene uključen je popust u iznosu od 50%."

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Xperia Miro, Meanit Twin
    Operater
    Vip,T2
    Bodovi
    8.087
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malo sam napravio "đir" po T-centrima u Rijeci, nije baš sve totalno rasprodano. Zanimljivo, onih najjeftinijih, LG-A140 i Alcatelovih Motorola WX395 po 68 Kuna još ima. Što se Simpa paketa tiče ima dosta Spiroa i Cedara, nađe se poneka X3 T&T i 5130 XM. Sve što je touch, više-manje pometeno s polica.

Ali zato su se u ponekim poštama počele pojavljivati stare zalihe, kao one 2330 sa BT slušalicom ili SE W715.

Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Galaxy S4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.690
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A na telki se lijepo vrti reklama - POCELA AKCIJA! Samsung Galaxy S, Galaxy tab itd.
    A od navedenih nema ni traga ni glasa. Osobno mislim da u t-mobileu nisu glupi I da ce staviti jos tonu mobitela na akciju, ali pretezno za pretplatu, jer mogu vezati gomilu ljudi dvogodisnjim ugovorima.

Ima li netko info, hoce li Galaxy S dolaziti do 14.2?
    Use the Fork, because there is no Spoon.

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.096, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni je totalno glupo što na reklami kažu da je 50% na sve bez iznimke, i evo nemožeš uzeti iphone 4na simpi...

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    LG Optimus 2X
    Operater
    T-Mobile Mrak Tarifa
    Godina
    31
    Bodovi
    11.145
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas sam bio u T-Centru Zadar i jedini mobitel u Simpa paketima koji je ostao je Nokia 2220 Slide,sve ostalo rasprodano i ne znaju hoće li još dobivati mobitela.

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Samsung Nexus S, SGSII
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Bodovi
    5.066
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.066, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni su rekli da ce tijekom sljedeceg tjedna dolaziti mobiteli

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A trebali bi doći novi...nije valjda ovo sve! Meni lik sad u szk rekao najviše nokije c7 imaju a n8 i x10 planuli po zagrebu... Nagovara me lik da c7 uzmem! Njet njet, naručite x10 ili n8-ica

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Samsung Nexus S, SGSII
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Bodovi
    5.066
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znaci sad je doslovno nemoguce doci do Desire-a i Galaxy S???

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali faco vrati moj post, pitao sam da li su cijene mobitela na t-mobile web (cjenik) stranici vec sa uracunatim popustima, a to nije offtopic vec dodiruje samu bit teme
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Samsung Nexus S, SGSII
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Bodovi
    5.066
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pise ti na njihovoj stranicic stara cijena (prekrizena) i nova cijena

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kratko pitanje, imam mogučnost produljenja pretplate 6mj prije isteka, pa jel se isplati produljiti na 24mj i dobit 12mj. 50% niže cijene ili da pričekam još malo jel bi mogle biti još neke akcije? unaprijed hvala

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bio danas u T-Centru u Savskoj, pitao za HTC Desire u simpa paketu.
    Kaže da ih nema (što sam već otprije znao) i nezna dali će doći ih još, moguće je da će doći ali će biti samo za preplatu.
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

Zatvorena tema
Stranica 4 od 8 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. 100 kn popusta pri kupnji mobitela u T-mobileu
    By mobber in forum T - Mobile
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 18-05-2010, 17:15
  2. Odgovora: 15
    Posljednji post: 01-05-2010, 21:59
  3. 20% popusta u Intelkomu
    By pajo2 in forum Motorola
    Odgovora: 8