Čuj @mlesic... sve je to ok tvoja teorija! Ali ta teorija malko varira...to ti je kao oni što broje kalorije i masnoće dok drugi uživaju u kolačima i mesini pa opet isto žive!
Ja ne idem često u roaming pa mi tamo dodatni broj i bonovi po 20 eura ne treba. Za sms sasvim mi dovoljna tarifa čisto nužno javljanje. Drugo...vjerojatno ima uštede malko možda na bonbonu ali neću sada, hiljadu mu bubnjeva, na 24 mj. izbrojati razliku od možda 100 kn na kraju što sam u gubitku...kad se vanka ture cuge plate na tisuće do tada.
Ovu nokiu 5230 sam prošle godine na flex tarifi 150 na 12 mj. uzeo za 1 kn na 12000 bodova. pošto se uvela ta tarifa za sve odmah sam mogao na flex 60 što i jesam. Dakle, na 12 mj. kredita ja sam po tarifama potrošio 2x150kn+10x60+120 kn frekvencije = 1020 kn da sam isplatio mobitel a još sam za to i RAZGOVARAO i SMS-ao a sam mobitel je tada došao 1300 kn u dućanu! Ja sam bio u debelom +.
Ok, ne kažem da mi je trebao mob ali hebiga...jedan je život i želja mi ovako sada nabaviti nešto novo. Sada se po ovoj "akciji" 50% nudi xperia x10 za kunu i nije da mi treba ali pošto sam mobi frik želja mi je uzeti taj uređaj...i ako je žrtva mene da potpišem ugovor na 24 mj. + još godinu dana pola tarife a dobijem novi android telefon...meni to ODGOVARA! Ako ću uštedjeti, pijem manje vani u kafiću a više u stanu uz x10 aplikacije... Sve ima svoje a meni ovo odgovara kao i mnogima. Mobiteli su mnogima danas prestali biti samo sms i pozivi (jer tad malo njih bi bili pretplatnik već kupio neku kantu za 100 kn i bonovi) al ljudi danas žele dobar OS, mp3, HD i fotić sve u jednome...i gleda se kako za minimalno dobiti dobro, ugodno s korisnim!

Bookmarks