A zašto bi to tako radio? Demuxaj video i audio, u Audacityu obradi i to je to.
Evo problema.
Treba mi program koji snima zvukove na računalu, npr. dok gledam film snimim zvuk i spremim ga u .mp3
To sam na stolnom radio sa Nero Wawe editorom(mono out) i Audacityem.
Ali na laptopu mi automatski prebace na interni mikrofon. Onda sam u ctrl panelu ga isključio, i nakon toga nisu ništa mogli snimat (piše da nisu našli audio uređaj, a na neri nema opcija snimanja), nemože ni adobe audition.
Ima li neki drugi program koji može to snimat, ili možda imate rješenje u vezi ovih mojih programa.
A zašto bi to tako radio? Demuxaj video i audio, u Audacityu obradi i to je to.
Audacity. Jako brz i jednostavan. Kad snimiš šta imaš,višak lako obrišeš i exportiraš u MP3 format s kvalitetom po želji. Eventualno skini i lame enc dll kodek da mozes izbacivat u MP3 formatu i to je to.![]()
Ne mogu naći to, imam windows 7, pod kojim si folder to našao?
Nemore, kliknem record i snima interni mikrofon, a kad onemogućim taj interni mikrofon piše: error while opening sound device.
Možda vam može pomoći to što nero i audacity (gornji desni kut) prikazuju samo opciju master volume, a nero bi inače imao i mono out i još par opcija.
Zadnji uredio ravilov : 03-01-2011 u 22:32 Razlog: spojeno
To Schumiii!!!
control panel/sound/recording - tu imaš popis ulaza, odaberi stereo mix i klikni "set default", pa probaj snimat
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Adobe Audition ti je najbolji program za obradu zvuka. Odakle ti bilo koji program snima zvuk određuješ u recording opcijama zvučne kartice.
Na drugom kompu mi nero nudi opcije snimanja (mikrofon, telefon, mono out, stereo...), a na laptopu samo master volume, tj. snimanje s internog mikrofona; kad isključim taj mikrofon, nemože ni nero, ni audacity, ni adobe.
Pronašao sam da na control panelu na kompu ima sound max, vjerovatno driver, na laptopu ga nema. Dok na laptopu mi pod snimanje prikaže samo ulaze, nema nikakvog stereo mixa.
To Schumiii!!!
Dal imaš drivere za zvučnu od proizvođača ili su došli s windowsima. O kojem se laptopu točno radi?
Pa saznaj model, piše ti negdje s donje strane laptopa. Nađi ga na acerovim stranicama i skidaj.
Bookmarks