@Neo-ST,
Čuj, ne bih htio zazvučati bahato pa odmah napominjem da mi to nije cilj. Samo znam da ako ne napomenem može zazvučati kao nekakvo bahato pametovanje. Nikada (ubuduće, naravno) ne kupuj preko oglasnika, moj osobni prijedlog, ako ga ne prodaje neka osoba zapakiranog, ili malo korištenog iz koje od naših mreža. Lako pronjuškaš ostale oglase prodavača i vidiš tko što i kako. Imao sam pozitivnih iskusatava i negativnih ali svi ti servisi, uvjeravam te, nikada neće učiniti išta dobro ako prije toga ne završite na pas mater.
Kupio sam svojeg pixona od čovjeka koji ih očito šverca ili što već. Prvi mi je uvalio i htio otići pa sam zatražio da ga upalimo, jesmo - nije radio. Otišao mi je po drugog i eto drugi radi. No kada je frendica na istu foru kod nekog random lika uzela lg cookie kojemu baterija nije funkcionirala kak spada, trošila se u dan dva, u "servisu"(obična obiteljska kuća) smo se zakačili sa čovjekom jer je uvjeravao i nju i mene da je to normalno, bez da je primio mobitel u ruke, projerio išta. Te garancije k**** vrijede u principu.
Kada netko tko je prodaje iphone 4 zapakiran iz vipa sa garancijom, jer ga je dobio odnekud a ne treba mu stavi oglas, zvuči ipak malo uvjerljivije od onog koji za 500kn nižu cijenu stavi istog sa pismenom garancijom, ali otkud, ne znaš ni sam. UZ to prodaje armiju mobitela pa se pitaš otkud sve to.
Kako bilo, preko oglasa kupiti se stvarno zna isplatiti, definitivno, ali ono vip, t-mobile, teletina, barem garanciju imaš.
Što se samog G's-a tiče, zasada nisam naletio na nikoga sa negativnim recenzijama modela. Samo nedostatak ledice iza, ili flasha. Neki hvale (ne)težinu, nekima odgovara što je tako lagan, ali baterija bi trbeala funkcionirati savršeno, možda neki problem za servis?(@mbusic)
Nisam dugo bio na CM-u čisto jer sam u toku sa informacijama vani ali nemam o čemu raspravljati jer novi mobitel nisam uzimao godinu i po' dana, tražio sam nešto što mi defintivno odgovara, G's mi odgovara pa si ga razmišljam uzeti, ali nadam se da ću smjeti zatražiti kakvu pomoć oko rootanja i svih tih stvari ovdje jer definitivno nemam ni najmanjeg iskutva.
I dakle za korisnike, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091 ovaj custom rom stvarno mi djeluje dobro po recenzijama na drugim siteovima i samom trudu koji je čovjek uložio, budući da je gingerbread-ast ne djeluje loše.
a općenito me zanima što je sa ovim novim mobile shellom jer mi stvar zvuči fenomenalno http://www.youtube.com/watch?v=CNO7lL7g6pc
isprika na poduljem postu

Odgovori uz citat

Bookmarks