Predložio bih člana pajo2 (najaktivniji na Motoroli).
EDIT: Dodajem i ja yagera- nekako sam mislio da je mod pa nisam odmah kandidirao![]()
-->Cionn<--
pajo2
yager
Vader
Povodom stare teme, otvaram novu u nadi da ćemo izabrati najčlana 2010
Sukladno nepisanim pravilima iznesite svoje najčlanove za koje smatrate da to zaslužuju te na temelju prijedloga izabrati ćemo samo jednoga.
Ja predlažem samo jednoga, Vader nekako sam ga zamijetio u Nokiji kako korisnog i aktivnog. Ako se dosjetim popunim listu.
edit: georgy me podsjeti za člana pajo2 isti razlog
Zadnji uredio Sljaka : 25-12-2010 u 22:45
HC4L
Predložio bih člana pajo2 (najaktivniji na Motoroli).
EDIT: Dodajem i ja yagera- nekako sam mislio da je mod pa nisam odmah kandidirao![]()
Zadnji uredio Sljaka : 25-12-2010 u 22:47
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Do kraja izbora tema ce biti sticky.
Svakako procitajte i proslogodisnju temu:
http://cafe.mobil.hr/threads/65587-I...a-2009.-godine
Sretno svima!
Imatix
A i ja ocu bit nominiran![]()
One day, sky went blue...
Prema pravilima moderatori, supermoderatori i admini ne mogu biti predloženi. Imajte to na umu kad nekog predlažete.
Dakle imatix i xlr ne ulaze u konkurenciju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nema potrebe predlagat jednog te istog člana više puta. Prilikom glasovanja svi predloženi biti će na listi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dragi članovi, ako se nastavi sa spamanjem ove teme ista će biti zatvorena i neće biti izbora najčlana.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A neznam kog bi... Cionn-a i sebe![]()
Zadnji uredio Sljaka : 25-12-2010 u 22:46
One day, sky went blue...
Istaknuti su prvi prijedlozi pojedinih članova. Još jednom, predložene nema potrebe ponovo predlagat. Broj prijedloga na utječe na broj glasova.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako sam dobro pohvatao, imamo samo četiri predložena člana:
Vader
pajo2
yagera
Cionn
...još netko ili ćemo lagano (sutra) otvoriti anketu i početi s glasovanjem?
HC4L
Otvorena je anketa! Dozvoljeno je glasovanje za jednog forumaša.
glasao
sretno svima
Mi6 Black
Mislim da je glasovanje dosta trajalo te sukladno tome možemo proglasiti izabranog.
Ako može Bimbi ili neki s.mod da to provede i u djelo?
Zadnji uredio Inovator : 07-01-2011 u 19:13
HC4L
Čekaj, čemu žurba!? Odaziv na izbor je poprilično malen (22 glasača/37.227 forumaša), ostavimo malo vremena ipak.
Anketa je otvorena do 7. siječnja, pa sukladno demokratičnosti, ostavljamo forumašima glasovanje do tada te ćemo onda proglasiti pobjednika.
...a što reći (napisati). Mislim da je to predugo. Ionako se ne glasuje nešto.
To su stvari (glasovanje ovakvog tipa) koje bi se trebale brže raditi.
HC4L
Ako se ne glasuje poništiti ćemo izbore
Ovo je premalen uzorak da bismo mogli tako jednostrano proglasiti pobjednika....
Kakvo glasovanje na brzinu! Trebalo je ostavit anketu cijeli prvi mjesec otvorenom. Ionako najčlan ne dobiva ništa specijalno, osim drukčije boje nicka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a onda čemu glasovanje? Tipična balkanska posla, pomalo i lako ćemo. I sam kažeš da član ne dobiva ništa, stoga ni glasovanje samo po sebe ne zahtijeva neki duži vremenski period, znači čisto ovako. I stoga nije potrebno odužavat s time.
HC4L
imaš li nekakve dodatne simpatije prema vodecem, pa požuruješ da se anketa zatvori što prije? oladit treba, i pustit neka se ljudi izjasne. Osim boje nicka se dobivaju još neke dodatne pogodnosti, kao što je veći inbox i neke sitnice, po meni ništa posebno.
čak štoviše, slažem se sa Šljakom, trebalo bi možda temu razvući na cijeli mjesec.
Zadnji uredio Inovator : 07-01-2011 u 19:14
Inicijalno sam postavio do kraja mjeseca, no čini mi se da je to ipak predugo razdoblje, već će sve potonuti u zaborav, pa sam stavio bliži datum. No, kako se već nekoliko ljudi izjasnilo da je bolje da bude malo više vremena, glasovanje će završiti polovicom siječnja.
Nadam se boljem odazivu forumaša, kako bi glasovanje bilo što korektnije i vjerodostojnije.
Svima sretno!
ako se vodimo time, onda bi bilo dobro svako toliko temu refrešati, nešto postati da bude uočljiva bez obzira što je pod Sticky. Uglavnom ljudi idu pod Što je novo na forumu pri čemu im se tema nebi prikazala.
HC4L
Ako nisi znao, tema se osvjezava svaku put kada netko glasuje u anketi... Ali to se ocito dogadja rijetko![]()
Ma nema potrebe da anketa dulje traje, jer sumnjam da itko jos moze nadmasiti vodecega.
Zadnji uredio Inovator : 07-01-2011 u 19:12
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nema potrebe da ostalo pučanstvo raspravlja o trajanju ankete. Glasujte i čekajte rezultate. Hvala.
Bookmarks