slaba je ponuda telefona ali uzet ću si nešto iz simpa paket pošto je 50%!
Požurite u T-Mobile i ne propustite 50% popusta na:
* SVE mobilne uređaje,
* mjesečne naknade SVIH tarifa,
* SVE Simpa pakete,
* SVU dodatnu opremu.
Posjetite T-Centre, uživajte u noćnom šopingu i osvojite dodatne poklone iznenađenja.
Ponuda vrijedi od 01.siječnja do 14.veljače 2011. ili do isteka zaliha.
Cijene mjesečnih naknada tarifa navedene na stranicama nisu umanjene za popust od 50%. Navedene cijene uređaja vrijede uz potpisivanje obveznog trajanja pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca.
Postojeći korisnici koji produlje obvezno trajanje pretplatničkog ugovora i Simpa korisnici koji potpišu obvezno trajanje pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca, ostvaruju 12 mjeseci 50% popusta na mjesečnu naknadu tarife. Novi korisnici ostvaruju 6 mjeseci 50% popusta na mjesečnu naknadu uz potpisivanje obveznog trajanja pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca.
Uvjeti korištenja promotivne ponude (PDF)
slaba je ponuda telefona ali uzet ću si nešto iz simpa paket pošto je 50%!
kako moze Simpa korisnik potpisati ugovor na 24 mj.?!?
....
...ovo je očito loš pokušaj kopiranja vipove ponude koja je završila jučer...očajnički pokušaj povrata nekoliko korisnika u mrežu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Meni se ponuda čini u redu. Zapravo, toliko je dobro da ne znam koji mobitel da uzmem, prvi put uopće ne moram gledat cijenu.![]()
There are no shortcuts in evolution.
Meni odgovara definitivno... Ovako sad razmišljam između SE x10 za kunu i nokia N8 za 48 knSvaka čast na ponudi. Bolje i to nego da nisu ništa...
Da li su cijene na webu umanjene za 50% ili su na webu jos uvijek stare cijene??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
to su več snižene cijene
Odo ja sutra po Vairy Touch ako ih još bude: nema teorije igdje naći touch za 200 Kn koji se još pritom i dâ otključati kući.
Pise sve simpa pakete. I iphone 4 se prodaje u simpi pa nije snizen ????????
A kaj s nama koji smo potpisali/produžili ugovor po Božićnoj ponudi u 12.mj. kao ja naprimjer? Mi smo ovu ponudu popušili ili možemo zahtjevati navedeni popust?
Jer meni ugovor ističe u 5mj., no produžio sam ga 5mj. ranije zbog Božićne ponude...
Bom Chicka WahWah
Jel zna netko jesu li cijene dodatne opreme već spuštene za 50% ili je ovo normalna cijena? Čine mi se nekako velike ako su već sa sniženjem.
el nino,koliko ja znam ne mozes,ovo je sasvim nova ponuda..
Idem ja sutra uzet GS290 za 298kn ili 5130 za 248kn.
Jel se treba što potpisat (ugovor i sl.) pri kupovini?
Nakon 12 mjeseci u kojima ostvariš 50% smanjenje mjesečne naknade se može normalno preć na niži tarifu(tipa s i150 na i75, ili s flexa 150 na flex 60)?
u pretplata cijeniku su cijene koje su vec snizene jelda? znaci za nove 50% vrijedi 6mj za stare 1god?
gidi jap!
bez briga,imaju oni toga dostaosim ajfona
mislim da je i njima u interesu da sto vise toga rijese..pa necu potpisat ugovor i uzet alcatela![]()
evo web shop od jutros radi ja kupio sebi svoje da se nemoram gužvat, kaj mislite hoće biti gužva?
Zašto nema HTC Desire u simpa paketu, a u pretplati ga ima?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bio u West Gate-u, jedna osoba može maximalno kupit 2 aparata iz ove specijalne ponude, te ti kopiraju osobnu i one bočne naljepnice s kutije gdje je IMEI, broj start paketa i barkodovi. Postrožili nešto, inače rekli su mi da do 14.02., do kada traje ova akcija, neću moći na svoje ime kupiti više niti jedan aparat, znači ustreba li mi aparat, moram naći neku alternativu![]()
Bookmarks