Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19
    Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Žalba na ban od 7 dana

Samo bih htio pitati 1 stvar, gdje su bili Admini ili Modovi (tko god je vec zaduzen za pracenje teme o diskusiji izmedju mobitela) tijekom rasprave Isplati li se uzeti iphone 4g/ Koji mobitel kupiti?!??

Kada bi zaduzeni ljudi pratili taj dio i pravovremeno reagirali na pocetak "svadje" nebi doslo do daljnih sukoba, a ne da puste da se sve jos pogorsa i onda tek nakon par dana reagirat...

Po meni je ovo fail, jer da se reagiralo kako spada svih onih uvreda/provokacija nebi bilo...

EDIT: Kako nebi ispalo da ne uzimam u obzir i da su Modovi/Admini ljudi, htio bi jos nesto pitat, zasto ne postave jos vise modova da to prate i drze pod kontrolom?
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ljudi koji vode ovaj forum rade to dobrovoljno i bez naknade, prema tome ne mogu dežurat ovdje 24/7.
    Isto tako, na vrijeđanje se ne odgovara vrijeđanjem. Postoji opcija Prijave posta.
    Na sva druga pitanja možeš dobiti odgovor u odgovarajućem dijelu foruma. Žalbe nisu mjesto za raspravu o moderatorima.

Kako žalba nije ni napisana nemamo o čemu ni raspravljat.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cionn, nije problem u tome sto modovi "nisu bili tu da pociste temu", vec je problem u odgovaranju na provokaciju provokacijom.
    pored svakog posta stoji ikonica za prijavu i mnogo puta apeliramo da je koristite. prijava stize moderatorima i definitivno bi netko reagirao na nju.
    eto, to je prava reakcija na provokaciju, a ne spustanje na istu razinu. i da si reagirao kako treba, ne bismo trebali pisati na ovoj temi!!

znas za ubuduce.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa shvacam to da rade dobrovoljno, ali recimo (ovo uzimam samo ko primjer) Imaticx koji je zaduzen za Apple podforum, svoj posao (po mojem misljenju) obavlja i vise nego dobro.

Ja se zalim na kasnjenje modova koji su trebali korigirat i/ili upozoriti clanove vec odma nakon prvih provokacija..

Ok, priznajem i ja sam kiksao kao i rise0000 ali po mojem misljenju su tu takodjer i admini kiksali.
    To je sve od mene, vidimo se za 7 dana.

Da, samo sto su tamo bile i prijetnje "vidjet cemo se kad-tad".
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čekaj malo, tu si pune dvije godine i još ti nisu jasna pravila foruma? Treba te netko posebno podjećati na njih? Mislim, to bi bilo normalno za nove članove, ali za stare ne tako da ova žalba nema nikakvu svrhu. Ti bi trebao znati kad treba stati i upozoriti modove na to, a ne se spuštati na razinu drugog člana i uzvraćati istom mjerom. Ako ćete se već prepucavati, odite na neku livadu.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pravila su jasna.
    Samo sam ocekivao da ce tu biti i reakcije odgovarajuceg moda.

Ok, sada znam za ubuduce.
    Svaki neprimjereni post cu prijavit pa cete se veselit obavjestima i svi cemo bit sretni

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To se i očekuje od svih članova jer ne možemo uvijek brzo reagirati. Inače, prijava s vaše strane ima jako malo...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam mislio da ako je mod zaduzen za 1 podforum da ce se koncentrirati na isti i da ce kontrolirati teme i postove.

Sada znam da to nejde tako i da se modovima sve mora reportati kako bi oni reagirali .

PS: Ovo nije bila zalba, nego sam vise manje htio samo nesto pitati i provjeriti, ali mi je sada sve jasno
    Vidimo se iduce godine

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Razmisli malo koliko vremena treba da se pročita baš svaki post i je li to realno očekivat. Ako te baš zanima, tebe je prijavio tvoj sučesnik u svađi. Pregledom teme vidio sam da je on prvi počeo, a ti si reagirao i tako ste obojica dobili hlađenje.
    Da nije bio njegove prijave, možda bi prošlo to i nezapaženo. Upravo zato, jer stvari lako promaknu postoji ta opcija prijave posta. Svaka prijava se razmotri.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako osoba nije u stanju pregledavati podforum, u kojem je jos barem par ljudi mod, onda zasto je jos uvijek mod?
    Nije da sada kritiziram, rekao sam gore da razumijem da i vi imate svoj RL ali opet. Ako nesto vec radis, posvetis se tome maksimalno koliko mozes...

Ali problem je u tome sto i nije uredu da takve stvari prodju nezapazeno, a da to netko nije prijavio.
    Po mome bi se onda trebalo uvesti jos modova pa da se takvi propusti spuste na minimum.

No bilo kako bilo, za par sati je Nova Godina, ja vec kasnim, pa eto uzvivaj/te

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao što su ti već rekli, svatko od modova/s-modova/admina vodi ovaj forum for free i za njega odvaja dio svog slobodnog vremena.
    Pošto svatko od njih ima svoj stvari život i ne visi 24/7 na forumu, može se dogoditi da previdi nekakav uvredljiv post, pogotovo kada se puno raspravlja u jednoj temi, i kada su postovi dosta dugi...

Kada bi vodstvo foruma čitalo baš sve postove i brisalo sav off-topick, opet bi se našli neki kojima bi to smetalo, jer bi onda ispalo da su modovi previše ažurni i da ne dopuštaju nikakvu raspravu. (znam to iz prve ruke i nokia dijela foruma od prije pola godine-godinu dana)

Za kaznu si sam kriv. Ako te netko ide podbadati, nema potrebe da mu vraćaš i da se spuštate na vrijeđanje.

Forum kao zajednica nije nikad tolerirao vrijeđanje i to je uvijek bilo kažnjavano.

Lijepo pričekajte 7 dana da kazne prođe i više pameti u glavu drugi put.
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa zato onda mozete uvesti vise modova i problem rijesen.
    Osim toga, sada kako je dosla nova nadogradnja foruma gdje te odma "baca" na prvi neprocitani post je barem lagano pratiti dogadjanja.
    A mislim da nije toliki problem proci kroz par tema..

Znam, o tome je vec bila diskusija (kriteriji za off topic).

Znam, priznajem da sam kiksao i to ne umanjuje moju krivicu, ali po mojem misljenju tu su i modovi i dalje krivi i to me niko nemoze uvjerit u suprotno.
    Kada bi bilo vise modova, vise bi se pratile teme i problem rijesen. Nebi se dogadjale ovakve situacije jer bi se one vec u pocetku rjesavale..

Ali dobro, nije los ni ovaj ban jer barem mogu pratiti i citati teme .

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. nema potrebe za više modova. trenutna raspodjela moderatora po forumima, te s-modova zadovoljava trenutni promet foruma.
    2. bacanje na prvi nepročitani post: kad si mod u jednom dijelu, pa imaš 2-3-5-10 tema sa novim postovima (a u svakoj temi po 2-3-5-6 novi postova) onda to i nije samo tako kako si ti misliš....

moderator je kriv utoliko što nije u startu vas srezao i rekao da nema više nikakvog off-topicka. možda nije htio to napraviti, već je htio pustiti da možete normalno i argumentirano, ali bez vrijeđanja, raspravljati.

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ... ...eh, sve je tako super, svi imaju vremena, ne rade, 24h, dobro 23h su na forumu, čitaju neprestano sve teme...eh da, kad bi bilo tako - to bi bila bajka a ne stvarnost...

1. ja kao mod kontroliram podforum/e u Mobilni Telefoni - općenito kad stignem, a tamo nema toliko puno prometa da je potreban još jedan mod
    2. tvoja izjava "Ja se zalim na kasnjenje modova koji su trebali korigirat i/ili upozoriti clanove vec odma nakon prvih provokacija" mi je presmješna - sad to prenesi u stvarni život - npr. položio si vozački, ZNAŠ PRAVILA i juriš 100km/h jer I TVOJ KOLEGA toliko vozi, uslika te multanova, kući dođe kazna i ti šašlješ žalbu sudu - KAZNA NIJE PRIMJERENA I NIJE UREDU, BILA BI SPRIJEČENA DA MOJ KOLEGA NIJE TOLIKO VOZIO.
    3. moj propust je što nisam vidio što se događa - ali zato JER ME NIJE BILO I JER imam život van interneta. Došao sam kad se već sve zakuhalo, a vi ste tome sami krivi
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Ico: Ja pratim Apple, HTC (Android) i tu i tamo Mobilni Operateri podforume pa sve stignem u manje od 40-ak minuta prolistat i procitat. Tako da mi ne mozes rec kako to trazi puno vremena. Osim toga, u tim podforumima nikada do sada nisam vidio da se u 1 danu otvorilo 5-10 tema, maximalno 2-3 i to su najcesce one koje odma idu na brisanje zbog kojekakvih "krsenja" pravila. Tako da se tu ne slazem.
    Ako trenutna raspodjela zadovoljava promet foruma, onda se propusti nebi dogadjali.

@Wild-Boy: Sve je u redu to sto kontroliras podforum kad stignes, ali recimo ja sam aktivan i na jednom drugom forumu gdje postoji mini "podforum" vezan za odsutstva modova, gdje oni pisu kada su odsutni pa da znaju drugi modovi/s-modovi uletiti i malo pripaziti na to. Dovoljno je 1h odvojiti (ne u komadu) nego po 20-ak minuta ujutro, 20-ak popodne, 20-ak navecer da kontroliras svoj dio. A ako nisi to u stanju napraviti, onda trazis da dodje jos neki mod ili ako stvarno vise nemozes, da te "razrijese" duznosti.

Ps: Sto nebi modovi ovdje trebali biti neki "policajci"? Tako da mi je nejasna ta tvoja metafora pod 2.

Po meni bi bilo idealno kada bi po svakom podforumu bilo 2-3 modova (normalno za one "mrtve" je 1 dovoljan) i da se smanje propusti..

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    @Ico: Ja pratim Apple, HTC (Android) i tu i tamo Mobilni Operateri podforume pa sve stignem u manje od 40-ak minuta prolistat i procitat. Tako da mi ne mozes rec kako to trazi puno vremena. Osim toga, u tim podforumima nikada do sada nisam vidio da se u 1 danu otvorilo 5-10 tema, maximalno 2-3 i to su najcesce one koje odma idu na brisanje zbog kojekakvih "krsenja" pravila. Tako da se tu ne slazem.
    Ako trenutna raspodjela zadovoljava promet foruma, onda se propusti nebi dogadjali.
    I moderatori su ljudi!
    Pa je normalno da se neki propusti dešavaju.
    Još više zbog činjenice, da dobar dio forumskog vodstva ima pravi posao, a neki uz to još i studiraju. To je jedna velika činjenica koju treba uzeti u obzir, ali ju možeš uzeti u obzir tek kad to iskusiš sam.

možeš ti popratiti 5 foruma i sve nove postove u 10 minuta. Ali je pitanje koliko je to kvalitetno...

1 sat za 3 foruma. Ajde dobro, 3 puta po 20 min.
    Ali mi ti sad reci: imaš radno vrijeme od 8 do 16h (znači, u 8h trebaš biti na radnom mjestu, a radno mjesto napuštaš u 16h). posao ti je takav da nemaš slobodnog vremena osim 30-40 min za gablec, a radiš nekakav fizički posao. A kad je stiska, radiš i poslije 16h (recimo do 18h).
    Kako i gdje naći ujutro 20min, popodne i navečer, i bistre glave i zdrava razuma pročešljati sve i donjeti pravu odluku?

Kada si mlad, dosta stvari izgleda drugačije i misliš da bi ih ti drugačije posložio. ali je realnost drugačija.

Kako god bilo, od smanjenja kazne mislim da neće biti ništa.
    A to, koliko moderatora treba, tko moderira koji dio i slične stvari, nisu za raspravu u ovoj temi.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moderatori nisu policajci, provođenje pravila foruma je samo dijelić poslova koje obavljaju, a sama riječ ti govori koji im je primarni zadatak.
    Ali ako već radiš usporedbu sa policajcima, odnosno realnom situacijom, da li je po tebi, ukoliko ti na ulici napadneš prolaznika, za to djelomično kriva i policija jer nije bila kraj tebe u datom trenutku i spriječila napad?

Broj moderatora je sasvim dovoljan, redovito pratimo stanje oko aktivnosti istih te ćemo po potrebi uvesti nove i/ili smijeniti neaktivne. U svakom slučaju, preusmjeravanje krivnje na moderatore u podforumu u kojem si se ogriješio o pravila ne smatram korektnim i svakako ti ne ide u prilog.
    Uglavnom, odmori se tih tjedan dana od foruma....

LP

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj 1. post:
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    EDIT: Kako nebi ispalo da ne uzimam u obzir i da su Modovi/Admini ljudi, htio bi jos nesto pitat, zasto ne postave jos vise modova da to prate i drze pod kontrolom?
    Citam teme koje me i ne interesiraju, ali to radim cisto iz radoznalosti da vidim sta drugi ljudi misle.
    I da, moze se i u 10 minuta "prelistati", barem pogledati sta je off topic...

Uloga policije i je da cuva grad i gradjane te da sprijeci takve situacije.
    Ako vec nije tu, onda bi ona trebala u najkracem mogucem vremenskom roku, stici tamo i pomoci tj. odraditi svoj posao...

Bilo kako bilo, sada znam za ubuduce, prijavi svaki ne primjereni post kako bi nadredjeni reagirali i tocka.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I time smo žalbu riješili- odbijena je, no vjerujem da su neki izvukli neke pozitivne zaključke.

Zatvorena tema

Slične teme

1. Ja bi rekao da je mjesec dana proslo....
    By Router in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 24-06-2007, 22:33
  2. Odgovora: 18
    Posljednji post: 23-06-2006, 11:20
  3. t-mobile:pola dana 0.35kn/min
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 91
    Posljednji post: 03-12-2005, 21:38
  4. 1500 kn u tjedan dana
    By cyber in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 25