Ja sam nekidan potpisao ali za flex obitelj. Zato sto u novoj nemas favorite brojeve, nemas besplatne razgovore vikenedom i jos mislim nesto sto fali u novoj "tarifi za obitelj"
Pozdrav!
u 4.mjesecu 2010.g. sam potpisao ugovor na 24mj., flex obitelj 300, godinu dana bez mjesečne naknade... znači do 4.mj.2011.g.plačam samo što potrošim, 200-400kn računi
...ALI sad imam prema T-mobile 1,00kn, prema drugima 2,00kn što mislim da je sramotno puno
e sad se meni čini zanimljiva tarifa za obitelj i čini mi se, jeftiniji razgovori, bio pitat u T-centru i kaže da nemogu promjenit tarifu jer koristim to kao bez mjesečne naknade...
nebi nižu, drugu tarifu, nego praktički istu tarifu, umjesto flex obitelj 300 - za obitelj 300, ali da se naravno ne produžuje ugovor, da mi traje do 4.mj.2012.
i naravno, šta predlažete, dali uopče mjenjati tarifu (nije da mi je ova toliko loša, al ak ima to isto, jeftinije)
Ja sam nekidan potpisao ali za flex obitelj. Zato sto u novoj nemas favorite brojeve, nemas besplatne razgovore vikenedom i jos mislim nesto sto fali u novoj "tarifi za obitelj"
iPhone 5s 16 GB
favorit svejedno nemam uključen, vikendom nemam ni u flex obitelj jer sam "bez pretplate" 12 mjeseci, tako da mislim da nebi bilo loše prebacit se... samo je pitanje jel se može...
ili ima još koji argument za ostanak u flex obitelji?
jeftiniji razgovori, a i u tarifi za obitelj 200 mogu imat 1 simpa člana, nemoram biti na 300...
Mislim na dva besplatna favorite broja koja su u flex obitelji. To nista ne placas, a na njih imas 50% nizu cijenu razgovora
iPhone 5s 16 GB
znam, znam, al nisam ih nikad ni uključio jer brojeve koristim samo između obitelji, a s ostalih mreža zovem dalje...
Bookmarks