Ah, krepivan :\
Odrađen trening u školi.
Sad fino doma na čevape pa nazad u školu na drugi trening![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ah, krepivan :\
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@ Luna: I bolje da si prestala dimit. U protivnom te dođem nalemat bez beda.
OT: Kad zbrojim 13 dana (radnih) godišnjega + dežurstvo koje podrazumjeva otić na posao tek u 14 sati,negdje od 05.12 pa do danas nisam ustao prije podne. Jednom sam čak u 18 sati ustao...
Uglavnom,danas je pao rekord. Ustao sam u 10.![]()
ja ustao u pol 12.. Gledao sa frendom lude 70e na laptopu (ok kasnije sam samo ja gledao) do kasno i sad si ih prebacujem na iPod, malo po malo ja to pregledam.
Odradio sesiju Instrukcija iz matematike, dobro je to...
Sad ocu cevape...
One day, sky went blue...
E ovo se zove tastatura sa pravim osvjetljenjem![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Javi kad je nabavis, tj. kad osvojis multimilijunsko nasljedstvo.![]()
Ma kaj, kosta 2.000€...Sića
OT: Odspavao fino.
Danas me led doslovno dotukao, ruka mi lagano poplavljuje..
EDIT: Vidim igra Cibona, samo nemogu nac program na kojem se prenosi, pa ako neko zna![]()
Doso doma, na racun mi tata uplatio 200 kn, sad shopping! Ok, ne bas sad, al ajd
Chillam..![]()
Trening br. 2 gotov!
Sad su opet čevapi na redu za ručak!![]()
Malo si odspavao
Odo neki film pogledat..
PS: U nedelju nam dolazi RTL 2 za one koji neznaju![]()
Prestrasno
A dolazi nam i Big Brother... :kakavsmomitoblesavnarod:
OT: Jedem kiflice![]()
Papam keksiće... KEKSIĆ!!!
Dobio 2 pozitivna feedbacka na eBay-u, zakonćek ^^ burazu kupio neki USB od 16gb, nek se veseli.. Ja pare dobio
A sad molim lijepo, keksići me čekaju![]()
iks, potpis
Ico![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
![]()
![]()
OT: nakon 7 mjeseci stavio nove Winse... A cijelo vrijeme pazim i mazim iste, održavam ih i čistim sve dok mi sestra ne nabavi nekakav virus/malware/votever tak da sam bio osuđen na format c:
Znas, mozes stavit i password na PC pa da ti sestra nemre pric kompu
OT: Lagano spavanje, sutra opet 2 treninga
EDIT: E ovo se zove balkanski fail![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 30-12-2010 u 01:20
Ja imam neke fejkove "Kingston"-e od 64 GB!![]()
Україна
Kad smo kod poklona sinoc sam od frenda dobio na poklon WD hdd 500GB 3.0usb externi. Presretan sam jer je predivan i brz. 7 GB je prebacio brzo kao da sam stavio neki dvix od 700 megabajta za prebaciti.. Predobro.. Frend mi je zakon.
A sad jedna "tuzna" prica, cura mi dosla u posjetu doma jer ne zivimo u istom gradu i ne mogu igrati Gran Turismo 5 jer nebi je smio ignorirati pogotovo sto se nismo vidjeli 15 dana.. A ja bi tako igrao. Bas picim po AMG akademiji i full mi je zabavno.
I tako kasno je u noc a ispaljivam jer mi se ne pajki, uzas ziva neznam vec sam sigurno tjedan dana okrenuo dan za noc. A godisnji mi ubrzo prolazi pa 2-og pocinjem raditi. Hm treba to uskladiti.. Ali kako to kod mene inace ide svaki put kad pocnem raditi prvi dan uopce ne spavam jer ne mogu pa kad se vratim s posla onda spavam..
In Jack Daniel's veritas
slusam...
Cini mi se da cu ih pocet slusat... Jos si malo razmisljam![]()
Sinoc sam se opet naroljao ko magare. I sad mi se povraće...![]()
Bookmarks