Došo doma u 6 ujutro. Spavao do 14 sati pa sam ručao i nastavio spavat do 18:45.![]()
Sretan bozic!
Ajme kakav sam poklon dobio, bolje da sutim![]()
One day, sky went blue...
Došo doma u 6 ujutro. Spavao do 14 sati pa sam ručao i nastavio spavat do 18:45.![]()
Zna li netko kakva je situacija u Rotterdamu s pitkom vodom?
Telefonija im je preskupa, ali voda mi je bitnija![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kak bi to trebali mi znat?
Igram se po eBay-ugledam koje beskorisne stvari da si uzmem...
Zato sam napisao "zna li netko".
Znam da ti ne znaš![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ljudi ti tam piju iz kanalizacije
OT: Igram Gears of War na Xboxu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Blur je zakon, puj to!!!![]()
Saznah- ima pitke vode![]()
A najbolje da nema![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Koj šit... Kupim jednu igru za iPod kad ono, pazi, ne radi... Sad jel mogu dobit povrat novca ili ne, nek se fuckaju![]()
Kako je zgodna ova cura na 1 protiv 100...
Spremio se, valjda.
Gledam ovo gore.
Nije koliko zgodna?
Ne znam što si prokomentirao, ali meni je zgodna.
Ne uzimajući pamet (ili nedostatak iste) u obzir.
Sad me baš zanima što si napisao... :baba:![]()
Joj joj, bas ste babe
Izlezavam se... Pokusavam izbjec jos jedna jaja sa hrenofkama :ubite me da ne dobim salmonelu:
Poslali mi item iz čajne danas, sada cekam dolazak... I cekam povrat mojih para od applea![]()
Povratak za Zagreb
Obozavam austrijsku organiziranost kada na policiji rijesim papire za osobnu kartu u roku 15 min![]()
Zakaj Austrijska osobna?
Dosada radi cuda![]()
Austrijsko drzavljanstvo
Još uvijek čekam jednu pošiljku iz UK.
Україна
Kupio sam si pizzu... Njamiiiial je nekak minijaturna xD
Roštilj,kartanje,bla bla...![]()
otišo na čaj, vratil se s 6 pšeničnih u guzici........ah kaj sad![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
psenicno
ostaje samo san narednih 8 mjeseci..
i ne samo to, prestadoh pusit..
ima da ovo cudo sto raste u meni bude neki ubergenijalac. toliko ponosna mater valjda zasluzuje obzirom koliko se odrice za njega/nju![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks