Kontakte bekapiraj preko gmaila (vidim da ga koristiš), a sms preko SMS backup and restore aplikacije. Mora raditi.
Preko Titaniuma bekapiraj eventualno call log ako ti treba...
Pozdrav svima
Pitanje:
Imam ROM sa Sense-om, i pokušao sam staviti ROM bez sensea (Oxygen ili OpenDesire), ali sam uvijek imao mali problem.
Naime, sa TitaniumBackup.om bih napravio backup svega potrebnog (između ostalog SMS i kontakti), napravim Wipe svega, stavim novi ROM, te kad hoću vratiti nazad SMS-ove i kontakte , SMS poruke mi se ne prikazuju, a samo dio kontakata mi se vrati (vjerojatno oni koji se nalaze na gmail-u)
E sad pitanje:
kako mogu sa jednog ROM-a backupirati kontakte i SMS poruke, te sve vratiti na drugom ROM-u??
PS: da li postoji neka aplikacija da sve kontakte spremljene na "Phone" nekako prebacim na Gmail ?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kontakte bekapiraj preko gmaila (vidim da ga koristiš), a sms preko SMS backup and restore aplikacije. Mora raditi.
Preko Titaniuma bekapiraj eventualno call log ako ti treba...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
To ti govorim, odvoji pola sata i lijepo ih prebaci na gmailNeznam može li automatski...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koliko sam ja čitao, ne može se automatski prebacit iz phone u gmail jer imaju neke razlike pa ne funkcionira, ne znam točno u detalje.. Zato je najbolje sve odmah spremat pod Gmail imenik![]()
a banana...
Ništa... odo lagano prepisati 50ak brojeva (i mailova) na Gmail... bit će tu posla...
Hvala vam na odgovorima...
Lakše bi ti bilo da si na mobu exportao kontakte u neki file i onda prebacis taj file na komp i importas u Gmail Contact Manager.
HTC Sync? Rješava sve probleme oko kontakata za 30 sekundi...
Problem sam riješio tako da sam kontakte prepisao na g-mail...
i sada sve radi odlično...
A sms-ove sam backupirao pomoću aplikacije koju je XLR naveo...
Bookmarks