Odlicno je i ovo, ali bolje da su stavili neke podatkovne pakete.
Od danas dnevni paket košta 3 kn, osim 300 mb prometa u njemu dobivaš 300 minuta i 300 sms-ova prema bonbonu, te 10 minuta i 10 sms poruka prema ostalim mrežama !
Šta vi mislite,mislim da ovako nešto još niko nema?
https://www.bonbon.com.hr/ponuda/dnevni-paket
Odlicno je i ovo, ali bolje da su stavili neke podatkovne pakete.
Vau, dakle za 90 kn mjesečno dobiješ gotovo 9GB prometa, 150 sati razgovora unutar bonbona i 5 sati izvan bonbona, 9000 smsova unutar i 300 izvan bonbona.. Meni ne zvuči lošeMoram priznat da razmišljam da se prebacim na bonbon, jedino me strah da je to samo promotivno i da neće potrajat...
vidiš da piše osim 300mb....
Da, piše da OSIM 300 MB dobivaš JOŠ I to sve ostalo..Provjeri link: https://www.bonbon.com.hr/ponuda/dnevni-paket
Razdoblje aktivacije: 1. listopada 2010. godine u 00:00 do 14. veljače 2011 do 23:59
Samo akcija, Onda 10pm/ dan?
vrlo vjerovatno,osim ako za valentinovo ne smisle nesto novo
ma to vam je promotivno bilo samo jedan dan. to su dali ovako na svoju ruku, svim korisnicima. njihova dobra volja. Meni je ok kod bonbona što iako nemaju puno korisnika, tetoše svoje trenutne. Jer, ako nastave sa politikom "Daj trenutnim korisnicima, oni nas drže na životu", puno će postići. Pogledajte samo druge operatere. Sve će dat za nove korisnike, ali za postojeće... Hebiga, tebe sam upecao, ti si svoje dobio. Ta je politika apsolutno glupa.
Kak 1 dan?? Piše na fejsu da je promotivno do 14.2.??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
dali netko zna? imam i t mobile stick ako bi uzeo bonbon karticu i uvalio u taj stick dali bi to šljakalo? mislim 9gb za 90kn ne trebam objašnjavati![]()
al je dnevno 300 mb, pa tak da..![]()
One day, sky went blue...
Ok, lijepa ponuda...ali zasto ne ponude bar tjedne pakete...npr
20kn i 7 dana imaš 1500MB/SMS/CALL. A ovako moraš svaki dan aktivirat bla bla...samo briga...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ne moraš svaki dan aktivirat, ako ga ne DEaktiviraš onda ti automatski ostaje aktiviran (koliko ja znam)![]()
Što, taj dnevni paket može potrajati i nekoliko dana ako ga ne iskoristim ili što?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne, ništa se ne prenosi u sljedeći dan. Govorili smo samo o tome da jednom kad aktiviraš taj dnevni paket on se automatski aktivira svaki sljedeći dan dok ga ti ne deaktiviraš![]()
Ajmo jos jednom za one koji nisu pazili!
Ovaj dnevni paket je vise marketing (pogotvo kad netko kaze 9Gb/ 9000 sms / 9000 min za 90kn/mj) nego sto je koristan, jer u 99% slucajeva ga ne mozes do kraja iskoristiti, pogotvovo 300 sms/min. dnevno.
Mb se jos daju iskoristiti ali opet mislim da je iscrpljujuce gledati svaki dan jesi li dosegnuo tih 300Mb, naravno mozes ih iskoristiti ako ubacis karticu u stick i preko PCa (na mob. ne znam sto bi morao raditi da dnevno potrosis 300Mb, mozda gledati stalno youtube!) ali bas bi volio vidjeti nekoga da skida recimo neki divx od 700-800Mb i to 3 dana. Mislim da bi mu za mjesec dana prisjelo!
Znaci ne kazem da nije uopce koristan ali samo ako ga ukljucis dan ili dva kad ti treba internet negdje na putu ili kad nemas bas nikakvu alternativu!
Ja sam sada na granici od oko 952 MB od 1GB s tim da sam jos preko WiFia nabio preko 700 MB-a..
Nije tesko, onome kome treba, njemu ce dobro doci.
Mene samo smeta sto je to (SMS i pozivi) samo unutar BonBon mreze, a ipak jos toliko ljudi (barem u mom drustvu) nema da bi se meni potpuno isplatio prelazak..
No, valjda ce se i to promjenit kada uvedu prijenos broja iz drugih mreza![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Problem ovakvog načina korištenja je što je to čisti DNEVNI PAKET, svi iznosi vrijede za taj dan, već sljedeći krećeš s novim paketom, zato bi bila bolja opcija tjedni/mjesečni paket, ali jasno je da ovo više pogoduje operateru. No, bez obzira na to, osobno pohvaljujem ovo, osobito uz tu cijenu. Jasno, uvijek ima mjesta poboljšanjima, vidjet ćemo razvoj nakon Nove godine, s prijenosom broja dolazi i privlačenje novih korisnika, a znamo što to znači..
Znači moglo bi u sticku od t mobilea kako kažete
dali bi to radilo sa softwareom od t mobilea i dali bi on dao ručno unositi postavke od bonbona? predugo sam na vipu pa sam već i zaboravio kako je to na t mobile, i kako bi sa stickom aktivirao dnevne pakete? znači aktiviram u mobitelu i dok ne deaktiviram a ima po 3 kn, to traje?
znači samo sitnice dali idu postavke od bonbona u t mobile program od sticka i dali negdje imaju te postavke crno na bijelo? hvala
ukoliko upotpune ponudu sa nekom mjesečnom opcijom za internet, prihvatljive cijene, i ako cijene poziva, poruka ostanu iste, prebacujem se skroz na bonbon. imam 098 broj kojeg ne bi nikako htio izgubiti, ali i imam bonbon broj na kojem imam aktivirane minute. bilo bi odlično da mi ipak priznaju te minute do 2020 na mom starom broju, a ne da ostanem zakinut za te minute, ako si ostavim stari broj. jer bi mi bila tlaka do jaja svima slat svoj novi broj, a pogotovo imati 2 kartice ili 2 mobitela. zasad nije izašao vrhunski top model od androida koji bi radio dovoljno dobro sa dual sim opcijom...![]()
Priznat ti sigurno neće, jedino ako još produže akciju i poslije 1.1.
Bookmarks