mozda namjerno to rade sa bijelim jer ce (kako glasine kazu) izdat verizon iphone sljedece godine koji ce naravno radit samo u americi da ne izgube globalnu zaradu izbacit ce bijeli i naravno da ce kupovat taj bijeli
Kakav bullshit hahaha
Kak ih nije sram prodavat te fore...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
mozda namjerno to rade sa bijelim jer ce (kako glasine kazu) izdat verizon iphone sljedece godine koji ce naravno radit samo u americi da ne izgube globalnu zaradu izbacit ce bijeli i naravno da ce kupovat taj bijeli
Stize nam Untethered 4.2.1 Jailbreak!
Got "backup plan" for untethered 4.2.1 JB working (video coming up). Uses mysterious 4.2b3 hashes Cydia kept for you
(It’s a "backup plan" because comex is working on a more extensible one, but this method is also generalizable)
ipt4g 4.2.1 untethered JB w/4.2b3 kernel: … Wastes no exploits, but upcoming @comex JB maybe better
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
17.12.2010. Dolazi iPhone (3GS i 4) i u Vip.
Linkić sa cijenama.Ovih blagdana počastite se iPhone 4 telefonom već od 99kn! Uživajte koristeći jedan od najboljih smartphone uređaja na svijetu u dokazano najboljoj mreži u Hrvatskoj, s međunarodnim P3 certifikatom.
Kako je iPhone 4 trenutno jedan od najtraženijih telefona u svijetu i potražnja za njim veća je od proizvođačevih mogućnosti isporuke, savjetujemo vam predbilježbu. Sve korisnike koji su se prijavili kontaktirat ćemo uskoro prema kontakt podacima koje su nam ostavili.
Ako već niste, požurite, predbilježite se ili kontaktirajte svoje prodajne predstavnike!
Od 17.12. iPhone 4 bit će dostupan u Vip centrima i kod odabranih Vip partnera.
Samo što nisu napisali je li 3GS 8GB ili...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
3gs se trenutno proizvodi samo u 8gb verziji![]()
Po Dev-u se prica da bi unlock cetvorke trebao doci do Bozicahope so...
Untethered iOS 4.2.1 Jailbreak for iPhone 4 Is On Track For Release On Christmas Eve !
Earlier this month, Comex of Spirit and JailbreakMe fame confirmed that a more efficient userland-based untethered jailbreak method for iOS 4.2.1 will be released before Christmas 2010.
And now, MuscleNerd of iPhone Dev-Team has given further confirmation that a untethered jailbreak solution for iOS 4.2.1 is indeed in works, and that it will be ready for prime-time use somewhere around Christmas.
This untethered solution will almost certainly be applicable to all current iOS 4.2.1 devices, including the new A4-based ones which includes iPhone 4, iPad, Apple TV 2G and iPod touch 4G.scotty6kids78: @MuscleNerd are we any closer to the unteathered #jailbreak for the new #ios4.2 on #iphone4 ?
MuscleNerd: @scotty6kids78 it’ll be here by Xmas (not because we’re sitting waiting for Xmas, but because it’s achievable deadline)
iPhone 5s 16 GB
unlock se nista ne spominje*![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
iPhone 4 Unlock on iOS 4.2.1, Baseband 2.10.04 and 3.10.01 Could Be Coming In Less Than A Month !
Some good news for iPhone 4 users who are waiting for an unlock on iOS 4.2.1, baseband 3.10.01 and 2.10.04. The Egyptian based and Neurosurgeon & iPhone Baseband hacker Sherif Hashim has replied to a user on Twitter, confirming of sorts that the unlock for iPhone 4 on the latest firmware and baseband isn’t too far off from release.
Last month, The iPhone Dev-Team released an Ultrasn0w update which enabled iPhone 3G and 3GS users to unlock their devices on iOS 4.2.1 by permanently (for now) upgrading it to iPad’s baseband 06.15.00. Rumor has it that there is soon going to be a way for iPhone 3G and 3GS users to downgrade the baseband back to the original 05.15.04 which ships with iOS 4.2.1 for these older devices.(In Arabic) Gerges2001: @sherif_hashim mn el a5r keda ,, el gish bta3y ibd2 ioom 16-1 ,, hal72 el unlock lel iphone 4 wala eih el kallam???
(English Translation via “Fake” Limera1n.cc) Gerges2001: @sherif_hashim I’m going to perform military service by January 16, will I get the unlock before this date?
Sherif_Hashim: @Gerges2001 sure![]()
iPhone 5s 16 GB
mjesec???auuuuuuuu
odoh mijenjat vip 4orku za onu iz tmobilea...mozda je netko zainteresiran...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Next Version of Redsn0w Will Allow You To Untether iOS 4.2.1 Jailbreak With One-Click
MuscleNerd of iPhone Dev-Team has confirmed today that the next version of Redsn0w will include an option which will allow you to untether your iPhone jailbreak on iOS 4.2.1 without having to restore your device.
The advantage of this will be that you wont have to reinstall any of your iTunes’ or Cydia apps. All you ever have to do will be rerun Redsn0w jailbreak and it will be done!MuscleNerd: Thanks to comex, redsn0w can now handle much bigger files than ramdisk 25MB limit. Useful for "backup plan" 4.2 untether
MuscleNerd: @jkurtz87 it shouldn’t require a restore…just another redsn0w run. (That’s the goal!)
Expect this new version of Redsn0w for all iOS devices to be available somewhere around the Christmas eve, followed by iPhone 4 unlock on newer basebands in Januar
iPhone 5s 16 GB
SHAtter Bootrom Jailbreak Exploit Has Been Leaked
The SHAtter bootrom exploit which was saved at the last minute because of Geohot’s Limera1n for the next-gen iOS devices such as iPad 2 and iPhone 5 has been leaked.
SHAtter exploit was found by pod2g in the hardware of A4 based devices (iPhone 4, iPad, Apple TV 2G, iPod touch 4G) and was originally scheduled for the now infamous 10.10.10 (10th October 2010) release before Geohot made a surprise return with Limera1n jailbreak for all iOS devices.
P0sixninja of Chronic Dev team who worked on then SHAtter-based GreenPois0n tool accused MuscleNerd of iPhone Dev-Team publicly for leaking the exploit. MuscleNerd of course pleaded not guilty, and cleared his stance that why would he do it as he will need the jailbreak to work on unlock for the next iPhone. MuscleNerd also noted that there were like 15 to 20 others in the room when pod2g showed his SHAtter code for the first time.
Now what this drama means is that Apple is going to patch both Limera1n and SHAtter in one go for all the next-gen devices, and in a hardware revision for the current iOS devices.
Here is a part of their conversation that took place on Twitter:
p0sixninja: @MuscleNerd no, the version leaked had one small change I did right before it was given to YOU and YOU only!!
p0sixninja: @MuscleNerd pod2g gave it to you in PM
p0sixninja: @MuscleNerd dude, you leaked it and tried to frame me to get pod2g to leave cdev, I’ve already heard it all
p0sixninja: SHAtter is burned, and now everyone knows why. Oh well, untether bootrom exploit is still on the way
MuscleNerd: @p0sixninja you never gave me a version
MuscleNerd: @p0sixninja please stop trying to bring up drama again. You always do this when you’re otherwise empty-handed.
MuscleNerd: @p0sixninja I believe one of the 15 people in that room leaked SHAtter because GP didn’t work on Mac at that point
MuscleNerd: @p0sixninja lol yes, that’s exactly why I would leak something that helps me more than anyone (unlock depends on jailbreak). Please think.
iPhone 5s 16 GB
Untethered Jailbreak for iOS 4.2.1 May Not Be Ready For Christmas Release
It was initially expected that the untethered iOS 4.2.1 jailbreak might be released somewhere around the Christmas Eve. But if this latest tweet by Comex is anything to go by, we may not see an untethered jailbreak for iOS 4.2.1 by this Christmas.
It is to be noted however that the iPhone Dev-Team already has a backup plan ready, but that will require iOS 4.2b3 SHSH blobs for untethered jailbreak. Comex is said to have a more efficient userland-based untethered jailbreak method for iOS 4.2.1. This untethered solution will almost certainly be applicable to all current iOS 4.2.1 devices, including the new A4-based ones which includes iPhone 4, iPad, Apple TV 2G and iPod touch 4G.
iPhone 5s 16 GB
Sad sam se totalno pogubio
Sto nije jasno?
iPhone 5s 16 GB
Odgodili su jailbreak. Eto![]()
One day, sky went blue...
znala sama tak bu bilo i s unlockom...damn
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Ja stvarno ne kuzim ovo natezanje sa unlockom i JB... Prije (doba 2g, 3g...) si dosao i odradio JB i ok, shvacam da ima ljudi koji nikad ne zele platiti za nekakav prog/igru...a u pocetku je dosta stvari nedostajlo u core fwu iphonea, pa je JB imao smisla (mms, video...)... Onda je bilo potrebno i napraviti unlock jer je Tmobile imao ekskluzivu kod nas, a naravno vecina ljudi nije bila spremna promjeniti mrezu radi telefona. I do tada je sve skupa imalo smisla. Bilo je jednostavno rijesenje to napraviti i JEDINO.
Danas je situacija da JB i unlock ne dolaze bas brzo nakon updatea fw.a, da JB radi nestabilno da moras probjeniti bb i tako si ujebat garanciju i zivit u neznanju da li ces moci restorat mob jednom natrag na tvornicki set ako ti treba garancija... Sa unlockom isto ne kuzim - iphone ima VIP, ima ga Tmobile dakle sve nase kartice osim Tele2 idu unutra.
U meduvremenu je iPhone dosao sa 2mpx kamere na onu od 5mpx sa AFom i bljeskalicom, od uredaja bez videa do HD snimanja.... i cemu je dovraga potrebno si toliko komplicirati zivot sa JBom i unlockom?
Kupis mob u mrezi u kojoj ti odgovara ili ako si bas na Tele2 ali neizdrzivo zelis iPhone dodas jos nesto love i kupis nezakljucani uredaj i periRedovito update , palis ga na gumb , a ne voodoo magijom prek kompa, aplikacije ionak 99% potrebnih imas na storeu...zivis i uzivas
Neka mi nitko ne zamjeri, postujem tuda misljenja i odluke vezane uz ovo dvoje no jednostavno mi ne ide u glavu da se ljudima da zaj*bavat i cekat i cekat i cekat kad postoji drugo rijesenje...
meni je sbsetting dovoljan za cekanje JB uvijek! a onda jos par stvarcica ala iFile, safari i mail downloader bez kojih mail app postaje dosta ogranicen (privitci su mi vrlo bitni pa...)
Second place is the first loser!!
treba mi unlock zato sto sam 4orku mogla jedino kupiti u vipu (citajriustiti si)...naime, mama je produzivala ugovor i dobila ga je 678kn...da sam ga kojim slucajem kupovala preko oglasnika ili u tmobileu, platila bih barem 5x toliko...na tmobileu sam i vezana ugovorom jos godinu dana...sto se tice JB, jedva cekam da dode pa da si stavim svoju temu i nariktam kak mi pase...a i da poskidam "free" aplikacije koje volim, a ne mogu platiti (ne jer nemam, nego nemam karticu)....zapravo, trenutno mi je bitniji unlock od JB, ali oboje je dobrodoslo
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Unlock niti nemožeš napraviti bez JB-a.
Moj nije JB-an, više volim mogućnost stavljanja novog softa kad dođe, a ono kaj mi treba iPhone ima u sebi ili pomoću aplikacija s AppStore-a.
SBSettings-i su mrak stvar, ali sad s multitaskingom Settings-e stalno držim upaljene pa se i tako da preživiti. A teme i sl. me ne zanimaju.
No opet, tko voli, nek izvoli.
Paaa... meni treba za Tele2...iskreno..da, htio sam i uvijek bi rađe otključani kupio...ali razlika je na njuškalu 2k kn...a to nije malo... Pa eto...čekam unlock...ne jailbraik ali igrom slučaja...da bi napravio unlock treba mi jailbreak...tako da eto...da, u govnima sam...već dva mjeseca![]()
Meni osobno netreba ni JB ni unlock, jer kad bi potpisa pretplatu recimo sa Vipom koristia bi njihovu pretplatu i karticu , a aplikacije ako mi je neka nužna radije bi je kupia i svaki updejt bia miran.... realno gledajuči ako bi koristia 150 aplikacija onda bi sigurno napravia JB, ali pošto me zanima recimo 15 aplikacija koje bi koristija najviše, njih kupim i miran sam ..... aplikacija 15 me kosta niti 100-150kn cca tako da nije to neka svota....
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Untethered iOS 4.2.1 Jailbreak Is “Probably Going To Be a Cydia Package”
It looks like everyone seems to have missed this! But if this statement from Comex is anything to go by, the untethered jailbreak for iOS 4.2.1 might be as simple as installing a package from Cydia over your existing Redsn0w tethered jailbreak – Yes, you don’t need to restore or re-jailbreak your device.
When someone asked Comex “what do you mean by that”, Comex replied:Comex: it’s probably going to be a Cydia package. if I can get it to work.
Comex: @GP34MVP that everyone’s wrong including @MuscleNerd![]()
It is important to note that the iPhone Dev-Team already has a backup plan ready, but that will require iOS 4.2b3 SHSH blobs for untethered jailbreak. Comex is said to have a more efficient untethered jailbreak method for iOS 4.2.1. This untethered solution will almost certainly be applicable to all current iOS 4.2.1 devices, including the new A4-based ones which includes iPhone 4, iPad, Apple TV 2G and iPod touch 4G.
While the actual details about the state of the jailbreak are still unknown, but what we do know is that it is probably not coming by Christmas, as been confirmed yesterday by Comex himself.
iPhone 5s 16 GB
Hm...i dalje mi se navedeno ne cini kao dovoljno dobar razlog. Ok, svatko ima razlicite potrebe i stvari koje su mu kod OS mobitela nuzne ali ipak...
Jasna mi je zelja/mogucnost kupiti ga za par stotina kuna umjesto za par tisuca ali kazes da si ugovorom vezana uz Tmobile - zasto nisu kod njih uzela iPhone kad si produljivala ugovor? Ja sam na taj nacin kupio i 3g i 3gs...tarifa i300 koja mi je taman i ispao me 398kn 3G (nova pretplata) i sada 98kn 3GS (produljenje pretplate uz bodove). Znam da pricamo o 4orki ali rađe imama 3GSa sad odmah nego se mucim sa svim navedenim, a da i uzimam 4orku lagano prodam 3GSa i uze nadoplatu od cca 1000kn dobijem 4orku...sto je opet daleko povoljnije nego ga kupovat "iz nule".
Kaj se tice kartice - pretpostavljam da ti mama/tata/brat/frend imaju karticu, a tih par dolara koje potrosis im lagano vratis... Dok nisam imao svoju regao sam od frenda karticu na iTunes, potrosio par dolara i dao njemu pare prije nego mu je sjelo na naplatu.
To i ja velim
Bas sam sada malo usporedivao, ne cini mi se da je Tele2 toliko jeftiniji od Tmobilea tj neke iTarife (jer iPhone bez data plana je ko auto bez goriva u tanku)...konkretno koristim i300 u kojoj imas 300min razgovora, 150 poruka mjesecno i 2GB prijenosa podataka - uvijek potrosim cca 90% od navedenog i racun mi je ravno 300kn...da koristim Tele2 u istoj kolicini koliko jeftinije ispadne? Imho mozda koju kunu ili par desetaka kuna kaj je opet dovoljno malo da se isplati potrosit ih kako bi imao iPhone... A za ove dvije jeftinjare (Tomato&Bonbon) ionako nije problem jer rade u VIP/Tmobile lockanim telefonima...
Bas toSvi misle da ce potrositi stotine kuna ako koriste App Store, a imas realno mozda 100-200kn aplikacija i to je to...za vecinu appova koji se placaju ionako imas lite verziju da isprobas prije nego kupis full, pa znas tocno da li je to - to sto ti treba.
Ja sam pocistio sve iz tjunsa jer mi neke aplikacije nisu radile nakon migracije sa 3g na 3gs i kad sam ponovno kupio sve sto mi treba racun je ispao 14 dolara (80tak kn)... Iskreno jedina aplikacija koju bi zelio, a preskupa mi je za kupiti je TomTom navigacija (99USD) ali sa neimanjem samo jedne aplikacije mogu prezivjeti.
Opcenito mislim da je za nekoga tko bas mora imati nesto na mobitelu sto iPhone ne nudi ili je preskupo ili je potrebna kemija za dobiti puno bolji izbor kupiti drugi mob koji to odraduje savrseno nego se muciti i na kraju imati polu dobar proizvod.
Isao sam ljetos 2 tjedna na putovanje gdje sam znao da mi je dobar fotic na mobu must have, pa sam iPhone ostavio doma kupio c905 koristio ga dva tjedna i po povratku prodao. Ispalo me 150kn (kupio ga za 1500; prodao za 1350kn)... Mozda nije prava usporedba jer iPhone (3ojka) u ni jednoj varijant ne moze imati ne znam kako dobru kameru ali objasnjavam princip - ako mi treba nesto sto iPhone nema onda ne treba izmisljat toplu vodu nego se jednostavno okrenuti drugom proizvodacu.
Ionako previse ljudi ima iPhone kako bi valjda pokazalo status u drustvu ili im je samo lijep ili su ga kupili "slucajno"... Najvise volim pitanja "kako iskljuciti internet da mi ne trosi"...
Uostalom jedna xperia x8 nudi jako puno toga, a kosta xy puta manje nego iPhone - nemres j. da ti ne uđe![]()
![]()
PS: Jos jednom bez uvrede bilokome samo razmisljam naglas...
Bookmarks