Ako si u prilici odi u Tele 2 ga probat. Nije još na svim prodajnim mjestima ali vidio sam ga u Arena šoping centru i na Cvjetnom Trgu u Zagrebu. Vidim da si iz BJ pa neznam da li tamo ima već :/
Malo sam se igrao s njim 5 min i meni mobitel nije nešto. Predebel mi je i nebi se nikako mogao naviknuti na tu formu. Nebi mi ležao dobro u ruci niti u džepu. Nisam naviknut na tako mali display s obzirom da sad imam milestone koji ima skoro pa 2 puta veći display od Flipouta. Uz to čini mi se da je malčice pikseliran...Premali mi je za touchscreen.
Kamera mi nikako ne valja, nema ni autofokus.
Mobitel je ok brzine, ne šteka previše. U usporebi s milestone s CM6 flashom i 900mhz clocka, milestone je malo brži, no nisam dovoljno dugo se igrao flipoutom pa ne mogu procjeniti dobro.
Tipkovnica ima 5 redova i relativno je ugodna za tipkanje, samo mi d-pad nije baš na mjestu, no ja sam se naviknuo na milestone...
Ne vidim se kao da ostavljam milestone zbog flipouta jer nisu u istoj ligi, ali mob je čisto ok, makar je preskup za to što nudi.
Također nisam upućen koliko će biti kompatibilan s aplikacijama na marketu, ne razumijem se u to. Neki kažu da nema veze rezolucija ekrana a neki kažu da je to jako bitno.

Odgovori uz citat

Ostalo zaključi sam..

Bookmarks