A kakva poboljšanja donosi 2.2 za Wildfire ????
A kakva poboljšanja donosi 2.2 za Wildfire ????
Pozdrav moderatorimauz molbu da objedine HTC Wildfire teme u jednu nalik na onu od „Desire-a sve i svašta“
Pitanje pišem tu jer ne znam gdje bi, a glupo mi je otvarat novu temu. Pitanje: kako instalirati novi market?
Mislim da nečeš moč na 2.1 instalirat. Na jednom forumu je pisalo da se može na 2.2 instalirat. A i probao sam na svoj WF instalirat i ništa, 0 bodovakaže da ga mob ne podržava, i onda je izbacio da treba update na 2.2 napravit.
HTC We know many of you have been asking for information about an update for your Wildfire. Well, we have good news! Android 2.2 (aka Froyo) on Wildfire is scheduled to begin rolling out this week in Europe, reaching all areas of the world by February. Thanks for your patience as these updates roll out; we think you’ll enjoy the final product.
Sa HTC-ovog FB profila
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
froyo uspješno instaliran![]()
jesi ga preuzeo preko wifi-a ? cura ga ima na vip-u pa da joj znam reci![]()
Lagano se putem Wi-Fi updatea
Evo instalirano, vidimo neke nove opcije gore i tako, al inace... isto ko i prije, ja neznam sta je sad to tak puno bolje...
Zadnji uredio ravilov : 20-12-2010 u 21:48 Razlog: koristi gumb Uredi post
Ostaje sve na mobu prilikom updatea? Aplikacije,imenik i ostalo? Da znam prije nego pocnem update
Koliko MB?
56,7 ako sam dobro vidio![]()
update napravljen,sve ostalo na mobu![]()
56.4 MB Android 2.2 update 56.44 se upravo skida i instalira.još da mi je naći negdje što su točno promijenili i dodali.
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
sta su dodali ....Wi-Fi Hotspot , apps2sd 2 najvaznije stavke kod menei jos neke aplikacije
uglavnom trebalo bi biti bolje nego 2.1![]()
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
ne mislim na app sharing nego na to da mozes sad prebacit instalirane programe na memorijsku karticu (ne u cijelosti ali jedan veci dio ) tako da imas vise mjesta na samom mobu (settings/applications/manage app/ odaberes app koji zelis / i onda move to SD card)
Evo dns ujutro dočekalo ugodno iznenađenje, napokon update na 2.2 (froyo), ima par poboljšanja, bolje mi hvata 3G mrežu. Prije doma nisam imo 3G, ili jako rijetko, a sad ga skoro stalno imam. Bolje hvata wifi signalDD, malo brže se pokreče OS, ali all apps meni dosta šteka ako je postavljen na grid. Ako je na list, štekanja nema. Internet preglednik brže otvara stranice i dobili smo novi adobe reader
DD
koristis sense ui ili nest drugo ......ja koristim louncherpro i nema nikakvog stekanja![]()
Zakaj je meni krepo net ? nece mi uopce na internet ic ?
koristim HTC sense. A jel ima taj program za skinut na marketu ?? Što se neta tiče, pogledaj jel ti je promjenio APN. Meni je promjenio pa nisam ni ja na net mogao ič, al kad sam vratio sve kak spada normalno radi, a speedtest.net sad pokazuje i do 5.6 mbps, a prije je išo sam do 4. (mjereno na istoj lokaciji) I kako to da ima samo 56.7 MB, ja skinuo isto android 2.2 za WF jer sam ga mislio rootat i ima skoro 100 MB, a ovaj upola manje ?? Očito ga je vip sredio.
našo na marketu, pa išo isprobat, al neče otvorit ???
I live wallpapers ne rade((
Bookmarks