Join Today
Zatvorena tema
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 53
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko je meni poznato nijedan nema pravi multitasking. Sve ovisi o aplikaciji koju koristiš. Večina aplikacija samo pamti stanje u kojem je bila. To je nakakvo pauziranje aplikacija a ne multitasking.

Npr. na androidu-uđeš u browser (npr dolphin hd) i odeš nešto skidati s rapida. Čekaš da odbrojava x sekundi. Ako izađeš iz browsera i radiš nešto drugo, rapid će nastaviti s odbrojavanjem tamo gdje si izašao i pokrenuo drugu aplikaciju. Kod drugih aplikacija multitasking radi. Na ifonu je slično, tako da je o multitaskingu na obje platforme suvišno raspravljati.

Koga zanima multitasking neka uzme wm6.x

Koristio sam iphone4 oko tjedan dana i uređaj je super. Definitivno najbolja kvaliteta izrade. Možda malo slabiji vanjski zvučnik ali to me nije smetalo. Prijem signala mi je bio ok, kao i na drugim mobitelima. Mene je smetao os, koji mi se ne sviđa, dao sam mu priliku, ali jednostavno mi je odbojan. Dosta su mi falili widgeti, npr. da se upali wifi na iphonu moraš kopati po izbornicima, na androidu staviš widget i prekidač je na "desktopu". To je prožeto kroz čitav sustav. Android je moćniji.

Kada se sjetim itunesa, tlak mi se diže.

Moj izbor je android i htc, ali ako možeš probaviti ios, možda ne bi bilo loše uzeti iphone. Sve u svemu nećeš pogriješiti ni s jednim uređajem u toj klasi.
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ce3hel Pregledaj post
    Koliko je meni poznato nijedan nema pravi multitasking. Sve ovisi o aplikaciji koju koristiš. Večina aplikacija samo pamti stanje u kojem je bila. To je nakakvo pauziranje aplikacija a ne multitasking.

Npr. na androidu-uđeš u browser (npr dolphin hd) i odeš nešto skidati s rapida. Čekaš da odbrojava x sekundi. Ako izađeš iz browsera i radiš nešto drugo, rapid će nastaviti s odbrojavanjem tamo gdje si izašao i pokrenuo drugu aplikaciju. Kod drugih aplikacija multitasking radi. Na ifonu je slično, tako da je o multitaskingu na obje platforme suvišno raspravljati.

da, no to ne znači da je na wm 6.x multitasking brži i bolji nego na androidu. Bitnije je kako stvar funkcionira, i kojom brzinom se odrađuju određeni procesi, a ne da li je multitasking pravi ili "nepravi".

Svi današnji androidi, pa i oni na donutu, su brži od windows mobilea. koristio sam i WM, znam i o njemu ponešto. No svejedno, da se vratimo na temu, složio bih se. Iako i jedan i drugi imaju svoje prednosti/nedostatke, ja jednostavno ne mogu prožvakati taj iphone i gotovo. vjerojatno zato što me užasno smeta taj IOS i neki elementi iz njega. Neću previše pričati o njihovom appstoreu, previše tu limita ima. A za 7000 kuna koliko je kod nas u slobodnoj prodaji, ma ima da je obložen 24 karatnim zlatom. Za te novce kupim 3 androida, jednog za napredno korištenje, jednog za zamjenski i trećeg kojeg ću ritualno razbiti sa zadovoljstvom, te će mi na kraju još uvijek ostati dovoljno novaca da se mogu napit ko budala i počastit sve prijatelje, pa i one koji to nisu.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bih osobno išao na iPhone. Meni osobno je iOS puno bolji od Androida. Puno stvari je lakše, brže i bolje raditi na iOS-u nego na Androidu. A kad moram kopati po notifications-ima muka mi je. Ima i Andorid svojih prednosti, ali meni nedovoljno za neko duže korištenje.

Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ce3hel Pregledaj post

Tamo to radi kako spada (provjereno). Zato me sad i mučio ova multitaskin ga andoidu.. nikako da se naviknem da ne radi kao na winmo

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post

@tadeii: ja ne bih ipak preporučio motorolu milestone. Na zalasku je. Ima puno boljih motorolinih androida sada, samo je problem u hrvatskoj što motorola dođe godinu dana nakon što izađe na globalno tržište.

Pošto nema adekvatne motorole, ja ću preporučiti HTC Desire. Mislim da je on trenutno best buy. Što se tiče androida.

Iphone neću komentirati, dovoljno sam se izjasnio na forumu u vezi njega.
    pa dobro ako je tako onda mislim da bi možda trebao uzeti galaxy s on je novi a puno jeftiniji od iphone-a, ali i desire je na zalasku ako tako gledamo, a sa nadogradnjama software-a mob je uvijek in...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam se dvoumio izmeđi iPhone4 i Htc DesireHD. Frend je uzeo iPhone4 i imao sam priliku prčkati po njemu i mogu reči da mi se za razliku od prijašnjih modela četvorka sviđa. Ali kada sam uzeo Desire HD u ruke dilema više nije bilo. Jednostavno mi je super legao. Do sada sam koristio par Htc-c WM i trebalo mi je par dana da se naviknem na android ali sada ga ne bi mijenjao za nešto drugo. Mobitel je strašno brz, operacije se izvršavaju trenutno i to mi se jako sviđa. I ogromni ekren... sada mi je ekran od SE Satia kojeg isto imam smiješno mali... Nađi nekoga ko ima mobitele koje želiš kupiti pa se poigraj malo s njima i vidi šta ti više odgovara .
    PREDATOR

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.532, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne znam zasto se ovo nije sve samo nastavilo na temu iphone4 vs ostali...

dugo vec citam sve ove teme i fakat mi se nije dalo pisat svoj komentar jer ima takvih glupih izjava majko mila...al neka aj

uglavnom imao sam 1g iphone 3GS 32Gb...kad sam ga uzeo, 2 dan sam tolko izpizdio, moro sam odma slat prijeteci mail applu da mi bude lakse!?mislim ona glupost da moras platit ringtone,pa kaj ste normalni?!pa to mogu mobovi iz 90ih....al dobro s vremenom kad covijek skuzi malo o jailbrejkanju, cydiji i insatllosu mob ubrzo postaje izvor neizmjerne zabave jer ima app za fakat sve najvise me odusevljavaju stvari poput VLC remota, WD Live remota, guitar 5 tab readera i sl...stvari za koje sam mislio nema sanse da ima app za to...vid vraga! onda kak se poceo malo probijati android, svi postali odusevljeni s njim! svi pisu ludnica, ovo ono....ovi sto presli sa iOS-a se preporodili...i tona takvih komentara...pa reko aj im i ja probat taj android...

i tak ja kupio HTC desire...po meni i danas jos uvijek naj android mob! Bolji je galaxy po spec al je samsung tako da....bolje ne! ovaj novi htc Desire, meni ipak prevelik, ali definitivno preslaba batt a i nije bas dzabe..
    vratimo se deseireu...nakon mj naseg druzenja JAKO sam se razocarao sa uređajem i sa androidom!
    vec nakon 1 tjedan se pocela prasina zavlacit pod lecu, zvucnik na pozadini je za k!ne smijes ga drzat u nikakvoj futroli a da nema proreze iza, stavit ga na nesto mekano odma se vise nista ne cuje...bas mora biti face down inace propusteni poziv odma!Ekan je super ali s obzirom na ip premali refresrate i nemogucnost potpunog multitacha vec samo pinch to zoom isto nije bas za pohvalu (za one koji ne znaju http://www.youtube.com/watch?v=2p3KIrKCxL4)Baterija mi prosjecno drzala oko 1 dan i to jedva jedva!Prosjecno koristenje sa na 20% osvjetljena,svaki 1h provjera maila, jako lose!Preporuka dr batt sa (eBay mislim daje oko 10$, dobra investicija)Interna mem (150mb) je stari nedostatak, to necemo posebno spominjat ali se donekle moze rijesit rootanjem, sto je također must kako i jailbreak kod ip!
    tolko o hardverskoj strani...dakle tak tak...ip je puno bolje izrade

e sad android....uf....prvo stvar koji ljudi najvise hvale otvorenost koda!po meni glupost, jer ok ima super super romova i appova ali ih je 80% smece!ista stvar za appove...pa boli me za svih 10000apova satova, daj jedan kak spada i NORMALNE rezolucije!svi mogu radit kaj hoce tako da je po meni market vec polako zatrpan za tonu gluposti!za svaki stvar sam prvo moro na netu dobro prosufat da znam kaj skinut!i onda se jos pazit da ce radit na mom mobu (kako ima 300razlicitih android mobitela)!i super mi je stvar kad nesto instaliras pa ti pokaze koje ce sve resurse koristiti....stavis budilicu a ona koristi tvoj imenk!?wtf...
    mogo bi jos tonu toga napisat vezano uz tu otvorenost....ali mislim da google mora nesto napravit kako Win 7, znaci tocne spec za uređaje, pogotovo rezolucija ekrana! Glavna stvar koja me ponukala da se rijesim uređaja je ipak bio zvucnik (slusalice), kako to krci...ako mi mob ide na mail pa ko kad doma stavis mob pokraj zvucnika!Stvarni koma! Iphone ima definitivno najbolju kvalitetu zvuka prilikom razgovora!jos ip4 ima i dr mic za poništavanje šuma tako da....neusporedivo s nicim!

drugo, sam os...market mi nije bas nesto kao app, JAKO mi fali mogucnost editiranja rijeci unutar razlicitih polja (ne samo po webu nego opcenito po svuda), funkcija C/P je za k naspram one u iOS-u, sav os ako se ne stavi custom rom je uzasno sluggis!! 3gs duplo sporiji procesor a os leti naspram ovog... dok nisam u custom osu dobio wigete za palit gasit 3g i wifi u notification baru bio lud. U iOS imas sbsetting i mos to raditi u bilokojoj app u sekundi....jos te u androidu za 3g baci u njegove settings, tako da za to promijenit ti treba dosta duze! Također jako nervia i potreba za prebacivanjem svake app posebno na karticu, i svi oni notifications o instalaciji i novim updatovima koji taju i traju i traju...sinkronizacija sa kompom ja isto za k...mislio sam da je itunes najvece govno ali ona pizdariaj od htc-a je bome jos vece! itunes ti bar spremi cijeli mob na komp u 2min i ak kaj sjebes boli te dupe, vraca bas sve kak je bilo...a ovo...no coment.... Sama kvaliteta aplikacija varira od odlicnog do zadnjeg smeca koje ne znam zasto je upoce netko napravio- iOS cak i najgora fart app izgleda super mozda je to zbog toga sto je slaba podrska za kupovinu appova s marketa (naravno kod nas ce to doc nikad)! za ip ima nasih appova kolko hoces, za android gotovo nista....Za kraj, sufanje...neusporedivo s obzirom na 3gs, a o ip4 necu ni spominjat...jednostavno presporo rederiranje stranica i micanje po njima (na svim browserima, jos je stock i najbolji), druga stvar zbog koje sam prodao uređaj!

eto...po meni je sto se izrade, hardvera i osa tice, u odnosu na iphone 4 nema boljeg!ne volim apple nesto, al da su napravili dobar uređaj....bome jesu! Mislim zasto i SVE uređaje uspoređujemo s njim, i samo cekamo
    iphone ubojicu!?kolko ih je vec izaslo 10?!ali ipak iphone stoji na vrhu i to samo zato sto je jedan uređaj za jedan os....naravno nije ni on savrsen uređaj...nema filesystem (donekle se rijesi s iFile), gluposti s ringtonovima, wigeti bla bla...ali ako je nekom bitnije da mu pada snjeg po ekranu nego da moze brzo surfati...ah...

google napravi verziju androida, da ju proizvođaču moba, on ju iz modda pa onda to sve ide mobilnom operateru i na kraju dodze do tebe sve i svasta...kad se ovo malo smanji i kad ce bit tocne spec za android uređaj onda ce to bit to....

PS: cijena... u VPN na T-mobile iphone 4 16gB me kosto 1900kn a htc desire 2200kn (moro jos dodat 400kn za 16gb karticu jer mi je 4gb full premalo) tako da i tu sisa iphone
    Zadnji uredio hakiaj : 21-12-2010 u 13:18
    Second place is the first loser!!

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moj je savjet, kupi 4orku, isprobaj tjedan/dva, ako ti se ne svida prodas ju za 3000kn i kupis nekaj drugo
    ova me tema zivcira kao i ona iphone vs.ostali...opet ista rasprava...dosadnjikavi ste vec meni je ovaj bolji, meni je onaj...pa naravno...svako svog konja hvali...
    ko ima android, ima ga jer mu je taj bolji...ko ima iphone ima ga jer mu je taj bolji...i gotovo...kako gogs kaze, sve je stvar navike...meni je iphone zakon, a gogsu je android zakon najbolje ti je isprobati oba, pa odluciti...svaki od njih ima svoje prednosti i mane...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

9. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kada već pričamo o brzini evo mala usporedba Desire HD i Iphone4

http://www.youtube.com/watch?v=E_XHL5CB_7w
    PREDATOR

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prodao sam bio i4 32gb i intenzivno koristio galaxy s i n8 zadnjih dana..
    galaxy s ima nevjerovatan ekran,kontrast za ubiti,stvarno odlican..odusevljen sam bio...izvrstan hd video,odlican 5mpx(sve to za dan vrijedi jer nema bljeskalicu)
    n8-odlican hard+kamera stvarno fenomenalna(ali nista bolja od pixona 12i satia koje sam prije imao)
    n8 sam nakon prvog dana rijesio..imam sony nex 5 i alfu a55 i jed. mi mob zbog odlicna kamere ne treba..symb. os ne bi kometirao,suvisno je sve..

ali galaxy s mi se vise svidio..cak mislio i da cu ga duze imat..no...mob zasteka svakog dana bar 5x,ugusti se mob samo tako..ja nemam zivaca za to..
    android sustav mi je mrak..ima toliko stvari boljih nego ios..samo da ga ispoliraju..ali eto to nikako da se desi..ova proc unutra,ova graficka,bijesne brojke...a mob se zagusi,bez da se potrudis da to napravis..
    hti ga baciti u zid 15x svaki dan...odlucim ga ne prodat i opet poludim samo tako..prodam sve i uzmem novi ajfon i nemam brige...tamo moze 30aplikacija biti u pozaditi,radi ko zmaj..sve glatko,bez brige..ne moze toliko dobrih stvari kao android,ali to sta moze,radi perfektno..

cekam mob sa andoidom koji nece stekati...nisam htio rutat jer mi je receno da se tako gar. gubi..i eto..

iduci na redu desire hd

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    prodao sam bio i4 32gb i intenzivno koristio galaxy s i n8 zadnjih dana..
    galaxy s ima nevjerovatan ekran,kontrast za ubiti,stvarno odlican..odusevljen sam bio...izvrstan hd video,odlican 5mpx(sve to za dan vrijedi jer nema bljeskalicu)
    n8-odlican hard+kamera stvarno fenomenalna(ali nista bolja od pixona 12i satia koje sam prije imao)
    n8 sam nakon prvog dana rijesio..imam sony nex 5 i alfu a55 i jed. mi mob zbog odlicna kamere ne treba..symb. os ne bi kometirao,suvisno je sve..

ali galaxy s mi se vise svidio..cak mislio i da cu ga duze imat..no...mob zasteka svakog dana bar 5x,ugusti se mob samo tako..ja nemam zivaca za to..
    android sustav mi je mrak..ima toliko stvari boljih nego ios..samo da ga ispoliraju..ali eto to nikako da se desi..ova proc unutra,ova graficka,bijesne brojke...a mob se zagusi,bez da se potrudis da to napravis..
    hti ga baciti u zid 15x svaki dan...odlucim ga ne prodat i opet poludim samo tako..prodam sve i uzmem novi ajfon i nemam brige...tamo moze 30aplikacija biti u pozaditi,radi ko zmaj..sve glatko,bez brige..ne moze toliko dobrih stvari kao android,ali to sta moze,radi perfektno..

cekam mob sa andoidom koji nece stekati...nisam htio rutat jer mi je receno da se tako gar. gubi..i eto..

iduci na redu desire hd
    Ja sam uzeo Desire HD prije dva tjedna i do sada ni jednom nije zaštekao... nadam se da će tako i ostati. A jučer je stigla nadogradnja softvera na Android 2.2.1, ne znam šta je ispravljeno i dodano ali se nadam da bi trebao biti još bolji.
    PREDATOR

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidjet cemo...eto ne trazim puno...
    cak mi je i htc desire manje stekao nego galaxy s..ali niti on nije bas fulidno radi,bio je laga..
    cekam da ovaj dode pa cemo mlao detaljnije vidjeti..inace sam ga nabavio/prodao, pa ono cca max 20min po njemu prckao..prije bi rekao da je to nasljednik htc hd2 uredaja
    impresivna je pojava..samo gospode boze zato onaj poklopac za bateriju:/

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na galaxy MORA ic lagfix, onda mob poleti,inace jako trzav! dezire treba neki custom room,isto dosta poboljsa fluidnost al njega pak stalno gnjavi nedostatk interne memorije :/

potpisujem postove iznad!

SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hakiaj Pregledaj post
    na galaxy MORA ic lagfix, onda mob poleti,inace jako trzav! dezire treba neki custom room,isto dosta poboljsa fluidnost al njega pak stalno gnjavi nedostatk interne memorije :/

potpisujem postove iznad!
    App2SD i Data2SD rijesavaju probleme.. mozes imat preko 400 MB 'interne' memorije..

Tako da to nije minus mobitelu ako rootas mob..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.291, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čak ni lagfix nije toliko bitan, recimo novi firmware koji je izašao, 2.2.1 je toliko dobar da lagfix ni ne treba (razlike su minorne)...

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dal je to sluzbeni updejt ili??
    moe neki link za to skidanje,hvala

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aj to je super da su rijesili za galaxy s novim androidom! a za htc kao sto i reko mora se rootat i onda ovo sto je kolega reko! da se sve al bi bilo ljepse da je po dedoltu iskoristen pun potencijal! jos da se mogu i po defoltu micat predinstalirane app to bi bilo supac

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    dal je to sluzbeni updejt ili??
    moe neki link za to skidanje,hvala
    Službeni je, ali u nas još nema ni 2.2, kamoli 2.2.1, tako da ti preostaje jedino rušenje garancije i flashanje tog rom-a

= Citat = Izvorno postao hakiaj Pregledaj post
    aj to je super da su rijesili za galaxy s novim androidom! a za htc kao sto i reko mora se rootat i onda ovo sto je kolega reko! da se sve al bi bilo ljepse da je po dedoltu iskoristen pun potencijal! jos da se mogu i po defoltu micat predinstalirane app to bi bilo supac
    aplikacija Titanium Backup rješava taj problem, samo mob mora biti rootan da bi funkcioniralo. Root se kasnije lako makne ako te brine garancija

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakvo rusenje garancije, samo se flasha sa oficijalnim romom i eto opet garancije. Barem je na motoroli tako

SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakvo rusenje garancije, samo se flasha sa oficijalnim romom i eto opet garancije. Barem je na motoroli tako
    A sto ako ekran rikne pa su male vjerojatnosti da ces moc preflashat ROM?
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.2.1 u nas još nije službeno izašao + mijenja se CSC (iako to nije problem vratiti, ali ako je npr. kupljen u VIP-a i moraš ga dati na garanciju u VIP, mislim da bi malo čudno izgledalo da dobiju mob sa firmwareom koji još nije ni izašao u RH, a ima VIP-ov CSC ) + mijenja se Android ID zbog čega bi mogao imat problema sa push serviceom (iako ni to nije problem vratiti, samo ga mora zapisati dok još ima stock firmware na mobu), pa zato... Ne znam, možda sam u krivu, ali odavno sam prestao mariti o tome. Kad bih čekao službeni update do tada bi već izašao Galaxy S2.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Neo-ST Pregledaj post
    2.2.1 u nas još nije službeno izašao + mijenja se CSC (iako to nije problem vratiti, ali ako je npr. kupljen u VIP-a i moraš ga dati na garanciju u VIP, mislim da bi malo čudno izgledalo da dobiju mob sa firmwareom koji još nije ni izašao u RH, a ima VIP-ov CSC ) + mijenja se Android ID zbog čega bi mogao imat problema sa push serviceom (iako ni to nije problem vratiti, samo ga mora zapisati dok još ima stock firmware na mobu), pa zato... Ne znam, možda sam u krivu, ali odavno sam prestao mariti o tome. Kad bih čekao službeni update do tada bi već izašao Galaxy S2.
    Kako misliš da u nas 2.2.1 nije službeno izašao? Ja sam normalno nadogradio sa 2.2 na 2.2.1 .
    PREDATOR

Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Neo-ST Pregledaj post
    Izašao je.. U petak sam instalirao 2.2.1 i to redovnim putem, preko System software update

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
    Izašao je.. U petak sam instalirao 2.2.1 i to redovnim putem, preko System software update
    Tako je, i ja sam ga u petak nadogradio redovnim putem .
    PREDATOR

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onda se ispričavam, kasnim sa informiranjem pošto ionako odavno nisam na službenom rom-u :/

Zatvorena tema
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Koji mobitel uzeti na +bodove u tmobile?
    By dubrava in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 17-12-2010, 06:18
  2. Koji mobitel s diktafonom kupiti
    By piskavac in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 28-07-2010, 22:03
  3. Koji mobitel uzeti - do 1300kn??
    By ivan206 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 30-12-2009, 14:29
  4. Touchscreen mobitel - koji uzeti, za oko 2000 kn, na crno