Jel se to meni cini ili se youtube stvarno sporije ucitava i trebas pustit video jedno 3-4 min da se ucita pa da mozes gledat? O.o
Ipak ništa od odgovaranja danas...
Profesorica nam podijelila bonbone i kupila knjigu za zadnji sat polugodišta![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jel se to meni cini ili se youtube stvarno sporije ucitava i trebas pustit video jedno 3-4 min da se ucita pa da mozes gledat? O.o
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne čini ti se, i meni je Jubito spor već neko vrijeme.
Došao iz kupovine.
Kupio si solidnu jaknu.
Vidio neku Nike koja je kao zimska- ali se može stisnuti da stane u džep.
Fora, ali košta.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Spremanje pa idem vanka![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bit će veselo ujutro ići na delo ako ovo govno nastavi padati. Mi primorci smo osjetljivi na snijeg![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma vi primorci ste na svasta osjetljivi. brate mili, pola kilometra vam je problem pjeske proci
zavidim, znas. nama najavili 20 cm snijega, a tu nista ne pada
ja volem snijeg. pogotovo sada dok sam doma![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Dovraga, padao je, ali okrenulo na kišu. Sad ima da se to sve fino zaledi do jutra :|
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo i nama snijega.
to ne da pada, nego se cini da je kompletna atmosfera promijenila agregatno stanje O.o
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Vamo otresla kišurina ima već 5 sati da dere 100/100... Odo spavat...
Nije pametno doci doma u 4 a u 8 trening![]()
Ovo bijelo djub*re stalno pada. Očistim ga skroz, sat i pol mi je trebalo i sad opet za pol sata moram ići. Ps mtr.
Nisam
Trener bi me objesio da sam se napio i tako dosao na trening...al zato je danas rodjendan od frendica![]()
Ja i jedan frend sviramo večeras u jednom bircu. Onako malo akustike pred blagdane. Svi ste pozvani.![]()
Da si napisao u kojem, možda bi i došao
Cijeli dan razmišljam da napravim nešto pametno, ali izgleda da ništa od toga![]()
Vidi Lunu kako baca neke poruke, prvo s onim nedolaskom za 7- 8 mjeseci, a sad beba u avataru...![]()
znas sto mi je bas danas plao na pamet?
moj Giant ce skupljati prasinu citavo ovo proljece i ljeto..
Dobro ga podmaži da ne za'rđa.![]()
a avatar.. dosadile mi bubamarea i ispunile su svoju funkciju
![]()
Bolje bubamare nego oni slonovi.
Jel to ti nama daješ do znanja o nečemu ili...?![]()
mozda
nista nije sigurno dok ne zatrazim kumstvo kompletnog kafe mobajla
lunino mladunče to zasluzuje![]()
Bookmarks