A dali ima neki program/dodatak za blokiranje reklama na "Kromu" pošto nije ništa ugrađeno?
...nažalost i na poslu te doma imam kante sa jedno jezgrom - do sada ovakve me stvari i nisu zanimale jer sam jedino pri inicijaciji "prženja" imao trenutne skokove ali me je ovo počelo opako izluđivati pogotovo poslije zadnjeg update-a...
Ništa imam GC i dalje instalirano ali za sada mi je primarni FF dok ću na GC samo pratiti promjene dok mi napokon ne bude po volji...
Ili ne kupim novi komp...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
A dali ima neki program/dodatak za blokiranje reklama na "Kromu" pošto nije ništa ugrađeno?
..u pravilu nema ali sam to radio sa bookmarklet-ima...
Link: http://blogote.com/2008/featured-art...fox-addon.html
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Evo došla je i verzija 4.0http://www.bug.hr/vijesti/stabilni-c...40/100317.aspx
Meni je dosad najviše smetalo to što nema smooth scrolling, ali našao sam sad par ekstenzija koje to omogućuju i sad mi je Chrome fenomenalan, mislim da ću u potpunosti preći na njega (s Firefoxa)![]()
Vidim nije baš nešto aktivna ova tema
Imam ja jedno pitanje za one koji ga koriste (na Windows 7). Ja stalno koristim one shortcutove koje koristi sedmica, pa tako i onu foru da win tipka + neki broj (recimo konkretno kod mene, meni je chrome prvi program u taskbaru, pa je onda za njega shortcut 1 itd.) pokreće program ako nije pokrenut, a ako je onda ga šalta između minimize/restoreMeđutim, sa Chromeom mi se često zna dogodit (ajmo reć negdje svaki 6.-7. put, iako stvarno nema nekog pravila) da ga ne želi minimizirat isprve, nego moram i po par puta stisnut da bi prihvatio.
Čudi me to jer dosad nisam imao takvih problema ni sa jednim drugim programom.. Ima li tko sličnih iskustva?
Imam problem.
Idem na stranicu s rasporedom vožnje autobusa.
Postoji 5- 6 raspona brojeva i u svakom posebna tablica (tj. posebna stranica za svaki link).
Ja često gledam samo jedan od tih.
I, kada se ovi ostali promijene (svakih tjedan dana)- na ovom linku koji ja posjećujem mi prikazuje stariju verziju tablice (onu spremljenu u cache).
Prvo sam stiskao refresh misleći da će mi to "donijeti" novu stranicu- ali nije.
Rješenje je bilo da počistim cache, ali zanima me postoji li neki drugi način?
Tipa da mogu tu stranicu staviti kao iznimku koja se neće spremati u cache, ili da automatski briše samo tu stranicu iz njega?
Imam Chrome 8.0.552.200.
Gledao sam po internetu, ali ništa pametno ne nalazim.
EDIT: Našao nešto približno po želji. Addon Click&Clean.
Zadnji uredio georgy : 12-11-2010 u 23:10
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Možda sa ctrl+f5?
Neznam za vas, al ja sam ljubitelj chromea, ali kad sam ja jucer skinuo safari, nisam mogo vjerovat kak je brzi![]()
One day, sky went blue...
Hahaha a neznam, meni je brze za sad![]()
Danas sam i ja presao na ChromeDugo sam koristio firefox. ali idem na chrome za sada mi je super
![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Meni je Chrome zakon, na njemu sam od pocetka, isprobao sam i druge browsere ali je uvjerljivo najbrzi na mom laptopu, prost i jednostavan, nikakvih problema itd. Zivio Chrom!!!!!!!!
Koristim ga ponekad ali mi neke stranice ne može prikazati kako treba, kad bi to moglo stavio bi ga za default, ovako je još uvijek Mozilla!
a koje te stranice nemože chrome?
ma on je brz pregledan i ne šteka kada su igre od facebooka na operi znaju uredno ne radit kako treba
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
prvo što mi pada na pamet je npr. ovakav rss feed - http://ax.phobos.apple.com.edgesuite...imit=0/rss.xml
kako ti ga prikazuje?
a opera mi isto nije odgovarala
Kako na ovoj početnoj stranici (gdje imam ponuđeno 8 kartica, onih velikih prozorčića) postaviti svoje kartice?
Tu su najposjećenije, a ja bih htio postaviti svoje neke i da se ne miču.
Znam da sam to radio jednom ali to je bilo davno. Čak mislim i da se mogu povećavati te kartice (recimo da ih bude 10).
Tražim i tražim, prčkam po postavkama ali ništa nemogu naći..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Speed Dial
Koristim ga od kad koristim Chrome, must have addon![]()
Smooth scroll je nekaj bez ceg nemrem radit na chromeu... A speed dial sam i ja imao, al neznam zas ga sad nemam, netreba mi![]()
Hvala mario, to je to, to sam i prije imao.
Prčko sam nešto po onim postavkama, tj. tamo gdje se podešava koliko ikona da bude u stupcu i sad su mi se sve ikone full smanjile a nigdje nema onog options da vratim na staro..
EDIT: Netreba, snašao se
EDIT 2: Da nepostam bezveze dvaput zaredom, ima neki add-ons za Chrome kao što je Download Helper za Mozillu?
Zadnji uredio GT-R : 15-02-2011 u 01:11
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Brzina uploada je katastrofa.
Videi na Facebook idu brzinom max 5 kb/s.
Na YouTube ide isto užasno sporo.
Nije samo večeras, par dana isti problem.
Kada uploadam preko Firefoxa, ide dosta brzo bez problema.
Sve mi se čini da ću se vratiti uskoro na Firefox.
One firefox, Always firefox
Naviko sam se na ovaj browser, i nemjenjam ga![]()
@GT-R - čisto sumnjam da ti je to do Chromea, ne znam baš kakve veze browser ima s brzinom uploada![]()
Bookmarks