U roku od 90 dana od objave (objava je bila valjda prije par dana)Link
U roku od 90 dana od objave (objava je bila valjda prije par dana)Link
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kapital već dugo ima.
Ali, ajde i da nešto kvalitetno stavljaju.
Škola mi dobila oko 250000€...
A, nama ni lipe![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ali je kapital imao problema oko koncesije i nije se znalo dali ce i dalje emitirat ili ne
Opa, sad je tvoja skola bogatija od moje![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Puno mi to znači- kad jednom mjesečno stave papir za ruke![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
IPod se rebootao jedno 5 puta za redom, skoro ga updateo...
Jos malo tata dolazi, cekam prokletu Visu... Ljen je u banku otic na 2 minute... Rado bi ja sam dignuo karticu, ali neeee... Ovi bankari traze da on osobno dojde (ima smisla, al nes moram napisat)
Umalo mi se skine igra i pukne veza... Pocupat cu si kosu, argh!![]()
One day, sky went blue...
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Cevapi i ostali junk food radi cuda
OT: Sutra jos da mi samo zakljuci 4 iz kemije i nemoram ni dolazit u skolu zadnja 3 dana![]()
Nema Vise, tek u ponedjeljak
NAPOKON! Skinuo N.O.V.A. 2sad sam happy
![]()
O moj Boze...
Stize nam i RTL 2
nema vise? ostat ces ti bez iphonasve ce prodat do tad
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ne radi mi duugo iscekivana igra..
Neznam kaj da radim pa silujem gitaru, surfam po netu.. I tak... Skidam neke igre za komp, koje mi padnu na pamet... Ah, ta dosada![]()
Baš čitam ovdje onako, između redaka...![]()
Fuj Facebook!
Mark, srami se, ali ovaj put si grdno za*ebao stvar!
znaci i tebi se ne svidjaju promjene...
Daj kaj su opet mjenjali fejs? Nije valjda nes grdo? -.-'
Toliko je grdo da ne radi![]()
@ luna: Pa kontam,naravno da kontam.
Kasnije s vremenom,Korčula će bit tu gdje je sad pa ces lako navratit tj. valjda ju Jaca neće ukinut.
OT: Ja došo doma i vidim dvoje mi pišu na chat,4 notifikacije i kliknem ja a ono ćorak...![]()
Meni izgleda isto Facebook...
Odo spavati, trebam učiti ujutro![]()
Bookmarks