Jesi siguran?
Ja i dalje tvrdim da nije fail
(HINT: Years active 1992–present)
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
1992. se pojavila u nekoj serijici il idi samo i to je to, 1998. objavljuje prvi album i tek onda postaje slavna.
Možeš mislit da bi vojnik pratio tu neku dječju seriju i sjetio se nje onda. Film je sniman kad je Britney bila na vrhuncu slave i zato ju je redatelj/scenarist stavio i nije obraćao pažnju na godine rata i njezinu slavu. Tako da je FAIL
Nema kartice.. Doso racun od mobitela, u redu je... Obavit sitnice neke i na cod4E da, sutra pisem Osnove elektrotehnike... Napravit cu salabahter
![]()
One day, sky went blue...
Dali mi moze netko ovo provjeriti dali je tocno:
Am* morgen fange ich an, Deutsch zu lernen.
Ovo di je * me interesira, nisam siguran dali sam dobru prepoziciju ubacio..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Mislim da "Am" ne dolazi u obzir u ovakvoj rečenici. Učio sam njemački davno pa ne znam 100% sigurno napisat točno,al svejedno:
Morgen ich fange deutsch lernen.
koj !?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Razvalil sam si vrata na sobi.
Ja frajer mislil da si morem sam podmazat pante... Drek.
Drek na šibici se kaže...
OT: Ošo spavat...![]()
Uhuu, skola... Kak bi danas ostal doma![]()
uuu radni dan,marenda na poslu,bambus u 10:30![]()
Blizi se kraj polugodista... Pisali osnove elektrotehnike danas.. Nije nu salabahter a ni internet pomogao...
Is fizike imam 2.. To je u redui mora me pitat hrvatski...
Inace, gledam tv i prckam po ipodu... I danas me frend opandrcil po nozi sa martom... Bravo ja -.-'
Mi ovdje velimo samo drek. Ili "je drek". Blaža verzija od "je kur*c"
OT: Gregor Samsa donio petardu u imenik, sad idem učit povijest. Ma drek idem učit, ne da mi se. Naughty me![]()
I mislio sam da nejde Am.
Sad sam pitao profku i ona je kao rekla da ovisi o ovom 'morgen'. Kad bi to bila imenica (veliko M) onda pase am, a posto je ovo prilog ide ab..
Blesavo
OT: imao 2h prve pomoci u skoli.. Idem pocet citat skriptu iz toga pa da sam spreman u Novom Vinodolskom
EDIT: Jel ima netko mozda neku skriptu vezano uz prvu pomoc, za kako se imobiliziraju odredeni djelovi tijela, kako se stavlja gaza i zavoj itd?
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 15-12-2010 u 17:54
A je ti komplikacije, uzmes gazu i motaj
Gladan sam...
Ideš na natjecanje, a nemaš pojma osnove...
Sad kad se netko pouzda da znaš prvu pomoć, a ti mu slomiš i drugu nogu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
HAHAHA upravo to
Zabavljam seigram Age of Zombies na iPodu... Ja crkavam od smijeha, igra je pre pre
Cekam da mi tata donese Vizu![]()
Ma kaj je najbolje, profesorica me prijavila na to bez da me pitala.
I sad mi je dala neku skriptu di je u principu sva teorija, ali nema onog kako recimo imobilizirat kljucnu kost itd.
Pa cu to sada prek vikenda (-.-) morat u skolu ic slusat decka koji je senior u prvoj pomoci, pa da mi on to objasni malo...
Al danas smo radili prebacivanje ranjenika na bok sa xy situacijama..
Al ajd, barem me (nadam se) nece biti 7 dana u skoli iduce polugodiste![]()
Ti si joj najdraži učenik![]()
Imaš li barem neku curu koja je senior u umjetnom disanju?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma nadobudna baba iz biologije ^^
nitko nije htio pa je mene piknula haha
To sa reanimacijom je malo komplicirano i mi "juniori" jos to netrebamo znati.
Tj. ako nam "pacijent" nema puls i ne dise onda moramo to napraviti ali u intervalima 30-2 (30 puta masaza srca pa 2 sec disanje) dali to necemo naravno na zivoj osobi radit nego na lutci ( da toj osobi ne strgamo rebra)
Ah ta gimnazija...zato ja imam biologiju samo prvu godinu, iiho!
Odo pod tus pa chillat... Uz povijest... Iiiiho -.-'
Stizu nam 3 nova nacionalna programa, yupiii
CMC (Muzicki program)
Kapital Network (informativno-gospodarstveni kanal).
HOO TV (sportski kanal)
OT: Odo pod tus
Bookmarks