Kreiraj na svojoj SD kartici sljedeće mape
/media/audio/notifications
/media/audio/ringtones
Kada ih kreiraš stavi melodije koje želiš, ponovo pokreni mobitel i pojavit će ti se u listi . Odabereš i to je to![]()
Pozdrav
Ovo je moj prvi post na ovom forumu, ponosni sam vlasnik ovog telefona, ali imam par pitanja.
1. Dali se može promjeniti melodija za sms poruke, ima par ponuđenih, ali ja bih htjeo staviti neke svoje?
2. kako mogu iz izbornika ukloniti neke ikone (nemoram ih deinstalitati, ako je komplicirano) samo da sklonim one koje ne koristim da mi bude preglednije (možda u neki folder)?
Kreiraj na svojoj SD kartici sljedeće mape
/media/audio/notifications
/media/audio/ringtones
Kada ih kreiraš stavi melodije koje želiš, ponovo pokreni mobitel i pojavit će ti se u listi . Odabereš i to je to![]()
Camera Obscura - the best camera ever :)
1. Možeš si instalirati i drugu aplikaciju za SMS, tipa Handcent SMS koji nudi neka poboljšanja. Iako ovo što pepi_31 kaže nisam znao, također je odlična informacija
2. Stavi si neki drugi home screen, tipa LauncherPro. On ima opciju da se sakriju ikonice. Ako želiš deinstalirati ikone, onda je root (z4root aplikacija) + titanium backup odlična opcija za takvo što. Samo pazi da ne pobrišeš neke aplikacije koje su ovisne jedna o drugoj (tipa google talk sa android marketom, latitude sa google maps i slično).
sve radi ok
Salis se?
Znas cemu sluzi backslash (\)? E, slash iliti "kosa crta" (/) je isto to.
Pozdrav svima,
ovaj telefon je poceo gadno da me nervira. Tacnije problem je u tome sto melodija za poruku krklja, ima neki nenormalan ton koji nepostoji u telefonu. Odem da podesim tonove obavestenja i kad utaknem USB on ima odabran ton, a kad stize poruka taj krkljavi. U cemu je problem? Hvala unapred
Bookmarks