Ma nabim ja te maloumne kretene koji sebe nazivaju "navijacima"...
Seljacine glupe, nemaju pametnijeg posla, pa cekaju tekme da rade nereda...
Takve sve ljude bi potrpao u rudnike neka rade...
Fakat se sve potvrdilo sto sam jos prije, za tekmu 1. maja, rekao...
@Yager: Ja nisam vidio nigdje da su se skupili navijaci XY kluba i cekali skupinu od 50-ak navijaca (nije sada 100 navijaca, nego 50, medu kojima su i djeca..) da ih izresetaju kamenjem i molotovljevim koktelima?
Pa jesu to zdravi ljudi??
U Europi nisu ovako lose situacije kao kod naas...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
zapljenit imovinu roditelja, prodat na javnoj drazbi, od toga namirit stetu, dat napadnutima odstetu. Ako nema dovljno love onda bi radili u zatvoru, sklapali bi mi jebene olovke i bilo sto dok ne zarade zadnju lipuda se sve isplati. Objavit imena i slike debila da ih svako na cesti moze prepoznat i pljunut u lice.
dobar grah daleko se čuje
Sramota, samo to.
Usput, zalažem se za kažnjavanje Dinama i izbacivanje iz svih natjecanja na 5 godina. Iako sam veliki navijač od malih nogu.
a zašto? Pa zato jer nema kruha u upozorenjima i sitnim kaznama pojedincima koje uspiju uloviti. Jedna drastična kazna kao edukacija za narednih 5 godina može pokrenuti društvo da se obračuna sa banditima. Ako je djelovalo na Engleze bude i na nas. Nema drugog načina nažalost..
Here we go again...
Neka Mario..
Mene samo interesira brljin odgovor.
Jer on se jako zalagao u obranu BBBa i trudio se da nama objasni kako nisu svi medu njima retardi.
Ok, cast iznimkama, ali oni su 0.001% BBBa..
Ovo je cisti kretenizam sto su napravili, bacali kamenje na bus koji je prolazio pored tramvajske di je bilo oko 20-ak ljudi stajalo..
Sa takvim gustom bi uzivao gledajuci te luzere kako dobivaju po pi*ki...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
brljo vam je rekao da tu vise ne zeli pisat, jer je svoje rekao.
scenarij je poznat.
udruga BBBa ce se od ovoga ograditi i reci kako nitko njihov nije sudjelovao u tom neredu.
a onda ce opet pocet kukati kako su oni progonjeni i za sve osudjivanirepresija i to.
jaaaaaaaako mi lijepo zvuci neredov prijedlog.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pa, cione, u redu to... Ali ipak se radi u vecini slucajeva o maloljetnicima, sta se to ne protivi zakonu? Mislim da bi bilo nekak u redu da ako maloljetnik pocini stetu, kad navrsi punoljetnost, nek se snadje kako nadoknadit stetu. Bilo da otplacuje, kako god. Ali neg se nadoknadi..
One day, sky went blue...
A zasto se sad cione prepires oko toga? Mislim, u redu to... Al mislim da smo skuzili kaj oces rec, nemoras to 4 puta ponovit da su oni kakvi ili takvi...![]()
One day, sky went blue...
Pretpostavljam da je čudno što kriviš gene.
Možeš ga odgojiti da ne bude debil.
Tu roditelji (i tete u vrtiću) igraju ogromnu ulogu.
Nisam vidio niti jednog huligana o kojima se tu piše da ima normalnu obitelj i roditelje koji paze na njega i brinu se oko takvih ("huliganskih") stvari.
Ali, to je moje mišljenje...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Retard je osoba s genetskim poremecajem, a geni nemaju veze s odgojem, toliko ste valjda ucili na biologiji.
Latinski zvuci kao dobra ideja![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
dakle, ti hoces reci da bi moje dijete moglo ispasti huligan bez obzira na nacin na koji cu ga odgojiti? ti hoces reci da je to cista genetska mutacija? imas neki znanstveni ling koji potvrdjuje pronalazak gena za huliganstvo?
georgy, ne zaboravi da, pogotovo u danasnje vrijeme, veeeelik utjecaj na odgoj i formiranje licnosti ima i okolina, da nam djecu zbog odurnog "zapadnjackog" radnog vremena odgajaju ustanove ili ulica
tak da ne moraju roditelji bas nuzno biti prvi krivci.
al da se rodimo k'o huligani.. e nes ba!! moja Ines nebu palila avtobuse!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Naravno, ali opet smatram da roditelji (ako ih je briga) mogu i tamo pravovremeno "intervenirati".
Nisam znao da je dokazano da višak kromosoma ima veze sa ubilačkim "nagonom"?
Uzrokuje Downov sindrom, ali za ubojice nisam siguran...
xlr je napisao dobru usporedbu.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
"Joj sta me sada lovite za rijec.."
Svejedno je li višak ili defekt ili manjak.
Mislim na to da genetika bitno utječe na osobnost (ako ne pričamo o teškim mentalnim poremećajima).
Evo zgodan clanak iz Jutarnjeg vezano uz ovaj incident...
Jutarnji
Oko čega se pak vi prepirete...
Ono, utjecaj gena i okoline je cirka 50-50 . E to je do-ka-zano.
Dakle, dijete ti more biti kriminalac/huligan/HDZ-ovac ako oba elementa budu slična, znači ako dijete ima gene koji povećavaju mogućnost da dijete postane društveno neprihvatljivo (nema gena za "huliganstvo", poligenija je u pitanju) i ako je odgoj takav, we have a winner.
A s obzirom da je taj gen i svojstvo nasljeđeno od nekog od roditelja, postaje jasno da se poklapa sa činjenicom da su djeca ogledalo roditelja.
Sad se osjećam pametno
A što se tiče napada na bus... no comment. Slažem se s Neredovim postom te također zalažem se za javnim registrom huligana. Legalno javni ofc![]()
Zadnji uredio Mario92 : 15-12-2010 u 00:11 Razlog: dodani ljinkovi :D
Bookmarks